FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با درود ........

منم نسخه دموی فیفا 14 رو بازی کردم واقعا در بخش گیم پلی بازی پیشرفت چشمگیری داشته .بازی از حالت انفرادی بیرون اومده و بیشتر به حالت گروهی سوق داده شده ،پاس دادن ها سخت تر شده ،حمل با توپ توسط بازیکنان مختلف تفاوت هاشون واقعی تر شده یعنی با بازیکنی مثل بندر باید درجا و ایستا حرکت کنی و بخوای خیلی سرعتی و تکنیکی بازی کنی توپ رو لو میده که البته درست هم هست به هر حال باید فرقی بین بازیکنان تدافعی با بازیکنانی تکنیکی مثل رویس باشه من در بازی هر وقت میخواستم حرکات تکنیکی انجام بدم باید توپ رو میدادم به رویس .در ضمن نه این که سال های قبل این طور نبود امسال خیلی خیلی از این لحاظ به واقعیت شبیه شده . تنوع شوت زنی و فیزیک شوت هم خیلی بهتر شده ،سر زدن بازی هم همین طور واقعا تنوعش بهتر شده در کل فیفا 14 مسیر تکامل در بخش گیم پلی رو در این نسل کامل کرده البته من خیلی زیاد هنوز نسخه دمو رو بازی نکردم و یقین دارم هر چه یشتر بازی کنم چیزای بیشتری میبینم . برخورد های فیزیکی در بازی هم زیاد تر شده که از دید من خوب هستش .سی پی یو هم متنوع تر بازی میکنه و سازندگان سعی کردن که هوش مصنوعی بازی رو از حالت ماشینی در بیارن که البته در بخش هایی هم موفق شدن . دفاع کردن سی پی یو و پوشش دادن ها هم خیلی خیلی نسبت به فیفا 13تغییر کرده . واقعا خیلی خوب شده . واقعا در بخش دفاعی سی پی یو در فیفا 13 مشکلات زیادی داشت . امیدوارم این نسخه دموی فیفا 14 رو زیاد دست کاری نکنن مثل پارسال که دموی فیفا 13 عالی بود ولی نسخه نهایی که اومده بود بیرون بازی در بعضی بخش ها افت گیم پلی شدیدی داشت .گرافیک بازی هم کلا تغییر آنچنانی نکرده و کلا مشخص هستش که از این به بعد تمرکز تیم سازنده حداقل در بخش گرافیک به نسل بعد هستش البته محدودیت های سخت افزاری رو هم نباید انکار کرد ولی به هر حال بخش گرافیکی امسال پالایش داده شده و به نوعی روتوش شده کمی چین و چروک بیشتری رو لباس ها داده شده . کمی هم روی لیاس ها وشورت بازیکنان شیدر های حجیم اضافه شده البته تا جای که سخت افزار کشش رو داشته باشه . چهره بازیکن ها هم مثل هر سال بهتر شده و چهر های جدید و عالی اضافه شده . دروازه بان ها مثل هر سال سیر تکاملی خودشون رو طی کردن . و دروازه بانایی مثل والدز اشتباهتی ازشون میبینیم که خوب طبیعی هستش مگه والدز میشه اشتباه نکنه :) درباره انیمیشن های بازی هم انیمیشن های جدیدی در بخش های مختلف به بازی اضافه شده .

فقط من یک مشکل بزرگ با سری فیفا دارم و اونم اندام بازیکن ها یا همون مدلینگ اندامی بازی هستش که یکی از نقاط ضعف سری فیفا محسوب میشه که امیدوارم در این بخش در نسل بعد یک دگرگونی کلی انجام بشه .

فیفا 14 چیزی مثل pes 6 در زمان خودش هستش یک بازی کامل در هر بخشی . ایرادات در هر بازی هستش و اگه بخوای دنبال ایراد بگردی به هر حال پیدا میکنی و یک چیز طبیعی هستش مهم این هستش که اون ایراد خیلی بزرگ نباشه و دیگه بهش باگز نگیم که در فیفا 14 واقعا من باگزی ندیدم . یک سری چیزایی هم که سی پی یو و دروازه بان ها بعضی جا ها قاطی میکنن مال نسخه دمو هستش و همیشه هم همین طور بوده . باری .............. فیفا 14 پایان رقابت فوتبالی در این نسل هستش سری فیفا در این نسل یک برنده بزرگ بود از یک بازی که فقط به درد مسخره کردن میخورد و در مقابل رقیب دیرینه و پر آوازش در نسل قبل هیچ حرفی برای گفتن نداشت دقیقا در این نسل داستان به طور کامل بر عکس شد و سری فیفا به یکی از محبوب ترین و پر فروش ترین سری بازی های این نسل تبدیل شد که صد البته حقش هم بود . این نسل تمام شد و کم کم داریم به نسل بعد پا میزاریم . در نسل بعد برنده این رقابت شیرین بین دو سازنده بزرگ بازی های فوتبال کدامشان خواهد بود ؟ زمان همه چیز را نشان خواهد داد ،داوری با شما ......................

