FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یادمه پارسال دمو همین جوری بود تو نسخه اصلی کلا یه چیز دیگه بود :دی
من که دمو رو اصلا بازی نکردم و منتظر نسخه اصلی میشیم
بازی اصلی متفاوت هست ولی هسته بازی همینه که تو دمو میبینی....برای همین من نگرانم که اشکالات دمو باقی بمونه. بنظرم باید روی دویدن بازیکنها بیشتر کار میکردن دویدن بازیکنها مشکل داره و انیمیشنهای بعد و قبل بازیها دیگه خیلی تکراری شده 3 ساله همینا رو میبینیم:| تعویض هم باید انیمیشنش عوض بشه....خیلی کُند و بی تحرکه تیم طراحی فیفا!! بازی نکات خوبی هم داشته ولی نوع دویدن بازیکنها + انیمیشنهای تکراری بعد و قبل بازی و تعویضها بدجوری تو ذوق میزنه اینارو برطرف نکنن باید خودشون رو برای نمرات 7 و 7.5 اماده کنن.

بازی اصلی متفاوت هست ولی هسته بازی همینه که تو دمو میبینی....برای همین من نگرانم که اشکالات دمو باقی بمونه. بنظرم باید روی دویدن بازیکنها بیشتر کار میکردن دویدن بازیکنها مشکل داره و انیمیشنهای بعد و قبل بازیها دیگه خیلی تکراری شده 3 ساله همینا رو میبینیم:| تعویض هم باید انیمیشنش عوض بشه....خیلی کُند و بی تحرکه تیم طراحی فیفا!! بازی نکات خوبی هم داشته ولی نوع دویدن بازیکنها + انیمیشنهای تکراری بعد و قبل بازی و تعویضها بدجوری تو ذوق میزنه اینارو برطرف نکنن باید خودشون رو برای نمرات 7 و 7.5 اماده کنن.
به نظرم دیگه بیشتر از این نمیشه چون نسل بعد دیگه شروع شده

اه اه حالم به هم خورد:|سیستم استپ،دور زدن،حرکاته تیزو سریع کلا ریختن تو توالت سیفونشم کشیدن!
همیشه آدما از تغییر میترسن اما باید قبول کرد بازی خیلی به واقعیت نزدیک شده! شما یه سری که فوتبال واقعی ببینی پشت سرش فیفا 14 بازی کنی میفهمی که چقدر خوب شده

همیشه آدما از تغییر میترسن اما باید قبول کرد بازی خیلی به واقعیت نزدیک شده! شما یه سری که فوتبال واقعی ببینی پشت سرش فیفا 14 بازی کنی میفهمی که چقدر خوب شده

تو فوتبال واقعی مسی اینقدر توپو میندازه جلو که توپ لو بره!!:)

به نظرم هرچه واقعی تر بشه و سخت تر بهتره اگر قرار باشه هر کی از راه میرسه دسته را بگیره دستشو بازی خوبی انجام بده که بدرد نمیخره بهتره بره همون pes بازی کنه بازی باید سخت باشه و تو رو به چالش بکشه مثلا توی همین دمو من psg شدم چون نسبت به یقیه تیمها بیشتر ازش خوشم میاد کلی بازی کردم بیشترش تساوی و برد در ضربات پنالتی بوده و باخت اما باز هم باید بازی کنم و خودم و به 14 عادت بدم به نظرم دیگه کسی نباید بره 13 بازی کنه که حسابی با همین نسخه خوش و بازیشو وفق بده

اه اه حالم به هم خورد:|سیستم استپ،دور زدن،حرکاته تیزو سریع کلا ریختن تو توالت سیفونشم کشیدن!

ببین عزیز من تو واقعیت فوتبال یه چیز غیر قابل پیش بینیه از استپ کردن تا شوت زدن و هر کار دیگه ای اونم واسه هر بازیکنی همش غیر قابل پیشبینیه
فیفا هم خداروشکر کلا داره غیر قابل پیشبینی میشه بازیش
مثلا یه مورد تو فیفا که واسه خود من پیش اومد...از وسط زمین یه خطا شد واسه من که از همونجا خواستم سانت کنم رو دروازه...سانتم خیلی بلند شد:dبعد دروازه بان هم اومد جلو تا توپو مشت کنه ولی چون تو محوطه جریمه خیلی شلوغ بود بازیکنام یجوری جلوی دید دروازه بانو گرفته بودن دروازه بانم نتونست مشت کنه توپو;;):dتوپ هم رفت تو گل مستقیم:d(بعله ما اینجورییم دیگه:d)

