rkoramtin
کاربر سایت
یه سری تصاویر دیگه از بازی ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
فکر کنم ماله ایکس باکس وانه این تصاویر!
یه سری تصاویر دیگه از بازی ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
That good feeling when you play a new FIFA.
انتظار نداشتم انیمیشن بازیکنا اینقدر پیشرفت داشته باشه.
یه نکتهفکر کنم ماله ایکس باکس وانه این تصاویر!

احتمالا دموش بوده:dدیروز یک خلبان اومده بود میگفت بازی تو دبی اومده !
میگفت میخواستم چند تا بگیرم بیارم ، اما ترسیدم کسی ازم نخره !![]()
احتمالا دموش بوده:d

بازی به نظرم کم جونه ، بازیکنا نمیتونن درست تکون بخورند گرچه دارم خودم رو با این شرایط وفق میدم اما خیلی رو مخه . میخوای بچرخی 10 تا بازیکن بهت میرسنو یه مشکل دیگه هوش دروازه بان هاست که بعضی وقت ها واقعا هنگ میکنم چرا اینقدر مخشون معیوبه
توپ رو به روی والدز بود همینجوری وایساده بود داشت نگاه میکرد توپ رو ، اومدم با ایبراهیموویچ توپ رو گرفتم و زدم تو گل !!!

والدز جدا خیلی سوتی بود تو 13! :d یعنی تا حدی بود که گریه ـم میگرفت از دستش. یبار تو لایو داشتم با یکی بازی میکردم. حریف اومد توپو سانتر کرد پیکه و په په پریدن هد بزنن و توپ رفت هوا. وقتی برگشت والدز رو کشوندمش بیرون توپو مشت کنه اومد مشت زد تو دروازه خودم.والدز کلا همینطورریه....تو 13 که اسطوره بود...خدای سوتی بود....یه صحنه من دیدم خودشو زد به تیرک اصلا توپی هم نبود...........![]()
مونده بودم بخندم یا گریه کنم. :d حالا خروج های بیرون محوطش بماند که همیشه یه سوتی خفن میداد و آخرش گل میزد حریف. کلا دیوونم کرده بود. :dوالدز کلا همینجوریه دیگه....مگه تو واقعیت سوتی نیست؟:dوالدز جدا خیلی سوتی بود تو 13! :d یعنی تا حدی بود که گریه ـم میگرفت از دستش. یبار تو لایو داشتم با یکی بازی میکردم. حریف اومد توپو سانتر کرد پیکه و په په پریدن هد بزنن و توپ رفت هوا. وقتی برگشت والدز رو کشوندمش بیرون توپو مشت کنه اومد مشت زد تو دروازه خودم.مونده بودم بخندم یا گریه کنم. :d حالا خروج های بیرون محوطش بماند که همیشه یه سوتی خفن میداد و آخرش گل میزد حریف. کلا دیوونم کرده بود. :d
والدز جدا خیلی سوتی بود تو 13! :d یعنی تا حدی بود که گریه ـم میگرفت از دستش. یبار تو لایو داشتم با یکی بازی میکردم. حریف اومد توپو سانتر کرد پیکه و په په پریدن هد بزنن و توپ رفت هوا. وقتی برگشت والدز رو کشوندمش بیرون توپو مشت کنه اومد مشت زد تو دروازه خودم.مونده بودم بخندم یا گریه کنم. :d حالا خروج های بیرون محوطش بماند که همیشه یه سوتی خفن میداد و آخرش گل میزد حریف. کلا دیوونم کرده بود. :d