FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خداوکیلی اینقدر استوک مهمه؟؟من اصن اینقدر غرق گیم پلی میشم بیخیال استوک و فیس و همه اینا میشم.اینطوری که نمیشه از بازی لذت برد.نگاهتون رو به بازی تغییر بدید بهتره.
راست میگه دیگه چیکار به استوک دارید ؟؟؟؟
مشکل اینه که خسه رودریگز 72 هست و فابیو 79 !!!!!!

دیگه ایراد از استوکای بازی خیلی مسخره بودا من خودم خیلی این مورد واسم مهمه و اتفاقا تو فیفا هم همیشه استوکا به روز و حتی جلوتر از زمانیه که بازیکنا اونارو میپوشن الان استوکایی که پای بازیکناست هنوز بین تیما پخشم نشدن و احتمالا از این هفته یا هفته ی بعد این استوکارو پای بازیکنا ببینیم طرح همه ی استوکا جدیده و آخرین مدل و طرح مارکای معروفه

من از صفحه ی 70 تا 90 رو همه رو خوندم !! ( حال میکنید عشق و علاقه به فیفا رو ؟ :D )
هیچ اطلاعاتی هم راجب اینکه چندین نسخه از فیفا وجود داره نداشتم ! امروز مثل یه بز رفتم فقط یه فیفا خریدم که میدونم برنر مکس هستش همین :))))))
پس اینطور که پیداست همه با نقل و انتقالات درگیر هستن ... من که یک دست فقط بازی کردم و با رئال در برابر آرسنال 2.2 کردم تازه با ژابی هم یه گل تمیز از وسط زمین زدم کف کردم :)))))
فقط الان یه سوال داشتم !! (20 صفحه اخیر تاپیک رو خوندم پس سوال الکی نمیپرسم) کسی میتونه به ما بگه که چطور میتونیم بفهمیم نسخه ای که دستمونه چیه ؟ مثلا الان من از کجا بدونم COmplex هست یا نه؟
الانم دارم میرم وصل کنم به نت ایکس باکس رو و آپدیت نقل و انتقالات رو بزنم (گلد هم ندارم :D )
تا یازده و نیم کارا رو بکنم که رئال با الچه بازی داره برسم اونم ببینم
منتظر پاسختون هستم
یا حق ...

من از صفحه ی 70 تا 90 رو همه رو خوندم !! ( حال میکنید عشق و علاقه به فیفا رو ؟ :D )
هیچ اطلاعاتی هم راجب اینکه چندین نسخه از فیفا وجود داره نداشتم ! امروز مثل یه بز رفتم فقط یه فیفا خریدم که میدونم برنر مکس هستش همین :))))))
پس اینطور که پیداست همه با نقل و انتقالات درگیر هستن ... من که یک دست فقط بازی کردم و با رئال در برابر آرسنال 2.2 کردم تازه با ژابی هم یه گل تمیز از وسط زمین زدم کف کردم :)))))
فقط الان یه سوال داشتم !! (20 صفحه اخیر تاپیک رو خوندم پس سوال الکی نمیپرسم) کسی میتونه به ما بگه که چطور میتونیم بفهمیم نسخه ای که دستمونه چیه ؟ مثلا الان من از کجا بدونم COmplex هست یا نه؟
الانم دارم میرم وصل کنم به نت ایکس باکس رو و آپدیت نقل و انتقالات رو بزنم (گلد هم ندارم :D )
تا یازده و نیم کارا رو بکنم که رئال با الچه بازی داره برسم اونم ببینم
منتظر پاسختون هستم
یا حق ...
انر نقل و اتقالاتتون درستهپس بازیتون complex است اما اگر نیست پس کامپلکس نیست

دوستان خواهشا جواب بدید:این باید حتما برنرمکس باشه مثل فیفا13 یا نه؟

انر نقل و اتقالاتتون درستهپس بازیتون complex است اما اگر نیست پس کامپلکس نیست

دوستان خواهشا جواب بدید:این باید حتما برنرمکس باشه مثل فیفا13 یا نه؟

وای راست میگیا !! چه سوال احمقانه ای پرسیدم !!!!!!!!!! از بس اعصابم از نبود بیل و بقیه خورد بود فکر کنم رو هوا سوال پرسیدم !! ممنون به هر حال

سلام دوستان

2تا سوال!!

1- چند تا نسخه از این گیم منتشر شده که مال بعضیا فرق داره؟؟

2- استوک کلا یعنی چی؟؟:d

1.چهار تا.....ک دو تاش خرابه.....یکیش نقل و اتقالاتش کامل نیست و اخری درسته درسته
2.همون کفش بازیکن ها

یعنی کسی جواب سوال منو نمیدونه؟؟؟؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

1.چهار تا.....ک دو تاش خرابه.....یکیش نقل و اتقالاتش کامل نیست و اخری درسته درسته
2.همون کفش بازیکن ها

یعنی کسی جواب سوال منو نمیدونه؟؟؟؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

نسخه درستش همون کامپلکس هست؟؟ برای لایو زدن کدوم مناسب تره؟؟

نسخه درستش همون کامپلکس هست؟؟ برای لایو زدن کدوم مناسب تره؟؟

100% باشه کفایت میکنه چون با 97% بری لایو بن میشی
کامپلکس هم نگیری ,لایو وصل شی تا بخوای وارد بازی شی یه اپدیت 4 mg میده که نقل و انتقالات درست میشه

خوشالیه بعد گل رونالدوم باز نیست...نمیشه تو نیوکمپ calm down بدیم حال کنیم...خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااا چرااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

خوشالیه بعد گل رونالدوم باز نیست:-s...نمیشه تو نیوکمپ calm down بدیم حال کنیم...خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااا چرااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوشالیه بعد گل رونالدوم باز نیست...نمیشه تو نیوکمپ calm down بدیم حال کنیم...خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااا چرااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

خوشالیه بعد گل رونالدوم باز نیست:-s...نمیشه تو نیوکمپ calm down بدیم حال کنیم...خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااا چرااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بعد گلزنی با رونالدو دکمه A رو بزنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or