FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درمورد دمو که به اندازه کافی توضیح داده شد ولی گفتم اورال کامل بازیکنای چلسی رو بذارم خالی از لطف نیست ...

Mata 87 Hazard 85 Cech 85 Cole 85 Etoo 84 Terry 83
Willian 83 Luiz 82 Oscar 82 essien 81 ramires 80 iva 80
Lampard 81 BA 81 Cahill 80 Torres 82

خودم به شخصه فک میکردم اورال لمپارد و هازارد دو تا و اورال چک یکی بالاتر باشن :| ( نمیخوام بحث چند صفحه پیشو کش بدم ولی در خوشبینانه ترین حالت والدز یکی دو سطح پایین تر از چک قرار داره )

آخرین ویرایش:
بازی نسبت به نسخه ی 13 پیشرفت خوبی داشته!
به نظرم بیشترین و بهترین پیشرفتش فیزیک توپ بوده که خیلی خوب شده!
خوشحالی بعد از گل هم که سال قبل از نزدیک نشون نمیداد امسال به روال قبلیش برگشته و از نزدیکم نشون میده!
گیم پلی هم همون فرمول موفق و عالیه قبلیه ولی بازم پیشرفت داشته!
با اینکه بعضی از دوستان به نظرشون چمن مصنوعی میومد ولی به نظر من از نسخه قبلی بهتر شده نسخه 13 خیلی مصنوعی بود به نظرم الان خیلی بهتر شده!!

در ضمن به کسایی که pes2014 رو بازی نکردن و الکی پرت و پلا میگن پیشنهاد میکنم به جای اینکه عکس بازیو ببینین خندتون بگیره برین دموی بازیو انجام بدین و بعد بگین بد شده!!
متاسفانه یه سری تریپ روشنفکری برداشتنو فک میکنن وقتی الکی از یه چیزی ایراد بگیرن ینی خیلی حالیشونه!
کسایی که منو میشناسن میدونن من یه فن فیفام ولی وجدانن pes رو بازی نکردین الکی نیاین تز بدین..

بازی خوب شده.. پیشرفت هاش توقعات رو تا حدودی برطرف میکنه..

اما باگی که واقعا" تو ذوق میزنه!!! یکی از دوستان هم بهش اشاره کرد... از هر جای زمین بغل پا بزنی توپ میره تو گل! حتی از شوت قدرتی هم قوی تر هست بغل پا ها..
میانگین سرعت بغل پا چیزی حدود صد کیلومتر هست که دروازه بان هم نمیتونه واکنشی نشون بده :(
تا حالا هر چی گل زدم از همینا بوده..
امیدوارم تا نسخه اصلی این مشکل برطرف بشه که خیلی رو اعصابه!!!

بعضی وقتا توپ میره اوت ، طرف یه نیمه میدوه توپو بر میداره ، دوباره برمیگرده اوت میزنه :|
مثلا اگه 3-4 متر باشه طوری نیست ولی خو وقتی توپ میره اون طرف زمین دیگه نیاز نیست بره دنبال توپ که ...

حداقل یکم روی حیکل این بازیکنان کار میکردن که یکم شبیه آدما باشند نه شبیه یک زامبی

عزیز شما احتمالا فن PES هستی و این زامبی که میگی دقیقا رو PES دیده میشه تا فیفا ! یکی از همین اسکرین شات های PES 2013 بود طرف تکل کرده بود یکی از روش پریده بود ، درست مثل زامبی ها دهنش رو باز کرده بود ! میگی میخواست یارو رو بخوره!!!

فیفا 14 هم نسبت به فیفا 13 تغییرات داشته ولی خب حق بدین به EA ، داشته روی نسل بعد کار میکرده و در ثانی بازی FIFA 13 از همه نظر تکمیل بود ، تا تکنولوژی جدید ساخته بشه حداقل دو سال زمان می بره.

