FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان یکی بیاد مثه آدم توضیح راجع به بازی بده!

حالمون به هم خورد از بس راجع به آپدیتو نحوه رایت پرسیدین!!

تا ساعت 9 بازیو میگیرم و میگم چجوری شده ولی تا اون موقع یکی بیاد توضیح بده خواهشا!

برای وصل شدن به بازی و آپدیت چه کنم ی توضیح خلاصه میدی؟

راستش کارای لایو رو دوستم برام انجام داد اول باید با لن یا وایرلس وصل شی به نت با یه پروفایل بعد که وصل شدی تا رفتی تو بازی میگه اپدیت من که خودم وصل شدم از بن شدن ترس دارم ولی دیگه دلو زدم به دریا اینم بگم که قدرت بازیکنا که تغییر کرده اگه افلاین بازی کنید دوباره برگشته حالت اول خودش ولی نقل و انتقالات درست میشه اگه بخوای با اوورال اپدیت شده بازی کنی باید به لایو وصل باشی

اي بابا تو هر صفحه ٢٠ بار ميپرسن
اونايي كه لايو دارن آپديت كنن
ندارن هم يا دستي انجام بدين يا نسخه كامپلكس رو بخرين تموم ديگه سر هر بازي كه مياد تو بي سي اين مشكلو داريم

اين كرير مود رو كي رفته؟؟
اين مشكل اورالها رو همه دارن؟؟؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان من بازی رو گرفتم همون اول رفتم آنلاین بزنم سرچ کردم منتظر بودم بره تو بازی گفت دیسک مشکل داره
اومدم نصب کنم 51درصد ارور داد
دوباره رفتم تو بازی سرچ کردم ایندفعه رفت تو بازی و بازی کردیم
(قیافه ابراهیموویچ چقد بد درست شده بود)
دیسک خرابه؟؟

به راستی من الآن دارم از طرف خدا مورد آزمایش قرار میگیرم
چرا که فیفا رو گرفتم تو ماشینه بعد نمیتونم برم خونه بازی کنم اومدم کافی نت دارم چک میزنم
ای خدا چه صبری داشت عیوب

بازی پر باگه اینقدر عجله نکنید! بازی هی هنگ میکنه! بازیکنا خنگ میشن مثلا امروز بازی میکردم طرف حمله میکرد ییهو بازیکنام رفتن جلو و دیگه بر نگشتن! اینقدر عصبی شدم که حد نداره

بازی پر باگه اینقدر عجله نکنید! بازی هی هنگ میکنه! بازیکنا خنگ میشن مثلا امروز بازی میکردم طرف حمله میکرد ییهو بازیکنام رفتن جلو و دیگه بر نگشتن! اینقدر عصبی شدم که حد نداره
حاجی من که هییییییییییچ مشکلی ندارم هییییییییچ.انقدر نترسونمون :(...دعا کن حالا مشکلی پیش نیاد.اینی که ما خریدیم گیم پلیش گیم پلی اصلی هست یا نه؟

شما COMPLEX رو گرفتی؟

هر سال ما از این مشکلات داریم ، یه چند روز بگذره تاپیک به حالت عادیش برمیگرده ، چکار میشه کرد دیگه بازی کپی و هزارتا دردسر ....

تریکب چه ربطی به کامپلکس داره آخه ؟
فکر کنم یه آپدیت توپول باس بده بیرون
کلا مشخصه رو 14 زیاد کار نکردن ... خدا کنه WC 2014 حداقل یه چیز درست حسابی باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or