- - -ویرایش - - -

19rodar گرامی شما در تاپیک pes 2014 در صفحه 24 و پست 356 رو بخونین که توضیحاتی نسبتا کامل دادم .

پاینده باشید ..............

امروز تو دمو یه اتفاق جالب افتاد! تو شروع مجدد بازیکنام همه میخکوب شدن حریف خیلی راحت حمله میکرد:دی اگه این باگ تو بازی اصلی بمونه بدبختیم:دی

یه چیزی که من تو دمو دیدم و خیلی رو مخ بود این بود که چندین بار پیش اومد که با یه بازیکن سرعتی 2 ، 3 متری از یه دفاع کُند جلو افتادم اما دفاع خیلی راحت خودش رو بهم رسوند و توپ رو گرفت !

امروز تو دمو یه اتفاق جالب افتاد! تو شروع مجدد بازیکنام همه میخکوب شدن حریف خیلی راحت حمله میکرد:دی اگه این باگ تو بازی اصلی بمونه بدبختیم:دی

همه موارد درست میشن
من هرچی میخوام صبر کنم نسخه اصلی رو بازی کنم نمیشه هی میرم سراغ دمو

- - -ویرایش - - -

یه چیزی که من تو دمو دیدم و خیلی رو مخ بود این بود که چندین بار پیش اومد که با یه بازیکن سرعتی 2 ، 3 متری از یه دفاع کُند جلو افتادم اما دفاع خیلی راحت خودش رو بهم رسوند و توپ رو گرفت !

این یه باگ هستش
میدونم چی میگی،خیلی مسخره هستش

خوب چند دست دیگه هم بازی کردم. داوری پیشرفت داشته ولی بعضی مشکلات بزرگی که داشت هنوزم برطرف نشدن. مهمترینشون اینه که تو بعضی صحنه ها اولویت بندی نمیتونه بکنه. برای مثال بازیکن حریف روم خطا میکنه ولی به هر حال توپ رو میرسونم دست بازیکن تهاجمیم. اگه اون تو آفساید باشه عوض اینکه آوانتاژی که گرفته رو در نظر بگیره و خطا بگیره آفساید میگیره! :d
بعضی مشکلات گیم پلی پس از چند دست کم کم میرن رو اعصاب. :دی چرخشهای کند رو که گفتم ولی مثلا زمانی که بازیکن میخواد شتاب بگیره فاصله ای که توپ از پای بازیکن میگیره بعضی وقتا مشکل داره. مثلا مسی به این معروفه که توپ مثل این میمونه که به پاش چسبیده و خیلی راحت با توپ حرکت میکنه و سرعت میگیره. ولی اینجا به شکل شدیدی توپ از پاش جدا میشه و مدافع میاد با یه تنه توپو ازش میگیره راحت. مورد دوم جدا شدن توپ در چرخش هاس که بازم مشکل مشابهی داره. مشکلی که تو FIFA Street هم بعضی وقتا دیده میشد. در کل تو این چند دستی که بازی کردم هر چی مشکل دیدم بیشتر مربوط به نامتعادل بودن قابلیتها بوده تا بخش های دیگه. میشه گفت ویژگی های جدیدی که به گیم پلی اضافه شدن به اون صورت بالانس نیستن که البته فکر کنم در نسخه نهایی اگر هم اصلاح نشن باز بشه بوسیله slider ها درستشون کرد.