تو فوتبال واقعی مسی اینقدر توپو میندازه جلو که توپ لو بره!!:)

حالا حتمی مسی تنها نیست که اینکار رو بلده بقیه هم ادمن توی واقعیت هم هیچکدوم از بازیکنها اینفدر توپ را نمیندازند جلو چون بلدن با توپ چیکار کنند شما در فیفا به شخص مسی و اینا کاری نداشته باش این خودت هستی که باید بلد باشه توپو زیاد ننداری جلو تعجب مبکنم من اصلا همچین مشکلی ندارم شاید در 2 بازی یکبار همچین اتفاقی بیافته خوب تو واقعیتم همینطور برا مسی هم پیش میاد

میگم بچه ها اگه حواستون بود یکی از بچه ها یه ویدئو از خوشحالی بعد از گل گذاشت...خواستم بپرسم چرا نمیشه اینارو تو بازی اجرا کرد؟چجوریه اینا باید بخریمشون؟:|

محمد رضا جان اتفاقا منم نظرم برگشت نسبت به یه سری چیزا
این بازی شدیدا سرعت محوره ... شما بازم 2 تا دفاع وسط سرعتی میخوای تا جلوی بازیکنای سرعتی رو بگیری گوشه هم هیچی کلا ... از همین الان بهت قول میدم امسالم همه رئال بر میدارن و دست به دامن باگ بازی میشن
وقتی ناواس و اینجوری ساختن که میکنه چمن و میره جلو یا اگرو همینطور
از اونور مسی رو ببین سرعتش در حد عمران زادس
یه مطلب بسیار بدی که وجود داره بعد از این چند روز بازی فهمیدم اینه که دقت کردید 99 درصد پاسها قطعا میرسه ؟
یعنی بعضی وقتها احساس میکنم دارم 99 بازی میکنم
پشت دفاعها به شدت خالیه یک دو کن بنداز پشتشون ...
بعضی وقتها از پشت با دفاع حدود 15 متر هل میدم شلوار و شرت بازیکن و میکشم داره در میادا ولی توپ و نمیشه بگیری مهاجم فقط عین اسب سرش و انداخته پایین و میره و میزنه تو گل
من همیشه از دریبلای ژان گولری متنفرم چون محاله کسی رو چمن این کارارو انجام بده حتی رونالدو و مسی... رو. چمن بازی کنی میفهمی چی میگم.اصلا نمیخواد اونم فوتبال که دیدیم همه از تی وی؟
اینارو کم نکردن هیچی تازه دست همرو باز گذاشتن با برداشتن کلید lt لا اقل قبلا باید دستت رو میذاشتی رو اون بعد عین دلقک میچرخیدی بدون خستگی الان اونم برداشتن راحت تر یه عده میتونن دلقک بازی در بیارن
یه چیزی که دیگه خیلی وحشتناکه اینه که کماکان تیمی که داره زیر فشار له میشه یهو میزنه زیر توپ ... طبق معمول میرسه دقیقا رو سینه مهاجم و بدو بزن تو گل
حمله مجدد حق اون تیمیه که داره لوله میکنه نه تیمی که 11 تایی تو دفاعن
امیدواره نسخه اصلی کاملا فرق کنه با این دمو ...
خوبی های بازی رو همه گفتیم و میدونیم اینکه توپ خوبه و خیلی چیزای دیگه

ممد...! من تورو دوست دارم نکن اینکارو بامن:d
تو واقعیت زلاتان با اون هیکل گنده اش میتونه مثل دنی الوز استارت بزنه و بدوئه؟! بازیکنها تو واقعیت با کمر خمیده میدوئن؟! این دوتا ایراد رسما تِر زده به بازی! تمام بازیکنها شدن موشک! شده پرو....مرد حسابی:|

میگم بچه ها اگه حواستون بود یکی از بچه ها یه ویدئو از خوشحالی بعد از گل گذاشت...خواستم بپرسم چرا نمیشه اینارو تو بازی اجرا کرد؟چجوریه اینا باید بخریمشون؟:|
اینو من پرسیدما:|:dرسیدگی کنید :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or