FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه سری تصاویر دیگه از بازی ...
6xtx32ngsbu1sxk9dxu.jpg

fifa_bale2.jpg

fut-totw-august-21-blogheader_656x369.jpg

fifa-14-living-worlds-etihad.jpg

fifa-14-gamescom-image05.jpg

fifa-14-gamescom-image04.jpg

fifa-14-living-worlds-camp-nou-interior.jpg

فکر کنم ماله ایکس باکس وانه این تصاویر!

بازی به نظرم کم جونه ، بازیکنا نمیتونن درست تکون بخورند گرچه دارم خودم رو با این شرایط وفق میدم اما خیلی رو مخه . میخوای بچرخی 10 تا بازیکن بهت میرسن :|:دی و یه مشکل دیگه هوش دروازه بان هاست که بعضی وقت ها واقعا هنگ میکنم چرا اینقدر مخشون معیوبه :دی توپ رو به روی والدز بود همینجوری وایساده بود داشت نگاه میکرد توپ رو ، اومدم با ایبراهیموویچ توپ رو گرفتم و زدم تو گل !!!

خب منم با تاخیر ، بازی دیشب رسید دستم و بعد از چند دست بازی کردن این مطلب رو میذارم.

بازی در کل پیشرفت خوبی داشته با توجه به اینکه تمرکز EA بیشتر روی فیفای نسل بعد بوده واقعا روی این نسخه هم خوب کار کرده.فیزیک بازی واقعا عالی شده.موزیک و منوها عالی هستن.سرعت سویچ کردن بین منوها هم فوق العادس.گیم پلی بازی هم تغییرات چشمگیری داشته من نمی دونم چطور بعضی ها میگفتند تغییری نداشته! گیم پلی به واقعیت نزدیک تر شده و بیشتر باید روی پاسها دقت کرد هرچند به نظرم کمی EA زیاده روی کرده که اصلا نگران این موضوع نباشید چون در نسخه نهایی یا نهایتا با یه آبدیت درست میشه . ( پارسال هم همین موضوع در دمو بود و درست شد)

اما چیزی که زیاد رو مخه گرافیک نه چندان خوب بازی هستش که پیشرفتی نداشته و همون Fifa 13 هستش که البته شاید علتش تلاش EA در این زمینه برای فیفای نسل بعد باشه.

یه چند تا باگ وحشتناک هم داره که طبیعی هست خونسردی خودتون رو حفظ کنید قطعا در نسخه نهایی این باگها هیچکدوم نخواهند بود.

در کل من به این دمو از 10 نمره 9 رو میدم که امیدوارم واسه نسخه نسل بعد نمره 10 از 10 رو بشه بهش داد;)

بالاخره دانلود منم تموم شد و تونستم یه چند دستی بازی کنم. در حالت کلی خیلی بهتر از اون چیزی بود که انتظار داشتم. مدافعین خیلی بهتر بودند، از همه مهم تر فیزیک بازی و بخصوص توپ که واقعا خیلی خوبه و مسیر حرکتی توپ بسیار واقع گرایانه تر هستش. فیسهای جدید عالی بودن و چمن بازی هم بهتر شده. مخصوصا تو هوای بارونی که واقعا خیلی بهتر شده و حتی فیزیک توپم واقع گرایانه تر شده، منو هم که خیلی خیلی روون تر و شیک تر و کاربر پسند تر شده و بعد از چند سال یه تحولی در خودش دیده، تماشاگرا هم بهتر شدن، داوری رو زیاد توجه نکردم که ببینم مشکلاتش برطرف شده یا نه ولی تو این دو سه دست چیز بدی ندیدم ازش،انیمیشن ها هم بهتر شدن و بسیار غیر قابل پیشبینی شدن همچنین استپ ها هم خیلی بهترن و مخصوصا رو توپهای هوایی که مشکلات قبل رو نداشتن. ولی خوب بعضی مشکلاتی هم داره که باید برطرف بشن تو نسخه نهایی. سرعت چرخش بازیکنا خوبه که کم شده ولی این سرعت باید در بازیکنی مثل مسی با بازیکنی مثل اشملتزر تفاوت داشته باشه که این تفاوت تو دمو اندک بود و برای بازیکنای سرعتی میشه گفت بیش از حد کند بود. (این فکر کنم مثل First Touch سال قبل باشه که تو دمو هنوز بالانس نبود، هر چند که تو نسخه نهایی دیگه از بالانس هم گذشته بود و خیلی آسون شده بود).
در کل بسیار دموی امیدوار کننده ای بود و میتونم بگم پیشرفتی که امسال داشته از پیشرفت پارسال بیشتر هم بوده.

بازی به نظرم کم جونه ، بازیکنا نمیتونن درست تکون بخورند گرچه دارم خودم رو با این شرایط وفق میدم اما خیلی رو مخه . میخوای بچرخی 10 تا بازیکن بهت میرسن :|:دی و یه مشکل دیگه هوش دروازه بان هاست که بعضی وقت ها واقعا هنگ میکنم چرا اینقدر مخشون معیوبه :دی توپ رو به روی والدز بود همینجوری وایساده بود داشت نگاه میکرد توپ رو ، اومدم با ایبراهیموویچ توپ رو گرفتم و زدم تو گل !!!

والدز کلا همینطورریه....تو 13 که اسطوره بود...خدای سوتی بود....یه صحنه من دیدم خودشو زد به تیرک اصلا توپی هم نبود...........=))

والدز کلا همینطورریه....تو 13 که اسطوره بود...خدای سوتی بود....یه صحنه من دیدم خودشو زد به تیرک اصلا توپی هم نبود...........=))
والدز جدا خیلی سوتی بود تو 13! :d یعنی تا حدی بود که گریه ـم میگرفت از دستش. یبار تو لایو داشتم با یکی بازی میکردم. حریف اومد توپو سانتر کرد پیکه و په په پریدن هد بزنن و توپ رفت هوا. وقتی برگشت والدز رو کشوندمش بیرون توپو مشت کنه اومد مشت زد تو دروازه خودم. :| مونده بودم بخندم یا گریه کنم. :d حالا خروج های بیرون محوطش بماند که همیشه یه سوتی خفن میداد و آخرش گل میزد حریف. کلا دیوونم کرده بود. :d

والدز جدا خیلی سوتی بود تو 13! :d یعنی تا حدی بود که گریه ـم میگرفت از دستش. یبار تو لایو داشتم با یکی بازی میکردم. حریف اومد توپو سانتر کرد پیکه و په په پریدن هد بزنن و توپ رفت هوا. وقتی برگشت والدز رو کشوندمش بیرون توپو مشت کنه اومد مشت زد تو دروازه خودم. :| مونده بودم بخندم یا گریه کنم. :d حالا خروج های بیرون محوطش بماند که همیشه یه سوتی خفن میداد و آخرش گل میزد حریف. کلا دیوونم کرده بود. :d
والدز کلا همینجوریه دیگه....مگه تو واقعیت سوتی نیست؟:d

کلا والدز همیشه رو مخه این شالاالله سال دیگه از بارسا میره از دستش راحت میشیم×!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or