فک کنم این celebration ها برای هر کس مجزا باشه یعنی calm down رو فقط کریس رونالدو بتونه انجام بده یا این خوشحالی گرت بیل رو فقط خودش بتونه انجام بده:d البته میگم که فک کنم اینطوریه و مطمئن نیستم:d
ولی خب خیلی باحاله این CLAM DOWN:d.مخصوصا موقعی که دونفره بازی میکنیم:dحرص طرف در میاد:dباید آنلاک بشن! هرچقدر لولت بره بالاتر، خوشحالی بغد گل، توپ، لباس و ... رو میتونی یا امتیازاتی که بدست میاری آنلاک کنی.نه خریدنی نیست تو بازی موجوده!
مجزا نیست و با همه میشه انجام داد! مثلا تو فبفا 13 خوشحالی بالوتلی رو با هر ننه مردهای میشد انجام داد!فک کنم این celebration ها برای هر کس مجزا باشه یعنی calm down رو فقط کریس رونالدو بتونه انجام بده یا این خوشحالی گرت بیل رو فقط خودش بتونه انجام بده:d البته میگم که فک کنم اینطوریه و مطمئن نیستم:d
فک کنم این celebration ها برای هر کس مجزا باشه یعنی calm down رو فقط کریس رونالدو بتونه انجام بده یا این خوشحالی گرت بیل رو فقط خودش بتونه انجام بده:d البته میگم که فک کنم اینطوریه و مطمئن نیستم:d
یعنی به صورت آفلاین هم میشه آنلاک کرد؟یا حتما باید آنلاین باشی؟باید آنلاک بشن! هرچقدر لولت بره بالاتر، خوشحالی بغد گل، توپ، لباس و ... رو میتونی یا امتیازاتی که بدست میاری آنلاک کنی.
شما تونستی حرکت Clam Down رو اجرا کنی؟من هر کار کردم نشد!
والا منم میزنم نمیشهخوشحالی رونالدو مگه L1 بعدش دو بار Y نیست؟ په چرا نمیزنه؟ L1 رو باید نگه داریم موقع زدن دوتا Y ?
نه داداش!چون همه چهره ها اسکن میشن اصلا نمیشه دستکاریشون کردوالا منم میزنم نمیشه
بچه ها تو فیفا میشه فیس بازیکن رو ادیت کرد؟
من تو 13 هرچی گشتم جایی رو پیدا نکردم
الان خیلیا هستن که نسخه کامل رو دارن بازی میکنن؟:-o:-oمنظورت اهالیه ea هست دیگه نه؟:d
#
![]()
منظورم بیشتر مو و ریش هستنه داداش!چون همه چهره ها اسکن میشن اصلا نمیشه دستکاریشون کرد