عاقا یه چیز دیگه
دقت کردین برای دریبل های نمایشی دیگه لازم نیست LT بگیرین و با خود RS میشه دریبل زد و تو جهت های مختلف استپ کرد؟!
فقط یه چیزی، منی که با RS دریبل دو طرفه های اسمی میزدم باید چه کار کنم الان؟!![]()
نهههههههههههههههعاقا یه چیز دیگه
دقت کردین برای دریبل های نمایشی دیگه لازم نیست LT بگیرین و با خود RS میشه دریبل زد و تو جهت های مختلف استپ کرد؟!
فقط یه چیزی، منی که با RS دریبل دو طرفه های اسمی میزدم باید چه کار کنم الان؟!![]()

خیلی دوست دارم از دولوپر های فیفا یک سوال بپرسم .
میخام بپرسم که توی این یک سال روی چیه FIFA 14 کار کردن ؟ انیمیشن ها که همونه - نوع پاس دادن ها که همونه - نوع شوت زدن ها که همونه
فکر میکنم برای این طول کشیده که تم بازی رو تغییر دادن ، طرز دویدن رو تغییر دادن ، لباس جدید تیم ها رو اضافه کردن:d . واقعا خسته نباشند
حداقل یکم روی حیکل این بازیکنان کار میکردن که یکم شبیه آدما باشند نه شبیه یک زامبی !!!!
همه بازیکنا انگار تازه مواد مصرف کردن و رو به پایین خمن !![]()
اگه کمی انصاف داشته باشم میبینیم که هر 1سال باید یه فیفا بدن بیرون. و این زمان واقعا کمه(خودشون هم گفتن) رو ps4و xbox oneکه من دیدم واقعا بازی معرکه بودخیلی دوست دارم از دولوپر های فیفا یک سوال بپرسم .
میخام بپرسم که توی این یک سال روی چیه FIFA 14 کار کردن ؟ انیمیشن ها که همونه - نوع پاس دادن ها که همونه - نوع شوت زدن ها که همونه
فکر میکنم برای این طول کشیده که تم بازی رو تغییر دادن ، طرز دویدن رو تغییر دادن ، لباس جدید تیم ها رو اضافه کردن:d . واقعا خسته نباشند
حداقل یکم روی حیکل این بازیکنان کار میکردن که یکم شبیه آدما باشند نه شبیه یک زامبی !!!!

خیلی دوست دارم از دولوپر های فیفا یک سوال بپرسم .
من هم دمو رو گرفتم و در حین بازی به یک صحنه جذاب برخورد کردم که دیدنش خالی از لطف نیست
+18
![]()
..........شما صبح بازی کن اگه یکی ازاین موارد رو دیدی
با آنالوگ سمت راست تو FIFA 13 هم میشه همچین کاری کردنههههههههههههههه
جدی میگیییییییییی؟؟ یعنی میشه رو هوا استپ کرد یا هر طرفی استپ کرد؟؟؟؟ معرکه هست اینجوری.
آقا من که تو سر توپ کریسی میزدم نکنه دیگه نتونم با این قابلیت!
دقیقایعنی میخواستی بگی شاخ فیفا هستیو کسی نمیتونه حریفت بشه؟ :d
من عکس های تو بازیشو هم که نگاه کردم پر باگ بود دیگه چه برسه:d به بازیش خدا بداد این PES بازا برسه:dمثل همیشه امسال هم پرچم فیفا بالاست و pes اشغالی بیش نیست:d
fifa نیازی به تعریف نداره چون بیشتره دوستان بهش اشاره کردن
pes هم بازی کردم واقا با خودشون چه فکری کردن![]()
میتونی بازی نکنی داداش:dخیلی دوست دارم از دولوپر های فیفا یک سوال بپرسم .