t@ylor swift
کاربر سایت
من میخوام بازی دمو رو روی دی وی دی معمولی رایت کنم یه بار این کار رو کردم ولی توی ایکس باکس اجرا نشد یکی میتونه بگه چیکار باید بکنم؟
بازی اصلی متفاوت هست ولی هسته بازی همینه که تو دمو میبینی....برای همین من نگرانم که اشکالات دمو باقی بمونه. بنظرم باید روی دویدن بازیکنها بیشتر کار میکردن دویدن بازیکنها مشکل داره و انیمیشنهای بعد و قبل بازیها دیگه خیلی تکراری شده 3 ساله همینا رو میبینیمیادمه پارسال دمو همین جوری بود تو نسخه اصلی کلا یه چیز دیگه بود
من که دمو رو اصلا بازی نکردم و منتظر نسخه اصلی میشیم
تعویض هم باید انیمیشنش عوض بشه....خیلی کُند و بی تحرکه تیم طراحی فیفا!! بازی نکات خوبی هم داشته ولی نوع دویدن بازیکنها + انیمیشنهای تکراری بعد و قبل بازی و تعویضها بدجوری تو ذوق میزنه اینارو برطرف نکنن باید خودشون رو برای نمرات 7 و 7.5 اماده کنن.به نظرم دیگه بیشتر از این نمیشه چون نسل بعد دیگه شروع شدهبازی اصلی متفاوت هست ولی هسته بازی همینه که تو دمو میبینی....برای همین من نگرانم که اشکالات دمو باقی بمونه. بنظرم باید روی دویدن بازیکنها بیشتر کار میکردن دویدن بازیکنها مشکل داره و انیمیشنهای بعد و قبل بازیها دیگه خیلی تکراری شده 3 ساله همینا رو میبینیمتعویض هم باید انیمیشنش عوض بشه....خیلی کُند و بی تحرکه تیم طراحی فیفا!! بازی نکات خوبی هم داشته ولی نوع دویدن بازیکنها + انیمیشنهای تکراری بعد و قبل بازی و تعویضها بدجوری تو ذوق میزنه اینارو برطرف نکنن باید خودشون رو برای نمرات 7 و 7.5 اماده کنن.
به نظرم دیگه بیشتر از این نمیشه چون نسل بعد دیگه شروع شده
همیشه آدما از تغییر میترسن اما باید قبول کرد بازی خیلی به واقعیت نزدیک شده! شما یه سری که فوتبال واقعی ببینی پشت سرش فیفا 14 بازی کنی میفهمی که چقدر خوب شدهاه اه حالم به هم خوردسیستم استپ،دور زدن،حرکاته تیزو سریع کلا ریختن تو توالت سیفونشم کشیدن!
همیشه آدما از تغییر میترسن اما باید قبول کرد بازی خیلی به واقعیت نزدیک شده! شما یه سری که فوتبال واقعی ببینی پشت سرش فیفا 14 بازی کنی میفهمی که چقدر خوب شده
اه اه حالم به هم خوردسیستم استپ،دور زدن،حرکاته تیزو سریع کلا ریختن تو توالت سیفونشم کشیدن!
:dتوپ هم رفت تو گل مستقیم:d(بعله ما اینجورییم دیگه:d)این مشکل 100% در نسخه نهایی حل میشهتو فوتبال واقعی مسی اینقدر توپو میندازه جلو که توپ لو بره!!![]()
تو فوتبال واقعی مسی اینقدر توپو میندازه جلو که توپ لو بره!!![]()
همیشه آدما از تغییر میترسن اما باید قبول کرد بازی خیلی به واقعیت نزدیک شده! شما یه سری که فوتبال واقعی ببینی پشت سرش فیفا 14 بازی کنی میفهمی که چقدر خوب شده
ممد...! من تورو دوست دارم نکن اینکارو بامن:dهمیشه آدما از تغییر میترسن اما باید قبول کرد بازی خیلی به واقعیت نزدیک شده! شما یه سری که فوتبال واقعی ببینی پشت سرش فیفا 14 بازی کنی میفهمی که چقدر خوب شده