FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان امکان داره نسخه اصلی فرق بیشتر داشته باشه با نسخه دمو؟
منظورم چمن و نور و منو ها و انیمیشن های تعویض و ... هست
انیمیشن جدید که بعیده.منو هم مگه چیش بده؟؟:d
چمن و نور هم خب توی هر ورزشگاهی متفاوت ـه ولی هسته ـش همینه و زیاد فرقی نداره

انیمیشن جدید که بعیده.منو هم مگه چیش بده؟؟:d
چمن و نور هم خب توی هر ورزشگاهی متفاوت ـه ولی هسته ـش همینه و زیاد فرقی نداره
منظورم انیمیشن تعویض بودااا
این که شبیه 13 هستش!
حداقل چند تا انیمیشن تعویض جدید اضافه میکردن:دی
این منو های توی بازی هم تغییر میکرد خوب بود:دی

خدایا منو از دست این EA بکش ! .. بدترین چیز فیفا کلا اینه که نمیشه وسط بازی کاپیتان رو عوض کرد .. تو این دمو هم اینجوریه .. چرا EA این یه چیز رو درست نمیکنه آخه ؟ ... :| :دی

منظورم انیمیشن تعویض بودااا
این که شبیه 13 هستش!
حداقل چند تا انیمیشن تعویض جدید اضافه میکردن:biggrin1:
این منو های توی بازی هم تغییر میکرد خوب بود:biggrin1:

منو های توی بازی چیه دیگه ؟ .. مثلا وسط بازی دکمه استارت رو بزنی ؟ :دی .. خوب شکل شمایل اون هم تغییر کرده دیگه ... :دی

خدایا منو از دست این EA بکش ! .. بدترین چیز فیفا کلا اینه که نمیشه وسط بازی کاپیتان رو عوض کرد .. تو این دمو هم اینجوریه .. چرا EA این یه چیز رو درست نمیکنه آخه ؟ ... :| :دی

منو های توی بازی چیه دیگه ؟ .. مثلا وسط بازی دکمه استارت رو بزنی ؟ :دی .. خوب شکل شمایل اون هم تغییر کرده دیگه ... :دی

نه:دی
منظورم اون منوی نتیجه بازی هست و..:دی

هر لحظه دارم یه چیز جدید از این شاهکار کشف میکنم .. :دی
یه چیز فوق‌العاده خوب اینه که وفتی بخوای Formation تیمت رو عوض کنی لازم نیست بری تو خود Team management .. وقتی استارت رو میزنی وقتی فقط بیای روی Team management با RS میتونی Formation رو عوض کنی ... :دی

من که میدونم آخرش توی نسخه ی اصلی سرعت بازی 2 برابر میشه و قضیه ی بیل و رونالدو مثل قدیم:d.البته این دفعه احتمال ـش کمتره:d
---
چقدر چیپ هاش خوب شده:dقبلا اصلا نمیشد چیپ ریز(مثل مسی)زد ولی الان خیلی خوب شده.

آخرین ویرایش:
اقا من نمیدونم چرا کسی درست توضیح نمیده من کلی هزینه کردم تا 4 تا فایل را دنلود کردم حالا یکی دقیق بهم بگه
تا اینجا رفتم اینکار را رو کردم یک فلش مموری 16 گیگ برداشتم با اکس باکس فورمت کردم اول اینکه میزنه 4 میگ بیشتر خالی نداره دوم اینکه با برنامه هریزون میخواهم بریزم روی فلش وقتی برنامه را باز میکنم اولش هیچی نیست میرم اپشن اخری کویک فیکس انجا ازم میخواد که اوپن کنم فایل اکسترک شده 4 تا فایلی را بهش میدم یعنی میگیرم میزارم اونجا فیفا دمو میاد حالا باید چی کار کنم من فکر کنم باید کانتنس را بزنم ازم میخاد که همه فیلها را اکستر کنم اینکار و میکنم اوکی هم میگرم اما روی اکس باکس که میزارم هیچی از دمو وجود نداره تو رو خدا کمک کنید

عاقا یه خوبی با دو تا مشکل یافتم:دی
+ چیپ
- چیپ
- اوت
در مورد چیپ: خویبش این که رامین گفت:دی یعنی چیپ ریز و... همه جوره می‌شه زد حالش رو برد:دی
نکته منفیش اینه که من تا الان 7 تا گل چیپ زدم/ خوردم رو هیچ کدوم ندیدم دروازه بان کاری کنه:|
اوت هم وقتی توپ می‌ره بیرون و بازیکن حریف سریع شروع می‌کنه؛ یکی از بازیکن های ما وایمی‌سته روی خط و تکون نمی‌خوره و نمی‌شه رفت جلوی بازیکن حریف که توپ بهش نرسه:| البته اگر بازیکن رو سوییچ کنید می‌شه ولی سریع پرت می‌کنن وقت نمی‌شه:|:دی

دوستان من 5 6 تا بازی کردم ولی به غیر از تم جدید و لباس های جدید هوش مصنوعی چیز دیگه ای احساس نکردم و یعنی دقیقا انیمیشن ها و پاس ها و شوت ها همون FIFA 13 هست . البته طرز دویدن ها تغییر کرده ولی به نظر من مال Fifa 13 زیباتر بود !!!!

عاقا یه خوبی با دو تا مشکل یافتم:دی
+ چیپ
- چیپ
- اوت
در مورد چیپ: خویبش این که رامین گفت:دی یعنی چیپ ریز و... همه جوره می‌شه زد حالش رو برد:دی
نکته منفیش اینه که من تا الان 7 تا گل چیپ زدم/ خوردم رو هیچ کدوم ندیدم دروازه بان کاری کنه:|
اوت هم وقتی توپ می‌ره بیرون و بازیکن حریف سریع شروع می‌کنه؛ یکی از بازیکن های ما وایمی‌سته روی خط و تکون نمی‌خوره و نمی‌شه رفت جلوی بازیکن حریف که توپ بهش نرسه:| البته اگر بازیکن رو سوییچ کنید می‌شه ولی سریع پرت می‌کنن وقت نمی‌شه:|:دی
واسه چیپ نخوردن یه دفاع روی خط ببر حله:d
اون نکته آخری هم باگ دمو ـه که صد در صد توی نسخه ی نهایی حل میشه:dمن جز این یه باگ دارم که وقتی داور چهارم برای تعویض میاد 00 رو با 00 تعویض میکنه:d

واسه چیپ نخوردن یه دفاع روی خط ببر حله:d
اون نکته آخری هم باگ دمو ـه که صد در صد توی نسخه ی نهایی حل میشه:dمن جز این یه باگ دارم که وقتی داور چهارم برای تعویض میاد 00 رو با 00 تعویض میکنه:d
باو خود دروازه بان من می‌خوام حرکت بزنه:دی
اون 00-00 رو هم من چند بار دیدم تا اومدم عکس بندازم رفت:|:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or