FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب امید وارم حل بشه تو نسخه اصلی
میگم شما اگه میدونید جواب سوال منو بدید ببینم جریان این لیگ قهرمانان که لایسنس گرفته چیه؟ یعنی چجوری شده؟

من که جایی ندیدم(اگر کور بازی در نیاورده باشم:d)
البته من بیشتر این سایت رو نگاه میکنم برای اخبار فیفا
FIFA Soccer Blog - The independent source for up to date news on the FIFA series

من RT رو گرفتم و بازیکن داره میره و یه دفعه توپو میندازه جلو! تو استارت اولیه هم نیست! RS هم استفاده نمیکنم که بگیم برا اونه! اونوقت تکلیف چیه؟

rs که جدیدا برای اینداختن جلو کارایی نداره و فقط برای دریبله! بستگی به شرایط بازیکن داره! مثلا زلاتان هیچوقت این مشکل رو نداره! اون قضیه که میگی مسی هم میندازه جلو به این خاطره که تیمت عقب بوده روحیه نداشته چون من خیلی راحت دارم بازی میکنم!
الان خیلیا هم هستن که نسخه کامل رو دارن بازی میکنن ویدئو هاش رو هم اگه بخوای پر شده تو یوتوب! خیلی راحت میتونی بری ببینی که این مشکل مهمی نیست و میتونی یاد بگیری ازش درست استفاده کنی...

سلام
دوستان میشه لطف کنید یه لینک از فیفا 14 نسل بعدی برام بزارید با کیفیت بالا که بشه دانلود کرد و بتونم فرق بین دو نسل را احساس کنم

rs که جدیدا برای اینداختن جلو کارایی نداره و فقط برای دریبله! بستگی به شرایط بازیکن داره! مثلا زلاتان هیچوقت این مشکل رو نداره! اون قضیه که میگی مسی هم میندازه جلو به این خاطره که تیمت عقب بوده روحیه نداشته چون من خیلی راحت دارم بازی میکنم!
الان خیلیا هم هستن که نسخه کامل رو دارن بازی میکنن ویدئو هاش رو هم اگه بخوای پر شده تو یوتوب! خیلی راحت میتونی بری ببینی که این مشکل مهمی نیست و میتونی یاد بگیری ازش درست استفاده کنی...

دوست عزیز شما چطوری مشکلی نیست ! آخه چه ربطی داره به روحیه تیم !!! ماشااله همه دوستان فوتبال باشگاه های اروپایی رو نگاه میکنن و نحوه کنترل و استوپ توپ رو میبنن،چرا منکر این قضیه میشید.
این سیستمی که درست کردن اصلاً واقعی بنظر نمیاد

الان خیلیا هستن که نسخه کامل رو دارن بازی میکنن؟:-o:-o:-$منظورت اهالیه ea هست دیگه نه؟:d;;)#:-s

از اول بازی تا آخر بازی همینن! چه جلو باشم چه عقب باشم! مشکلیه که هست و نمیشه انکارش کرد! باید یه حق انتخاب بزارن شاید یکی اینجوری دوست داشته باشه اما من دوست دارم مثل فیفا 13 باشه کارایی RS!

فکر کنم این قضیه که دیگه با زدن RS بازیکن توپو نمیدازه جلو باگ باشه چون توی Arena خیلی راحت میتونی توپو با RS بندازی جلو نمیشه که یه جا بشه یه جا نشه .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه باگ جالب دیگه هم که دیدم اینه که قد گرت بیل خیلی کوتاهه تقریبا اندازه مسی :d جالبه تا الان کسی متوجه نشده

دوستانی که از سیستم استپ توپ انتقاد می‌کنن و میگن بازیکنای بزرگ چه موقع اینطوری استپ می‌کنن باید ببینن یه وقتایی مثلا مسی رو کنترل می‌کنن باهاش توپ رو لو میدن تک به تک خراب می‌کنن پاس اشتباه میدن تو دنیای واقعیی‌ مسی این کارا رو انجام میده؟ پس این سیستم هم مثل بقیه قسمت‌های بازی فقط بستگی به بازی کننده داره :)

دوستانی که از سیستم استپ توپ انتقاد می‌کنن و میگن بازیکنای بزرگ چه موقع اینطوری استپ می‌کنن باید ببینن یه وقتایی مثلا مسی رو کنترل می‌کنن باهاش توپ رو لو میدن تک به تک خراب می‌کنن پاس اشتباه میدن تو دنیای واقعیی‌ مسی این کارا رو انجام میده؟ پس این سیستم هم مثل بقیه قسمت‌های بازی فقط بستگی به بازی کننده داره :)

اخه مشکل که فقط مسی نیست
شما وقتی سرعت رو بگیری رو توپ دیگه هیچ کنترلی نداری ولی در حالت عادی توپ رو نرمال و به اندازه جلو پاش میندازه

- - -ویرایش - - -

فکر کنم این قضیه که دیگه با زدن RS بازیکن توپو نمیدازه جلو باگ باشه چون توی Arena خیلی راحت میتونی توپو با RS بندازی جلو نمیشه که یه جا بشه یه جا نشه .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه باگ جالب دیگه هم که دیدم اینه که قد گرت بیل خیلی کوتاهه تقریبا اندازه مسی :d جالبه تا الان کسی متوجه نشده

موقع تعویض کردن بجای اینکه شماره بازی کنا رو نشون بده کمک چهارم همرو 0 نشون میده 00 00

آقا اینقدر ایراد نگیرید...نا شکری نکنید:d یه سر به تاپیک pes بزنید بیچاره ها همشون افسردگی گرفتن=((

به ما چه :d:dخدا بهشون صبر بده:d

- - -ویرایش - - -

موقع تعویض کردن بجای اینکه شماره بازی کنا رو نشون بده کمک چهارم همرو 0 نشون میده 00 00[/QUOTE]
نسخه اصلی درست میشه فکر کنم

تو خوشحالی های بعد از گلش ( تو نسخه ی کامل ) حال میده هی با رونالدو به بارسا گل بزنی و calm down انجام بدی خیلی حال میده . البته باید از تو کاتالوگ خرید .

فک کنم این celebration ها برای هر کس مجزا باشه یعنی calm down رو فقط کریس رونالدو بتونه انجام بده یا این خوشحالی گرت بیل رو فقط خودش بتونه انجام بده:d البته میگم که فک کنم اینطوریه و مطمئن نیستم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or