FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
توی قسمت Setting وسط بازی میتونید آموزش دریبل زدن ها و خوشحالی کردن هارو ببینید:bighug:

شده مثل فینیشهیم های مورتال کمبت :d

خوشحالی کردن های جدید بهش اضافه شده که واقعا جالبه در نوع خودش.مثلا RB بگیری بعدش دوبار B بزنید،بازیکن خوشحالی نمیکنه،انگار به تیم سابقش گل زده مثلا :d

من هم دمو رو بازی کردم .

احساس کردم وقتی می شوتی و دروازه بان با شیرجه توپ رو می گیره در لحظه ی شیرجه یکم بازی کند میشه . البته بد هم نیست .

نه بابا ماکه ندیدیم همچین چیزی رو ......احتمالاً اون دوستمون خیلی بازیش خوبه که از هر جا میزنه توپ میره توگل.....بعدشم شما زیاد جدی نگیر ما ایرانی ها کلاً تو همه چیز کارشناسیم:dولی بهترین بازی تاریخ کشورمون گرشاسبه:-&

عزیزم ربطی به بازی نداره با مسی با پای راست از 35 متری من زدم یکی دو بار هم نبوده
اصلا نمیخواد برید توی بازی شما اگه سختته برسی به دروازه حریف همون توی ارنا تمرین شوت کن
ببین باگ هست یا نه ... نه تنها با توی پا بلکه با بیرون پا هم این مشکل وجود داره

کاور جدید :

FIFA-14-cover-816x1152.jpg

چقدر خوبه:d
درگیری های بازی همونطور که بابک اشاره کرد خیلی خوبه.قشنگ حس درگیری و تلاش رو بهت القا میکنه.نکته ی مثبت دیگه اینه که الان واقعا گرت بیل با مثلا اسنچز فرق دارن.شوت های بیل کپی خودش شده که عالیه.کلا خیلی بازیکنان رو خوب ساختن.
درمورد شوت با rb هم دفاع حریف اولا اجازه ی شوت نمیده و دوما من چند تا شوت که با rb زدم اصلا مثلا فیفا 12 نبود.:dشوت هاش فعلا خیلی طبیعی ـه.
این فیزیک توپ هم خیلی خوبه.کرنر ها رو دیگه نمیشه مثل قبل با کات شدید زد و خیلی طبیعی صاف میاد.
کلا دست ea درد نکنه که هیچ وقت نا امید نمیکنه:d

اقا رامین از شما بعیده دیگه ...
شوتهای فنی از فیفا 12 هم ضایع تره ( از این لحاظ که 99.9 درصد گل میشه از فواصل دور) از لحاظ بصری بله زیباس
اینکه از بازی مورد علاقمون دفاع کنیم خوبه اما دلیل نمیشه ایرادی که هست رو نگیم
من خودم هر سال به توپ معترض بودم امسال دیدیم که بهتر شد و چقدرم استقبال کردن همه
انتقاد باعث پیشرفت میشه همیشه

عزیزم ربطی به بازی نداره با مسی با پای راست از 35 متری من زدم یکی دو بار هم نبوده
اصلا نمیخواد برید توی بازی شما اگه سختته برسی به دروازه حریف همون توی ارنا تمرین شوت کن
ببین باگ هست یا نه ... نه تنها با توی پا بلکه با بیرون پا هم این مشکل وجود داره

به به اقا مسعود گل.
همچین راحتم نیستا.یعنی من از هر 5 یا 6 تا ضربم 2 تاش اونجوری گل میشد.

خوب چند دست بازی کردم ، خوشمان آمد ...:d
دقیقا آدمو یاد دمو فیفا 13 میندازه . سرعت بازی کم ، درگیری ها طبیعی و کلا آدم لذت میبره .
امیدوارم فقط مثل سال پیش تو نسخه اصلی همه چیز رو عوض نکنند .

منوهای بازی هم عالی شده . صدای استادیوم هم خوب بود .

با کینکت که فک کنم فقط فرمان صوتی باشه و اینا:d با صدای مبارک تعویض انجام میدی:d
چیزی که واسم جالب بود پرسینگ حریف تو وقتی عقبه تو دقایق پایانی بازیه:d پرسینگ فیفا 13 انقدر قوی نبود...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or