FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
جالبه واسه من بجا کمک داور پرچم رو به علامت آفساید برد بالا ولی داور با دست اشاره به ادامه ی بازی داد که اونم گل شد، اولین گل خورده ای بود که بهم حال داد :d

دفاع هنوز خیلی کار داره . امروز داشتم بازی میکردم ، هر توپی مینداختم پشت دفاع کناری جا میمونند .
ولی تکل زدن بهتر شده .

یه چیزی هم که خیلی رو اعصابمه اینه که موقع دفاع کردن وقتی یه نفر از کنار خط طولی حرکت میکنه و پاسکاری میکنه ، نمیتونی توپو ازش بگیری . پدر منو در آورده :d

با چه تیمی بازی میکنی ؟
من با دورتمند بازی میکنم ، تا حالا یه هد هم گل نخوردم .

با منچستر سیتی، میلان، بارسلونا با همه کلی هد گل میخورم، چطوری شما هد میزنی مگه؟

چرا دیریبل دوطرفه نمیشه زد!!
دوستان توجه کردید دکمه RB رو که نگه میدارید بجای اینکه کاد بده به توپ و بقولی تکنیکی بزنه محکمتر از موقعی که دکمه رو نگیری به توپ ضربه میزنه!

با منچستر سیتی، میلان، بارسلونا با همه کلی هد گل میخورم، چطوری شما هد میزنی مگه؟

مهم جایگیری واسه سر زدن!
بازیکنتون بیار جلو بازیکن حریف،من هر وقت میخواهم هد بزنم RT رو هم میگیرم،به نظرم بهتر هد میزنن

1بار هم A رو موقع خوبی بزنی،بیشتر موقع ها سر رو خودت میزنی

بازی خوب شده و نکاتی که در مورد بازی باید گفته می شد دوستان گفتن فقط میمونه اینو بگم که عکس العمل یارا رو باید یکم سریعتر میذاشتن ، بعضی جاها خیلی رو مخه .

کاور جدید و تائید‌شده‌ی نسخه‌ی بریتانیا

71313919564703497138.jpg

جالبه کاور نسخه بریتانیایی و بازیکنایی از دو تیم باشگاهیی بزرگ اسپانیایی...

تنها مشکلی که من با دمو دارم این استپ کردن توپ هستش و فاصله گرفتن بیش از حد توپ از بازیکنها .
حالا شاید بخاطر اینه که کم بازی کردم ولی یکم جون بازی رو میگیره .

اینکه خواستن سرعت رفتار و عکس العم ها رو شبیه سازی کنن قابل تحسینه
اما دیگه یکم زیاده روی شده تو بعضی جاها
مثلا
تو بعضی پاس دادنا
تو بعضی چرخش ها اونم بازیکنایی که تو دنیای واقعی رفلکس و سرعت عملشون خوبه
این اورال ها تغییر نخواهد کرد؟
و اینکه ترکیب میلان یکم قدیمیه
بوا رفته و کاکا اومده
احساس میکنم تو دمو اورال ها همون 13 هست و تغیری نکرده مخصوصا میلان

ea معمولا تو دمو ها آخرین نقل و انتقالات رو انجام نمیده و معمولا یکم اپدیتاش برای نقل و انتقالات تو دمو ضعیفه. حتی شماره هارو هم درست نکرده مثلا پدرو شده شماره ی 7 و دنی آلوز شده 22 ولی همین مونده. ولی در کل این نسخه با اینکه دمو ئه ولی جای تحسین داره... امکان نداره فیفا باز باشی و این دمو به دلت نشینه با تموم باگاش... بازم یه اتفاقی اون وسطا میوفته که شروع می کنی به تحسین ea . واقعا حرکات و انیمیشن بازیکنا نرم و روون و شبیه واقعیت شده. این مشکلات هم طبیعیه به 2 دلیل:1- این نسخه ی دموئه 2- باید یک سری فاکتور هارو برای حجم 1.5 گیگ در نظر بگیرن و واقعا نمیشه از دمو انتظار کیفیت اصلی بازی رو داشت... چه از لحاظ گرافیکی چه گیم پلی .از نظر من این دمو در حد 1.5 گیگ خوب جمع شده و جای تقدیر داره...در کل مطمئن باشید که نسخه ی اصلی خیلی بشتر از اینها به دلتون خواهد نشست:d

درود

گیم پلی بازی به نظر خیلی طبیعی و بهتر شده. یه نکته ای که برای من اتفاق افتاده اینکه سیستمم خیلی راحت تر از فیفا 13 بازیرو بالا میاره شاید بخاطر ورژن دموش باشه اما مشکلایه عجیبه گرافیکی فیفا 13 رو نداره و خیلی روونتر اجرا میشه. (تو فیفا 13 انگار جوونه سیستمو داشتن میگرفتن)
امکانش هست تو ورژن اصلی دوباره اون مشکلا پیش بیاد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or