FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اون رو که اکسترکت کردم! تو هورایزون کدوم گزینه رو باید بزنم تا بوسیله اون ریخته بشه تو فلش؟
معراج من اخرین استفاده ای که از این برنامه کردم پارسال همین وقتا بود:dمحیطه برنامه رو یادم نیس ولی وقتی فلشو با ایکسباکس فورمت کرده باشی و بزنیش به کامپیوتر،توی هوریزون توی فلش 7-8تا فولدر نشون مدیه یکیش game باید باشه.بعد فایلو باید درگ کنی رو این پوشه.حالا ببخش اگه دقیق نگفتم.

معراج من اخرین استفاده ای که از این برنامه کردم پارسال همین وقتا بود:dمحیطه برنامه رو یادم نیس ولی وقتی فلشو با ایکسباکس فورمت کرده باشی و بزنیش به کامپیوتر،توی هوریزون توی فلش 7-8تا فولدر نشون مدیه یکیش game باید باشه.بعد فایلو باید درگ کنی رو این پوشه.حالا ببخش اگه دقیق نگفتم.

ببین عزیزم شما فلشت را با خود ایکس باکس میری فرمت میکنی بعد میزنی به PC و برنامه هوریزون را اجرا میکنی کنار برنامه فلشت را میبینی که چند قسمت داره به قسمت GAME و در نهایت DEMO میری و فایل فیفا که دانلود کردی را توی قسمت demo میکشی و تموم

یه مسئله دیگه که دمو داره اینه که ضربات چیپ و فنی زدن زیادی آسون شده .

تو فیفا 12 که خوراک فنی زدن و چیپ زدن بود تو فیفا 13 مثلا اومدن درستش کنن در حد غیرممکن سختش کردن باز دوباره تو فیفا 14 زیادی آسون شده .
یعنی اینقدر سخته یه بالانس بهش بدن ؟

اما یه مسئله که من خیلی خوشم اومده اینه که وقتی سانتر میکنی و دفاع توپ رو به پشت محوطه برگشت میده بازیکنای خودی هستن تا از ریباند استفاده کنی و یه شوت پشت محوطه قشنگ بزنی .
اما تو فیفا 13 هیچکس نبود تا از ریباندها استفاده کنه .

خب مشکل حل شد و دو سه دستی بازی کردم. بنظر من که اصلا خوب نشده! بازیکنهای سرعتی بشدت غیرطبیعی میدوئن!! داور هنوز شیش میزنه انیمیشنها تکراری هستن خصوصا انیمیشن تعویض که دیگه داره اعصاب خورد کن میشه:| دویدن بازیکنها خیلی ناجور شده! واقعا انتظار اینهمه خرابکاری رو نداشتم.

خب مشکل حل شد و دو سه دستی بازی کردم. بنظر من که اصلا خوب نشده! بازیکنهای سرعتی بشدت غیرطبیعی میدوئن!! داور هنوز شیش میزنه انیمیشنها تکراری هستن خصوصا انیمیشن تعویض که دیگه داره اعصاب خورد کن میشه:| دویدن بازیکنها خیلی ناجور شده! واقعا انتظار اینهمه خرابکاری رو نداشتم.
آقا با 2-3 دست فضای جدید بازی نمیاد دستت:d برو بالای 15-16 دست:d اونوقته که این دمو با این مشکلاتشم بهت حال میده:d بابا بخدا دموش 1.5 گیگه نمی تونن همه چیز بازی اصلی رو که بگنجونن توش:d همین که یه دیدی از گیم پلی جدید و اتمسفر جدید بازی میدن خیلیه نمیشه انتظاری که از نسخه ی کامل بازی رو داریم از این دمو داشته باشم:d شما یه چند دست دیگه بازی کن قول میدم از همین دمو با مشکلاتشم لذت می بری...

آقا با 2-3 دست فضای جدید بازی نمیاد دستت:d برو بالای 15-16 دست:d اونوقته که این دمو با این مشکلاتشم بهت حال میده:d بابا بخدا دموش 1.5 گیگه نمی تونن همه چیز بازی اصلی رو که بگنجونن توش:d همین که یه دیدی از گیم پلی جدید و اتمسفر جدید بازی میدن خیلیه نمیشه انتظاری که از نسخه ی کامل بازی رو داریم از این دمو داشته باشم:d شما یه چند دست دیگه بازی کن قول میدم از همین دمو با مشکلاتشم لذت می بری...

حرفت تا حدودی درسته ولی خدا وکیلی حالت دویدن و نوع انیمت بازیکن ها هنگام توپ گرفتن خیلی ناجور شده قبلاً هم گفتم خشکه
چندتا مورد دیگه هم هست که امروز نزدیک بود سرش با دوستان دعوامون بشه:d

عزیزم اشتباه دانلود کردی!!!!:d:|به نظر من که دمو خیلی خوب و کامل بود که ایشالا تو نسخه اصلی کامل تر میشه:):x

ایکس باکسمو فروخته بودم ولی به خاطر این بازی دوباره یکی دیگه خریدم امروز!
حس کردم رو pc(لپتاپ) اندازه ایکس باکس حال نمیده!حتی رو بالاترین تنظیمات گرافیک!:|

کاملا با حرفات موافق هستم معراج البته بنظر من از طرفی هم پاس انداختن کمی نسبت به فیفا 13 مشکل تر شده.بطور مثال دیگه پاس تو عمقا به همین راحتی دست بازیکنا نمیوفته و دفاع تیم حریف هم خوب جایگیری برای افساید گرفتن میکنه.:d

آخرین ویرایش:
سلام خدمت دوستان عزیزم:d دیشب چند تا عکس و فیلم از بازی گرفتم که براتون میزارم البته همه عکس ها و فیلم ها از تیم بارسلوناست:d شمارو به دیدن این 2 تا ویدیو دعوت می کنم:) عکس ها رو هم بعدا میزارم:d
1- دریبل زیبای نیمار
2- دفاع با برگردون از دنی آلوز
_______________________________________________________________________________________
بعد یه نکته این هوای بارونیش به اسپانیا نمی خوره اصلا:d بیشتر به حوالی لندن و اون ورا می خوره یجوری خیلی هوا گرفته و خاکستری میشه وقتی میزاری رو حالت بارونی:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or