FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عاقا یه چیز دیگه:دی
دقت کردین برای دریبل های نمایشی دیگه لازم نیست LT بگیرین و با خود RS می‌شه دریبل زد و تو جهت های مختلف استپ کرد؟!
فقط یه چیزی، منی که با RS دریبل دو طرفه های اسمی می‌زدم باید چه کار کنم الان؟! :|:دی

دقت کردین برای دریبل های نمایشی دیگه لازم نیست LT بگیرین و با خود RS می‌شه دریبل زد و تو جهت های مختلف استپ کرد؟!
فقط یه چیزی، منی که با RS دریبل دو طرفه های اسمی می‌زدم باید چه کار کنم الان؟! :|:دی

یعنی میخواستی بگی شاخ فیفا هستیو کسی نمیتونه حریفت بشه؟ :d

نههههههههههههههه
جدی میگیییییییییی؟؟ یعنی میشه رو هوا استپ کرد یا هر طرفی استپ کرد؟؟؟؟ معرکه هست اینجوری.
آقا من که تو سر توپ کریسی میزدم نکنه دیگه نتونم با این قابلیت!

خیلی دوست دارم از دولوپر های فیفا یک سوال بپرسم .

میخام بپرسم که توی این یک سال روی چیه FIFA 14 کار کردن ؟ انیمیشن ها که همونه - نوع پاس دادن ها که همونه - نوع شوت زدن ها که همونه

فکر میکنم برای این طول کشیده که تم بازی رو تغییر دادن ، طرز دویدن رو تغییر دادن ، لباس جدید تیم ها رو اضافه کردن:d . واقعا خسته نباشند

حداقل یکم روی حیکل این بازیکنان کار میکردن که یکم شبیه آدما باشند نه شبیه یک زامبی !!!!

همه بازیکنا انگار تازه مواد مصرف کردن و رو به پایین خمن !>:)

میخام بپرسم که توی این یک سال روی چیه FIFA 14 کار کردن ؟ انیمیشن ها که همونه - نوع پاس دادن ها که همونه - نوع شوت زدن ها که همونه

فکر میکنم برای این طول کشیده که تم بازی رو تغییر دادن ، طرز دویدن رو تغییر دادن ، لباس جدید تیم ها رو اضافه کردن:d . واقعا خسته نباشند

حداقل یکم روی حیکل این بازیکنان کار میکردن که یکم شبیه آدما باشند نه شبیه یک زامبی !!!!

عزیزم نظر شما محترمِ ، اما گیم پلی بازی کاملا تغییر کرده و اینو با 4 5 دست بازی کردن متوجه نمیشید.

چیزی که به عقیده من تغییرات عمده نداشته هد زدن تو حمله برای گلِ!
دفاع کردن خیلی تغییر کرده دفاع با یک تنه میتونه توپو بگیره.
یه بازیکن سرعتی کیلویی نمیتونه از دست پویولی که اصلا سرعت نداره فرار کنه.
چمن تغییر کرده تقریبن همه پاس ها روی زمین میمونه توپه زیاد بلند نمیشه !
و خیلی چیزایه دیگه !
اگر شما از گرافیک ناراضی هستی و میگی همونه ، دقیقا همون شرایط ه قبل رو داره.
زمانی که شما از FIFA 12 میومدید FIFA 13 بازی میکردید و الان این تبدیل شده به FIFA 13 به FIFA 14 .....
الانم هم گرافیک دست خوش تغییر شده و هم استایل بازیکنان...
در کل به نظر من بازی فیزیکی تر شده و از سرعتش کاسته شده.

اگه کمی انصاف داشته باشم میبینیم که هر 1سال باید یه فیفا بدن بیرون. و این زمان واقعا کمه(خودشون هم گفتن) رو ps4و xbox oneکه من دیدم واقعا بازی معرکه بود:x

آقا رو هیچیش کار نکردن......الان راضی شدی.......خوشحالی.......برو بخواب عزیزم....برو قربونش برم:-*

من هم دمو رو گرفتم و در حین بازی به یک صحنه جذاب برخورد کردم که دیدنش خالی از لطف نیست :)
+18

77027420781767329520.jpg

خوشحالی کردن های جدید بهش اضافه شده که واقعا جالبه در نوع خودش.مثلا RB بگیری بعدش دوبار B بزنید،بازیکن خوشحالی نمیکنه،انگار به تیم سابقش گل زده مثلا :d[/QUOTE]

اینو امتحان نکرده بودم:dولی خیلی باحاله اگه باشه:x:d

نههههههههههههههه
جدی میگیییییییییی؟؟ یعنی میشه رو هوا استپ کرد یا هر طرفی استپ کرد؟؟؟؟ معرکه هست اینجوری.
آقا من که تو سر توپ کریسی میزدم نکنه دیگه نتونم با این قابلیت!
با آنالوگ سمت راست تو FIFA 13 هم می‌شه همچین کاری کرد:دی منتها این کامل تره!
یعنی میخواستی بگی شاخ فیفا هستیو کسی نمیتونه حریفت بشه؟ :d
دقیقا:دی
----------------
اون توپ جلو انداختن هم باید موقعی دویدن دوبار RS رو به سمت جلو فشار بدیم:دی

مثل همیشه امسال هم پرچم فیفا بالاست و pes اشغالی بیش نیست:d
fifa نیازی به تعریف نداره چون بیشتره دوستان بهش اشاره کردن
pes هم بازی کردم واقا با خودشون چه فکری کردن:))
من عکس های تو بازیشو هم که نگاه کردم پر باگ بود دیگه چه برسه:d به بازیش خدا بداد این PES بازا برسه:d

میتونی بازی نکنی داداش:d
چون اصلا فیفا 13 کجا 14 کجا؟:dنمیگم فیفا 13 بد بودا ولی فیفا 14 خیلی تغییراته مثبت داشته:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or