FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برو بازیکن میفهمی چی میگم :دی
دموش رو بازی کردم....بخاطر اینکه تیم اصلی روی نسخه نسل جدید کار کردن تیم سازنده بازی عوض شده و طبیعتا اون چیزی که کاملا مطلوب باشه نیست متاسفانه ولی در مجموع بد هم نیست یکی دوتا ایراد داره اگر برطرف کنن حل میشه.

از این حرف شما من اینطور استنباط میکنم که ددلاین دی کلا نقل و انتقالاتش انجام نشده!! اگر اینطور باشه جا داره تمامی اعضای تیم سازنده یکی یه بیل خاک مرغوب تو سرشون بریزن!
حقیقتش منم فکر کردم ددلاین فقط انجام نشده رفتم اسکواد چلسی دیدم هم اتئو بود هم ویلیان مگه اینا تو ددلاین چلسی نرفتن؟برا همین نخواستم بگم تمامه انتقالات تو ددلاین انجام نشده شایدم من اشتباه میکنم اتئو و ویلیان زودتر رفتن چلسی

حقیقتش منم فکر کردم ددلاین فقط انجام نشده رفتم اسکواد چلسی دیدم هم اتئو بود هم ویلیان مگه اینا تو ددلاین چلسی نرفتن؟برا همین نخواستم بگم تمامه انتقالات تو ددلاین انجام نشده شایدم من اشتباه میکنم اتئو و ویلیان زودتر رفتن چلسی

نه زودتر رفتن :دی

این یه مورد قول میدم شما بازی کنی نسخه اصلیو راضیت میکنه بازی تو شب تو ورزشگاه الیانز ارنا خارقالعادس نور پردازی واقعا عالیه بهترین فیفا که تجربه میکنید تو این قضیه قول میدم.عوضش تو روز به دلچسبی شب نیست حقیقتش تو روز زیادم بازی نکردم اما شبش خیلی خوبه.خیلی زود با بازی خو میگرید شوتا عجیب غریب خوب شده بیشترش گله اما میتونید جلوش بگیرید با دروازبان نه اما با یه دفاع تیمی میتونید مانع شوت کردن حریف بشید تو کارا تیمی خیلی خوب شده.الان به قدری زود با بازی خو گرفتم که انگار سالهاست بازیش میکنم.یه نکته خیلی مهمه اگر تمرکز تیمیتون حفظ نکنید بازی با هر نتیجه ای که جلو باشین از دست میدین من دوبار ۴=۰ از پسر عمم جلو افتادم اما یه زره که شل گرفتم بازی تو یه ربع اخر ۴=۴ مساوی شد .به جرعت میگم این بایرن مونیخ فیفا۱۴ قویترین بایرنه کله فیفا هاست واقعا رو دستمه گرچه اولش سخت بود برام با ترکیب ۴-۱-۴-۱ اولیش کنار بیام.منکه دارم باهاش زندگی میکنم

شما که میگی بایرن خیلی قوی شده بقیه تیما چطورن از دو تا تیم اسپانیا بگو اونا هم نسبت به 13 قوی شدن یا به قول خودت بایرن بهترینه ؟؟؟؟؟

شما که میگی بایرن خیلی قوی شده بقیه تیما چطورن از دو تا تیم اسپانیا بگو اونا هم نسبت به 13 قوی شدن یا به قول خودت بایرن بهترینه ؟؟؟؟؟
من نگفتم بایرن بهترینه گفتم بهترین بایرن از ۰۷ تا به اینجا نصبت به بایرن سالهایه گذشته حقیقتش از فیفا۰۷ که بازی کردم تا همین الان به غیر بایرن دست به هیچ تیمه دیگه ای نزدم حتی برایه تست فقط دمو امسال و ساله پیش که بایرن نبود مجبور شدم با دورتمند بازی کردم اما ما اکیپی بازی میکنیم من با دوستانم تا الان بازی کردم ارسنال میلان بارسلونا بردم از رئال و یوونتوس باختم اما سخترین حریفم یوونتوس بود هم بازیش بهتر بود همم تیمش یک دستتر بود.ساده ترین حریفمم ارسنال بود که رانندش همین رفیق یووه ایم بود اما خب راحت بردمش.بارسا زیاد فشارنیاورد رو تیمم. اما رئال خیلی خیلی بهتر بود.میلان هم با اینکه ضعیف بود تو اورال اما خیلی اذیت کرد.به سختی بردمش

