FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شما مثل اینکه حالت خوب نیستا
ما چی میگیم شما چی میگی!
جلو انداختن توپ چه ربطی به اسکیل داره
تو 13 وقتی توپ هوایی میومد با انالوگ راست توپ رو هر جهتی که دوست داشتی پمینداختی ولی الان نمیشه و یا اینکه برای اینکه سریعتر از دست بازیکن فرار کنه توپ رو جلو مینداخت اگر بازیکن کمی تکنیک داشت دریبل دو طرفه هم میزد
سریع میای جو میدی که چی بشه؟

شما مثل اینکه حالت خوب نیس، میای الکی بی احترامی می کنی.
بازی نکردی بلد نیستی به من ربطی نداره، گفتم R2 رو نگه داری با همون RS مثل قبل میندازه جلو. شما نمیتونی تقصیر من نیس، بیشتر بازی کن الکی اطلاعات غلط نده.

ایشون درست میگن ، باید تو سرعت باشید تا بتونید توپ رو جلو بندازین یا دریبل دو طرفه بزنید .
درمورد دریبل سرپا هم که وجود داره هنوز و من خودم با بواتنگ اینجوری دریبل کردم .

دریبل سر پا که اصلاً بحثش فرق میکنه

شما مثل اینکه حالت خوب نیس، میای الکی بی احترامی می کنی.
بازی نکردی بلد نیستی به من ربطی نداره، گفتم R2 رو نگه داری با همون RS مثل قبل میندازه جلو. شما نمیتونی تقصیر من نیس، بیشتر بازی کن الکی اطلاعات غلط نده.

من اندازه سن جنابعالی فیفا بازی کردم
اون دوستی که پرسید منظورش آنالوگ راست بود
درضمن وقتی که میشه و میشد با اشاره یه دکمه توپ رو بجلو انداخت چه مرضی هستش و اینکه شما که اینقدر واردی و میگی دگرگون شده چرا نمیشه توپ هارو با انلوگ راست استوپ کرد و به طرقین انداخت ! چرا نمیشه دریبل دو طرفه زد !؟
بد نیست یه بار دیگه 13 رو بازی کنی تا بهتر منظور اینو اون رو بفهمی

آخرین ویرایش:
من اندازه سن جنابعالی فیفا بازی کردم
اون دوستی که پرسید منظورش آنالوگ راست بود
درضمن وقتی که میشه و میشد با اشاره یه دکمه توپ رو بجلو انداخت چه مرضی هستش و اینکه شما که اینقدر واردی و میگی دگرگون شده چرا نمیشه توپ هارو با انلوگ راست استوپ کرد و به طرقین انداخت ! چرا نمیشه دریبل دو طرفه زد !؟
بد نیست یه بار دیگه 13 رو بازی کنی تا بهتر منظور اینو اون رو بفهمی

8-|
اندازه سن من فیفا بازی کردی هنوز نمیدونی RS=Right stick=آنالوگ راست ؟
دگرگون شده چون از اولایل نسل هفتم به اینور همیشه باید L2 رو نگه می داشتی با آنالوگ راست اسکیل موو می زدی، الان بدون نگه داشتنم میشه اسکیل موو زد.
مهم نیست کسی سوال داشت جواب سوالشم گرفت، شما همون فکر کن که جلو انداختن رو تعطیل کردن دعا کن توی نسخه اصلی اضافه کنن.

8-|
اندازه سن من فیفا بازی کردی هنوز نمیدونی RS=Right stick=آنالوگ راست ؟
دگرگون شده چون از اولایل نسل هفتم به اینور همیشه باید L2 رو نگه می داشتی با آنالوگ راست اسکیل موو می زدی، الان بدون نگه داشتنم میشه اسکیل موو زد.
مهم نیست کسی سوال داشت جواب سوالشم گرفت، شما همون فکر کن که جلو انداختن رو تعطیل کردن دعا کن توی نسخه اصلی اضافه کنن.

آخه چه فرقی کرد من میگم آنالوگ راست شما میگی RS (همون بگمونم حالت خوب نیست)
همینه که میگم مسخره هست دیگه آخه وقتی توپ بهت میرسه و میخوای بندازی جلو پات چرا باید با تو حرکت بزنه !!
همینجوریش دریبل زدن سخت شده و نمیشه حتی با یارو بچرخی چه برسه دیگه خود بخود حرکت یا بقول خودتون اسکیل هم بزنه
شما هم بجای اینکه بحث رو عوض کنی جواب سوال منو بده!

- - -ویرایش - - -

یه نکته فاجعه به بازی اضافه شده! وقتی توپ دست بازیکنه و داره تند میره یه دفعه توپ رو اینقدر میندازه جلو که راحت توپ لو میره!

این از نکات دگرگونی آنالوگ راست هستش

آخه چه فرقی کرد من میگم آنالوگ راست شما میگی (همون بگمونم حالت خوب نیست)
همینه که میگم مسخره هست دیگه آخه وقتی توپ بهت میرسه و میخوای بندازی جلو پات چرا باید با تو حرکت بزنه !!
همینجوریش دریبل زدن سخت شده و نمیشه حتی با یارو بچرخی چه برسه دیگه خود بخود حرکت یا بقول خودتون اسکیل هم بزنه
شما هم بجای اینکه بحث رو عوض کنی جواب سوال منو بده!

من واقعا نمی دونم تو چه فازی هستی.
یه دوستی اومد پرسید :

با دکمه کنار شوک بود(شوک سمت راستی) که توپ ها رو جلو می انداخت دیگه تو fifa 14 نیست؟؟؟

شما جواب دادی که تعطیل کردنش، من گفتم نحوه انجامش عوض شده. حالا هی همش میزنی.
اینکه EA چرا اینکار رو کرده به من ارتباطی نداره.
من دیگه جوابی ندارم، واقعا بیشتر از این توضیح؟!!

من واقعا نمی دونم تو چه فازی هستی.
یه دوستی اومد پرسید :

شما جواب دادی که تعطیل کردنش، من گفتم نحوه انجامش عوض شده. حالا هی همش میزنی.
اینکه EA چرا اینکار رو کرده به من ارتباطی نداره.
من دیگه جوابی ندارم، واقعا بیشتر از این توضیح؟!!

فکر کنم خودتم قبول داری کارشون مسخره بوده

اگرم گفتم تعطیلش کردن منظورم هم انداخنم تو به جلو بوده هم دیریبل دو طرفه و ...

سلام
دوستان دمو رو دانلود کردم...نرم افزار هورایزون رو نصب کردم الان چجوری باید این 4 پارت سرهم بندی کنم با هورایزون؟

با WinRAR چهار پارت رو اکسترکت کنین، بعد فایلی که به دست می آد رو از طریق هورایزون بریزید رو فلش.

دوستان دمو ارزش بازی داره؟؟؟.....

سلام
اندازه کل فیفا 13 این دمو ارزشمنده با همین 8 تا تیم شرف داره به 13 البته دموی 13 هم خیلی عالی بود ولی نسخه نهایی پاچشونا بالا کردن حیف که دموی 13 را پاک کردم وگرنه این یکسال را با همون دمو طی میکردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or