FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی پر باگه اینقدر عجله نکنید! بازی هی هنگ میکنه! بازیکنا خنگ میشن مثلا امروز بازی میکردم طرف حمله میکرد ییهو بازیکنام رفتن جلو و دیگه بر نگشتن! اینقدر عصبی شدم که حد نداره

ببینم حالا که داری بازی میکنی بگو این تغییرات اب وهوایی که میگفتن وجود داره یا نه!؟

- - -ویرایش - - -

سلام با نسخه complex ميشه رفت تو لايو؟؟
لطفا جواب دهيد

یه چند صفحه بری عقب بدنیستا !!!

اين كرير مود رو كي رفته؟؟
اين مشكل اورالها رو همه دارن؟؟؟؟
این نشون ندادن اورالها مشکل نست بلکه سیستم جدید نقل و انتقالات فیفا هستش که خیلی شبیه واقعیته.بازیکنای معروف اورالاشون معلومه ولی اونایی که ستاره نیستن باید scoutشون کنی تا قیمتشون مشخص شه.
وقتی این کارو کردی باز هم اورالشون معلوم نمیشه و اورال وفتی یه بازیکن تو تیمت اومد معلوم میشه

تریکب چه ربطی به کامپلکس داره آخه ؟
فکر کنم یه آپدیت توپول باس بده بیرون
کلا مشخصه رو 14 زیاد کار نکردن ... خدا کنه WC 2014 حداقل یه چیز درست حسابی باشه

یه نفر که نسخه COMPLEX رو دانلود کرده بود میگفت ترنسفرهای روز آخر درسته.اگه اینجور باشه بعید نیست به مشکلات دیگه ایی برخورد کنیم.یعنی کس دیگه ایی بجز اون یه نفر نسخه COMPLEX رو دانلود نکرده؟

اینقدم نگید رو این نسخه کار نکرده ، رو این نسخه کار نکرده :d

دقیقا کارشون این بوده اصلا روی این نسل توجه نکردن نامردا
yahoo_14.gif
مشکل از ماست نه اونا : ))

من 1 دست بازی کردم واقعا خیلی تغییر نکرده فیفا 13 با 12 خیلی فرق داشت -واقعا واقعی شده بود ولی این واقعا نا امید کننده بود
pes خیلی پیشرفت داشت امسال ولی فیفا نه
به نظر من امسال pes و fifa در یک سطح هستن
اورال بازیکنا خیلی مسخرست و واقعی نیست مثلا فابیو کونتراوو 79 هست و خسه رودریگز اینجا 72 هست اورالش ولی تو pes اورالش 82
نا امیدم کرد :(

