FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فک کنم این celebration ها برای هر کس مجزا باشه یعنی calm down رو فقط کریس رونالدو بتونه انجام بده یا این خوشحالی گرت بیل رو فقط خودش بتونه انجام بده:d البته میگم که فک کنم اینطوریه و مطمئن نیستم:d

آره منم همین فکر تو ذهنم بود:d;)ولی خب خیلی باحاله این CLAM DOWN:d.مخصوصا موقعی که دونفره بازی میکنیم:dحرص طرف در میاد:d

نه خریدنی نیست تو بازی موجوده!
باید آنلاک بشن! هرچقدر لولت بره بالاتر، خوشحالی بغد گل، توپ، لباس و ... رو می‌تونی یا امتیازاتی که بدست میاری آنلاک کنی.
فک کنم این celebration ها برای هر کس مجزا باشه یعنی calm down رو فقط کریس رونالدو بتونه انجام بده یا این خوشحالی گرت بیل رو فقط خودش بتونه انجام بده:d البته میگم که فک کنم اینطوریه و مطمئن نیستم:d
مجزا نیست و با همه میشه انجام داد! مثلا تو فبفا 13 خوشحالی بالوتلی رو با هر ننه مرده‌ای میشد انجام داد!

مسی هم انجام میده من زدم باهاش:)lb رو مگیری دو بار y میزنی

بچه ها یک سوال کسانی که 2 نفره بازی کردند بازی چطوری بود خیلی فرق میکنه بین کامپیوتر و یک انسان همیشه اینطوری بوده فقط سوالم اینکه هنوزم بازی راندوم میافته دست یک نفر ؟ در بازی 2 نفره 2 سالی میشه که اینطوری هست مثلا من 1000 بار با داداشم بازی کردم و جفتومون فیفا باز هستیم کاملا در یک بازی اینو متوجه میشه که بک تیم خودشو جر بده اخر اتفاقات عجیبی میافته بازم گل نمیشه اما از اونور اونی که شانس یاهاش 6 تا گل میزنه باور کنید اینطوری هست فقط کافی است با یکنفر 1000 بار بازی کنی تا متوجه بشی مثلا وقتی اینطور میشه بازیکنان کند میشن الکی با هم برحورد میکنند و یا احمق میشن
امیدوارم این نسخه درست شده باشه هنوز پیش برادرم نرفتم که 2 نفره بازی کنم

الان خیلیا هستن که نسخه کامل رو دارن بازی میکنن؟:-o:-o:-$منظورت اهالیه ea هست دیگه نه؟:d;;)#:-s

خیر یه عده گیمر معروف هستن که ea بازیرو میده تست کنن! دلیلش رو نمیدونم اما میدونم تستر نیستن و باگ در نمیارن! مثلا یکیشون ksi هست که همه میشناسنش! یکی هم matt نمیدونم چیچی هست که لیورپولیه سرچ کنید اسم کاملش پیدا میشه!
اگرم باور نداری یه سرچ بکن fifa 14 ultimate team
حتی pack opening گذاشتن:دی

یه سری ها هستن که به نسخه ی بتا ی بازی دسترسی دارن که همون بازیه کامله ، منم چند صفحه پیش لینک گذاشته بودم از یکیشون که کریر مود رو هم به شدت دنبال می کرد ولی یو*** فیلماشو پاک کرد... بالای 50-60 تا فیلم از نسخه ی بتا مال 360 گذاشته بود:d در کل نگران نباشید این ایراد ها و باگ های مسخره 100 درصد حل میشه تا ریلیز نهایی:d

اگه calm down رونالدو رو برای همه فعال باشه دیگه فیفا بازی نمیکنم!فیفا 13 هم نداشت میسوختم! عشقست رئال و رئالی ها و رونالدو!:d

شوخی کردم اگه هم برا همه فعال باشه بازم بازی میکنم!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or