من نگفتم بایرن بهترینه گفتم بهترین بایرن از ۰۷ تا به اینجا نصبت به بایرن سالهایه گذشته حقیقتش از فیفا۰۷ که بازی کردم تا همین الان به غیر بایرن دست به هیچ تیمه دیگه ای نزدم حتی برایه تست فقط دمو امسال و ساله پیش که بایرن نبود مجبور شدم با دورتمند بازی کردم اما ما اکیپی بازی میکنیم من با دوستانم تا الان بازی کردم ارسنال میلان بارسلونا بردم از رئال و یوونتوس باختم اما سخترین حریفم یوونتوس بود هم بازیش بهتر بود همم تیمش یک دستتر بود.ساده ترین حریفمم ارسنال بود که رانندش همین رفیق یووه ایم بود اما خب راحت بردمش.بارسا زیاد فشارنیاورد رو تیمم. اما رئال خیلی خیلی بهتر بود.میلان هم با اینکه ضعیف بود تو اورال اما خیلی اذیت کرد.به سختی بردمش

من الان دارم میرم پیش دوستم برا ps3 بزنه بهم بازیو نمیتونم برا xbox صبر کنم الان تغییرات و نقل و انتقالات همشون انجام شده یا باید دستی تغییر بدم

1 نقل و انتقالات روز آخر انجام نشده که با 1 وصل شدن به لایو و آپدیت ساده حل میشه اون وقت به راحتی بازی زیر سوال می برید؟
همه جا دارن از بازی تعریف می کنند و همه از نسخه اصلی بر خلاف نسخه دمو که اشکال داشت راضی هستن

1 نقل و انتقالات روز آخر انجام نشده که با 1 وصل شدن به لایو و آپدیت ساده حل میشه اون وقت به راحتی بازی زیر سوال می برید؟
همه جا دارن از بازی تعریف می کنند و همه از نسخه اصلی بر خلاف نسخه دمو که اشکال داشت راضی هستن
دوست عزیز چیز کمی‌ نیست مثلا خود من فیفا فقط لایو بازی می‌کنم می‌خواستم تون این فیفا دیگه تیم مورد علاقم میلان رو بردارم که با اومدن کاکا میشد باهاش بازی کرد درسته با یه آپدیت حل می‌شه ولی‌ اگه خواستم خونه کسی‌ دیگه یا گیم نت با دوستم بازی کنم اونا که آپدیت ندارن اونوقت همه چیز به هم می‌ریزه چون یا باید تیمم رو عوض کنم یا با یه ترکیب دیگه بازی کنم و قطعاً ضعیف تر میشم

دوست عزیز چیز کمی‌ نیست مثلا خود من فیفا فقط لایو بازی می‌کنم می‌خواستم تون این فیفا دیگه تیم مورد علاقم میلان رو بردارم که با اومدن کاکا میشد باهاش بازی کرد درسته با یه آپدیت حل می‌شه ولی‌ اگه خواستم خونه کسی‌ دیگه یا گیم نت با دوستم بازی کنم اونا که آپدیت ندارن اونوقت همه چیز به هم می‌ریزه چون یا باید تیمم رو عوض کنم یا با یه ترکیب دیگه بازی کنم و قطعاً ضعیف تر میشم
خب دستی درست کن قسمت کلاب ترنسفر کاکا از رئال به میلان منتقل کن شمارشم قسمت ادیت پلیر از ۸ بکن ۲۲

خب دستی درست کن قسمت کلاب ترنسفر کاکا از رئال به میلان منتقل کن شمارشم قسمت ادیت پلیر از ۸ بکن ۲۲
همیشه که نمی‌شه این کارو کرد. مسابقات که اکثرا میگن با ورژن اولی‌ بازی بدون آپدیت چی‌؟ آخرش مشکل پیش میاد

بچه ها سلام من از فروم چند روزی اخراج شده بودم:dوحالا با این خبر اومدم که فیفا 14 رو برای پلی 3 خریدم درسته نقل و انتقال های روز های آخر انجام نشده ولی به اینترنت وصل شدم تو قسمت دانلود آپدیت 3 مگ آپدیت رو دانلود کردم همه چیز درست شد;)در ضمن آف لاین هم که شدم همه چیز درست بود و برنگشت سر جای اولش اما هنوز بازی نکردم ببینم چجوریه :)

آقا اونایی که بازی کردن بگن چهره بازیکنان تیم اینتر چطوریه و چمنش نسبت به دمو بهتر شده یا نه؟حداقل مث 13 شده؟

- - -ویرایش - - -

آقا اونایی که بازی رو بازی کردن لطفا بگن چمنش نسبت به دمو بهتر شده یا نه و همچنین چهره ها چطوره؟مخصوصا چهره بازیکنان اینتر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or