امروز به خاطر همین اعصابم خورد شد خاموشش کردم دیگه:|

بازیکنای من کلا هیچ تلاشی نیمکنن که توپ رو بیگرن،حتی اگه توپ خیلی هم به پاهاشون نزدیگ باشه،یه جوری انگار Manual شده:|
چیزی باید بزنم آیا که اینا اینقدر بی تفاوت نباشن؟:d

سلام
با دکمه کنار شوک بود(شوک سمت راستی) که توپ ها رو جلو می انداخت دیگه تو fifa 14 نیست؟؟؟

دکمه کنار شوت منظورت همون آنالوگ سمت راست هستش!!!
اگر اینو میگی که بله کار نمیکنه نه توپ رو جلو میندازه نه دریبل دو طرفه میزنه
یجورایی تو دمو تعطیلش کردن که امیدوارم تو نسخه نهایی این چنین نباشه

دکمه کنار شوت منظورت همون آنالوگ سمت راست هستش!!!
اگر اینو میگی که بله کار نمیکنه نه توپ رو جلو میندازه نه دریبل دو طرفه میزنه
یجورایی تو دمو تعطیلش کردن که امیدوارم تو نسخه نهایی این چنین نباشه

خیر اقا یعنی چی حذفش کردن،
نحوه اسکیل موو ها کلا دگرگون شده، بدون L2 هم میشه اسکیل موو ها رو میشه زد ، ولی حس میکنم این جوری یه مقداری از کندتر از L2 زدن می شه.
برای جلو انداختنم باید R2 رو نگه داشته باشید بعد RS رو در جهت دلخواه بزنید.

با درود ........

منم نسخه دموی فیفا 14 رو بازی کردم واقعا در بخش گیم پلی بازی پیشرفت چشمگیری داشته .بازی از حالت انفرادی بیرون اومده و بیشتر به حالت گروهی سوق داده شده ،پاس دادن ها سخت تر شده ،حمل با توپ توسط بازیکنان مختلف تفاوت هاشون واقعی تر شده یعنی با بازیکنی مثل بندر باید درجا و ایستا حرکت کنی و بخوای خیلی سرعتی و تکنیکی بازی کنی توپ رو لو میده که البته درست هم هست به هر حال باید فرقی بین بازیکنان تدافعی با بازیکنانی تکنیکی مثل رویس باشه من در بازی هر وقت میخواستم حرکات تکنیکی انجام بدم باید توپ رو میدادم به رویس .در ضمن نه این که سال های قبل این طور نبود امسال خیلی خیلی از این لحاظ به واقعیت شبیه شده . تنوع شوت زنی و فیزیک شوت هم خیلی بهتر شده ،سر زدن بازی هم همین طور واقعا تنوعش بهتر شده در کل فیفا 14 مسیر تکامل در بخش گیم پلی رو در این نسل کامل کرده البته من خیلی زیاد هنوز نسخه دمو رو بازی نکردم و یقین دارم هر چه یشتر بازی کنم چیزای بیشتری میبینم . برخورد های فیزیکی در بازی هم زیاد تر شده که از دید من خوب هستش .سی پی یو هم متنوع تر بازی میکنه و سازندگان سعی کردن که هوش مصنوعی بازی رو از حالت ماشینی در بیارن که البته در بخش هایی هم موفق شدن . دفاع کردن سی پی یو و پوشش دادن ها هم خیلی خیلی نسبت به فیفا 13تغییر کرده . واقعا خیلی خوب شده . واقعا در بخش دفاعی سی پی یو در فیفا 13 مشکلات زیادی داشت . امیدوارم این نسخه دموی فیفا 14 رو زیاد دست کاری نکنن مثل پارسال که دموی فیفا 13 عالی بود ولی نسخه نهایی که اومده بود بیرون بازی در بعضی بخش ها افت گیم پلی شدیدی داشت .گرافیک بازی هم کلا تغییر آنچنانی نکرده و کلا مشخص هستش که از این به بعد تمرکز تیم سازنده حداقل در بخش گرافیک به نسل بعد هستش البته محدودیت های سخت افزاری رو هم نباید انکار کرد ولی به هر حال بخش گرافیکی امسال پالایش داده شده و به نوعی روتوش شده کمی چین و چروک بیشتری رو لباس ها داده شده . کمی هم روی لیاس ها وشورت بازیکنان شیدر های حجیم اضافه شده البته تا جای که سخت افزار کشش رو داشته باشه . چهره بازیکن ها هم مثل هر سال بهتر شده و چهر های جدید و عالی اضافه شده . دروازه بان ها مثل هر سال سیر تکاملی خودشون رو طی کردن . و دروازه بانایی مثل والدز اشتباهتی ازشون میبینیم که خوب طبیعی هستش مگه والدز میشه اشتباه نکنه :) درباره انیمیشن های بازی هم انیمیشن های جدیدی در بخش های مختلف به بازی اضافه شده .