ماشالا تاپیک داغونه ها:|:d
---
جدا از این ها امروز نشستم حدود 4 ساعت بازی کردم و نکات خیلی مثبتی دیدم که خلاصه ای ازش رو براتون میگم:
نورپردازی ورزشگاه ها در شب عالیه.همچنین طراحی ورزشگاه مثل اینکه دوباره انجام شده چون سانتیاگو برنابئو خیلی بهتر شده بود.آب و هوای بازی چه توی روز و چه شب خیلی پیشرفت کرده و اذیت نمیکنه.جو تماشاگران هم خیلی خوبه.
درمورد انیمیشن های جدید که قبلا وقتی دمو اومد درموردش صحبت کردم ولی همین بس که به واقعی تر شدن بازی خیلی کمک کرده.یکی از نکات خوب امکان اسکیپ کردن تعویض بود که خیلی روی مخ بود:d
سرعت بازی نسبت به دمو بازم قدری کاهش داشته(خدا رو شکر:d)و به واقعی تر شدن بازی کمک کرده.دیگه مثل قبل نمیشه با رونالدو و بیل همه رو از وسط زمین دریبل کرد تا دروازه و باید همکاری کرد.یکی از نکات بد فیفا 13 این بود که اگر بازیکنی سرعت کمی داشت زیاد به کار نمیومد ولی اینجا قضیه کاملا فرق کرده و اصلاح شده.یه سری از بازیکنان با استفاده از فیزیک خودشون به داد تیم میرسن و یه سری هم با خلاقیتی که دارن(مثلا خیلی ها اوزیل رو توی فیفا متوسط میدونستن چون سرعت نداشت ولی الان بازیکنان فانتزی خیلی به درد تیم میخورن.برای مثال توی تیم من ایسکو نقش حیاتی داره).گرافیک بازی هم نسبتا به نظرم پیشرفت داشته.شوت ها هم خیلی عاقلانه تر شده و مثل قبل نیست.هوش مصنوعی بازی برگ برنده ی امسال ـه.سال های پیش خیلی زجرآور بود کریر مود رفتن ولی توی 14 خیلی خوب شده.چون تیم ها سبکشون پیاده شده و از اونطرف الکی روی لجندی قوی نیستن(که توی 13 برای اینکه سخت تر بشه تیم خودت هم ضعیف میشد)و واقعا به طبیعی تر شدن کمک کرده.کریر مود بازی هم قسمت global transfer خیلی خوبه و وجودش لازم بود.منو هم واقعا خوب شده و کار رو راحت کرده.
یه سری نکته ی جزئی هم بگم شاید دوستان بخوان بدونن:یه سری حرکت گل مثل calm down یا bear (حرکت گل های کریس)قفلن و باید از توی کاتالوگ خرید ولی اگه با خود کریس وقتی گل زدید A رو بزنید این حرکات گل ها رو میره.برای بقیه بازیکن ها هم که حرکت گل مخصوصی دارن این نکته وجو داره.
==
خب امیدوارم تونسته باشم توضیح خوبی از بازی بدم چون توی این صحنه جز چندتا دوست عزیز که توضیحات خوبی دادن هیچ بحثی راجع به بازی نبود و کمکی نمیشد.
دز آخر من نمیدونم چه نسخه ای دارم ولی این رو بدونید ترنسفر ها حتی توی PS3 هم آپدیت نشده بود و ربطی به complex نداره.خیلی راحت به لایو کانکت شدم و مشکل حل شد.هیچ باگ خاصی هم ندیدم.

اقا منم یه نیم ساعتی امروز بازی کردم و بطور خلاصه اگر بخوام بازی رو توصیف کنم باید بگم همه جوره پیشرفت داشته از نرم تر شدن گرافیک بازی و بهتر شدن چهره ها بگیر تا تغییر بی نظیر منو ها و گزارشگری فوق العاده و خیلی چیزای ریز و درشت دیگه. اما خوب همونطور که بقیه دوستان هم گفتند سرعت بازی کم شده و به نظرم بیش از اندازه سخت شده(روی درجه World Class) البته من چند وقتی بود که فیفا بازی نکردم شاید به خاطر اون باشه...
راستی هرچی هم که گل زدم/خوردم روی سانتر از جناحین بود که یه نکته منفی حساب میشه
به هر حال من که از بازی راضیم و مطمئنن با اپدیت هایی که براش میاد بهترم میشه...

(پلتفرمی که بازی کردم:PS3)

شورش در اومده استوکام که اپدیت نیست این چه وضعشه...اه چرا اینجوریه اپدیت خودشم گرفتم باز اسنوکا تعطیله...رونالدو نیمار استوکای همه قدیمیه استوک جدیداشون نیس

خداوکیلی اینقدر استوک مهمه؟؟من اصن اینقدر غرق گیم پلی میشم بیخیال استوک و فیس و همه اینا میشم.اینطوری که نمیشه از بازی لذت برد.نگاهتون رو به بازی تغییر بدید بهتره.
--
راست میگه دیگه چیکار به استوک دارید ؟؟؟؟
مشکل اینه که خسه رودریگز 72 هست و فابیو 79 !!!!!!

والا:d
من رئالی ـم شدید ولی خسه درسته اورالش پایین ـه ولی خیلی خوبه.اگه هم امسال بدرخشه با آپدیت ها میره بالا اورالش.فابیو هم اصن ازش خوشم نمیاد و سریع فروختمش ولی خیلی وقته فیکس نیست.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or