انیمیشن جدید که بعیده.منو هم مگه چیش بده؟؟:dدوستان امکان داره نسخه اصلی فرق بیشتر داشته باشه با نسخه دمو؟
منظورم چمن و نور و منو ها و انیمیشن های تعویض و ... هست
منظورم انیمیشن تعویض بوداااانیمیشن جدید که بعیده.منو هم مگه چیش بده؟؟:d
چمن و نور هم خب توی هر ورزشگاهی متفاوت ـه ولی هسته ـش همینه و زیاد فرقی نداره
منظورم انیمیشن تعویض بودااا
این که شبیه 13 هستش!
حداقل چند تا انیمیشن تعویض جدید اضافه میکردن:biggrin1:
این منو های توی بازی هم تغییر میکرد خوب بود:biggrin1:
خدایا منو از دست این EA بکش ! .. بدترین چیز فیفا کلا اینه که نمیشه وسط بازی کاپیتان رو عوض کرد .. تو این دمو هم اینجوریه .. چرا EA این یه چیز رو درست نمیکنه آخه ؟ ...![]()
منو های توی بازی چیه دیگه ؟ .. مثلا وسط بازی دکمه استارت رو بزنی ؟.. خوب شکل شمایل اون هم تغییر کرده دیگه ...
![]()
خیر مشکلی نداره و از طریق DVD هم اجرا میشه!ببخشید یک سوال نمیشه دمو را روی دی وی دی رایت کنیم که فلشمونم گیر نباشه؟

البته اگر بازیکن رو سوییچ کنید میشه ولی سریع پرت میکنن وقت نمیشه
واسه چیپ نخوردن یه دفاع روی خط ببر حله:dعاقا یه خوبی با دو تا مشکل یافتم
+ چیپ
- چیپ
- اوت
در مورد چیپ: خویبش این که رامین گفتیعنی چیپ ریز و... همه جوره میشه زد حالش رو برد
نکته منفیش اینه که من تا الان 7 تا گل چیپ زدم/ خوردم رو هیچ کدوم ندیدم دروازه بان کاری کنه
اوت هم وقتی توپ میره بیرون و بازیکن حریف سریع شروع میکنه؛ یکی از بازیکن های ما وایمیسته روی خط و تکون نمیخوره و نمیشه رفت جلوی بازیکن حریف که توپ بهش نرسهالبته اگر بازیکن رو سوییچ کنید میشه ولی سریع پرت میکنن وقت نمیشه
![]()
باو خود دروازه بان من میخوام حرکت بزنهواسه چیپ نخوردن یه دفاع روی خط ببر حله:d
اون نکته آخری هم باگ دمو ـه که صد در صد توی نسخه ی نهایی حل میشه:dمن جز این یه باگ دارم که وقتی داور چهارم برای تعویض میاد 00 رو با 00 تعویض میکنه:d