خوب اون که پچ محسوب نمیشهدر ضمن استیلف اینارو که مایکرو حذف کرده! فقط ssv2 و اینجور چیزا موندن که مهمن و برنر مکس
استاد من الان complex برنر مکس و بخرم حله؟؟ نیازی نیز صبر کنم تا پچ لایو abgx360 برای امن بودن بیاد؟ اگه لازم نیس همین الان بگیرم بیام
خوب اون که پچ محسوب نمیشهدر ضمن استیلف اینارو که مایکرو حذف کرده! فقط ssv2 و اینجور چیزا موندن که مهمن و برنر مکس
دیسک بد رایت شده ببر عوضش کنبچه ها چن تا سوال من برنر مکس خریدم دیشب...اولا که در حین بازی حی لک میزنه انگار خط داره دیسک ولی خط نداره دوم وقتی میخوام کپی کنم تو هارد 20 دقیقه میگزره همون 0% میمونه ولی دیسک داره میچرخه...به لایوم وصل شدم اپدیتو گرفتم مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟راستی بچه ها استو کای بازی کنام اپدیت نیستااااااااااااااا((((مثل رونالدو نیمار و ....اپدیتم کردم ولی استوکاشون همون بود
آره خیالت راحت باشهاستاد من الان complex برنر مکس و بخرم حله؟؟ نیازی نیز صبر کنم تا پچ لایو abgx360 برای امن بودن بیاد؟ اگه لازم نیس همین الان بگیرم بیام
نداره پچ لایو هنوز نیومده برای fifa
)))))))
)چک که تو نسخه قبل اورالش 84 بود . مگه حالا نشده 85 ؟!در کل تیم پیشنهادی من به شما پاریس سن ژرمن و در وهله بعد بارسلونا(البته اگه با تکنیک میونه خوبی دارین)
و اینکه نویر و چک به شدت ضعیف تر از نسخه قبل شدن!
برنر مکس بگیری مطمئن تره و بدون دردسر میتونی بازی کنی.من می خوام امروز بخرم
گفت و گو های قبلی رو نخوندم بازی مشکل داره
من برنر بگیرم یا نه ؟
برنر مکس بگیری مطمئن تره و بدون دردسر میتونی بازی کنی.
میلاد جان چ نسخه ای هست برنر گرفتی؟؟ پچ و هیچی نمیخواد راحت ب لایو وصل میشه؟ آپدیت رو بزنی حله؟