اما باگی که واقعا" تو ذوق میزنه!!! یکی از دوستان هم بهش اشاره کرد... از هر جای زمین بغل پا بزنی توپ میره تو گل! حتی از شوت قدرتی هم قوی تر هست بغل پا ها..
میانگین سرعت بغل پا چیزی حدود صد کیلومتر هست که دروازه بان هم نمیتونه واکنشی نشون بده

من دمو رو بازی نکردم اما شک نکن با تیم میلان و با اون گلر معرکه اش ، توپی نیس که نتونم دفعش کنم ! حتی حساس ترین لحظات :d

خوب بازی خوب شده هوش مصنوعی بالا رفته البته بیشتر در بازیکنان عالی دیده میشه یعنی در اونها به وضوح مشخصه همینطور اینکه تماشاچیها حس بهتری به بازی میدن اما سرعت توپ زیاد شده وقتی داری با سرعت حرکت میکنی توپ ازت جدا میشه و یکم سختر شده کلا گل زدن هم سختر شده
اما باید یاد اوری کنم مثل پارسال که نسخه دمو 13 امد خیلی تفاوتها دیده شد با نسخه اصلی و من فکر میکنم اینی که داریم بازی میکنیم یچیری بین 13 و 14 باشه و یکسری باگها در نسخه اصلی برطرف میشه

آقا این حرکات بعد از افتادن زمین بازیکن های حریف خیلی شاخ ـه:دی
من اول فکر کردم باگ ِ و دستای بازیکنم رفته بالا بعد فهمیدم نه باو هر وقت بازیکن حریف زمین بخوره، بازیکن خودی برای نشون دادن این که خطا نکرده جفت دست هاش رو می‌بره بالا:دی
خوشمان آمد:دی

بچه ها میدونم این موقع خوابین:dولی اینو باید بگم تا صبح طاقت نمیارم:d
آقا من داشتم بازی میکردم:d...درتموند گرفته بودم داشتم با بارسلونا بازی میکردم بازی 1.1 داشت پیش میرفت...آقا دقیقه 90 یه ضد حمله شانسی گیر ما اومد:dمنم که فرصت طلب:dآقا خلاصه توپ گل شد...تو عمری فیفاییم تا حالا همچین شوقی تو تماشاچیا ندیده بودم چنان صدایی میدادن که نگو من یکی که کف کردم خدایی:-o:x:bighug::x:x:dپیداست موردایی که واسه تماشاچیا گفته بودن همه عملی شده:x:bighug::groupwave:

بچه ها میدونم این موقع خوابین:dولی اینو باید بگم تا صبح طاقت نمیارم:d
آقا من داشتم بازی میکردم:d...درتموند گرفته بودم داشتم با بارسلونا بازی میکردم بازی 1.1 داشت پیش میرفت...آقا دقیقه 90 یه ضد حمله شانسی گیر ما اومد:dمنم که فرصت طلب:dآقا خلاصه توپ گل شد...تو عمری فیفاییم تا حالا همچین شوقی تو تماشاچیا ندیده بودم چنان صدایی میدادن که نگو من یکی که کف کردم خدایی:-o:x:bighug::x:x:dپیداست موردایی که واسه تماشاچیا گفته بودن همه عملی شده:x:bighug::groupwave:
منم الان داشتم بازی می‌کردم 1-0 از میلان عقب بودم دقیقه 90 گل زدم همچین تماشاچی ها تشویق کردن به خاطر شوک زیاد دیگه بازی نکردم:دی
خیلی خوب شده وضع ورزشگاه ها:x
پ.ن: ضایع شدی دیدی بیدارما:دی

منم الان داشتم بازی می‌کردم 1-0 از میلان عقب بودم دقیقه 90 گل زدم همچین تماشاچی ها تشویق کردن به خاطر شوک زیاد دیگه بازی نکردم:دی
خیلی خوب شده وضع ورزشگاه ها:x
پ.ن: ضایع شدی دیدی بیدارما:دی
هه اغااا منم دارم بازی میکنم ما هم بیداریم:d

اینهمه تغییر تو نسخه-ای که تمرکز اصلیش رو نسل بعده واقعا عجیبه !
بازی از هر نظر فوق العاده شده و به عنوان یک دمو فراتر از انتظار من بود . مشکل هم داره مثل چت زدن بازینها و دور هم چرخیدنشون . ولی کلا ذات بازی رو با این حرکت عوش کردن .
دیگه حرکات قابل پیش بینی نیست . فوق العادست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or