فقط من یک مشکل بزرگ با سری فیفا دارم و اونم اندام بازیکن ها یا همون مدلینگ اندامی بازی هستش که یکی از نقاط ضعف سری فیفا محسوب میشه که امیدوارم در این بخش در نسل بعد یک دگرگونی کلی انجام بشه .

فیفا 14 چیزی مثل pes 6 در زمان خودش هستش یک بازی کامل در هر بخشی . ایرادات در هر بازی هستش و اگه بخوای دنبال ایراد بگردی به هر حال پیدا میکنی و یک چیز طبیعی هستش مهم این هستش که اون ایراد خیلی بزرگ نباشه و دیگه بهش باگز نگیم که در فیفا 14 واقعا من باگزی ندیدم . یک سری چیزایی هم که سی پی یو و دروازه بان ها بعضی جا ها قاطی میکنن مال نسخه دمو هستش و همیشه هم همین طور بوده . باری .............. فیفا 14 پایان رقابت فوتبالی در این نسل هستش سری فیفا در این نسل یک برنده بزرگ بود از یک بازی که فقط به درد مسخره کردن میخورد و در مقابل رقیب دیرینه و پر آوازش در نسل قبل هیچ حرفی برای گفتن نداشت دقیقا در این نسل داستان به طور کامل بر عکس شد و سری فیفا به یکی از محبوب ترین و پر فروش ترین سری بازی های این نسل تبدیل شد که صد البته حقش هم بود . این نسل تمام شد و کم کم داریم به نسل بعد پا میزاریم . در نسل بعد برنده این رقابت شیرین بین دو سازنده بزرگ بازی های فوتبال کدامشان خواهد بود ؟ زمان همه چیز را نشان خواهد داد ،داوری با شما ......................

- - -ویرایش - - -

19rodar گرامی شما در تاپیک pes 2014 در صفحه 24 و پست 356 رو بخونین که توضیحاتی نسبتا کامل دادم .

پاینده باشید ..............
من واقعا تو کتم نمیره ، به نظرر من FIFA تو گرافیک به جز پرزنتیشناش و مدلینگ اندام ها هیچ مشکل دیگه ای نداره . چهره ها واقعا فوق العادن ، ( باورم نمیشد اینقدر رو فیسا کارکنن تو 14 :d) نمیدونم چه طور یه عده میگن فیسای رقیب بهتره ، شما کافیه فن پرسی و نانی و کرووس و ... دیگه رو با فیفا مقایسه کنید ، نمیگم فیسای رقیب بده و داغونه ، ولی واقعا تعداد کثیرشون عروسکین . به زودی یه مقایسه از فیس ها میزارم .

خیر اقا یعنی چی حذفش کردن،
نحوه اسکیل موو ها کلا دگرگون شده، بدون L2 هم میشه اسکیل موو ها رو میشه زد ، ولی حس میکنم این جوری یه مقداری از کندتر از L2 زدن می شه.
برای جلو انداختنم باید R2 رو نگه داشته باشید بعد RS رو در جهت دلخواه بزنید.

شما مثل اینکه حالت خوب نیستا
ما چی میگیم شما چی میگی!
جلو انداختن توپ چه ربطی به اسکیل داره
تو 13 وقتی توپ هوایی میومد با انالوگ راست توپ رو هر جهتی که دوست داشتی مینداختی ولی الان نمیشه و یا اینکه برای اینکه سریعتر از دست بازیکن فرار کنه توپ رو جلو مینداخت اگر بازیکن کمی تکنیک داشت دریبل دو طرفه هم میزد
سریع میای جو میدی که چی بشه؟

شما مثل اینکه حالت خوب نیستا
ما چی میگیم شما چی میگی!
جلو انداختن توپ چه ربطی به اسکیل داره
تو 13 وقتی توپ هوایی میومد با انالوگ راست توپ رو هر جهتی که دوست داشتی پمینداختی ولی الان نمیشه و یا اینکه برای اینکه سریعتر از دست بازیکن فرار کنه توپ رو جلو مینداخت اگر بازیکن کمی تکنیک داشت دریبل دو طرفه هم میزد
سریع میای جو میدی که چی بشه؟
ایشون درست میگن ، باید تو سرعت باشید تا بتونید توپ رو جلو بندازین یا دریبل دو طرفه بزنید .
درمورد دریبل سرپا هم که وجود داره هنوز و من خودم با بواتنگ اینجوری دریبل کردم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or