FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اخ اخ اخ بیچاره شدیم :d
همینجوری توی لایو 99% بازیها مادرید vs مادرید بود ... بیل هم که رفت اونجا هیچی دیگه همه رئال بر میدارن ... رونالدو چپ... بیل راست.. بنزما نوک... ایسکو پشتشون.. رسما میترکونن دیگه :(
کاشکی یه فکر اساسی برای سرعت بعضی از بازیکنها بکنن
خوشبختانه گیم پلی نسل بعد تقریبا اینطوریه که بیشتر از چند متر نمیشه پا به توپ شد ( تو گیم پلی ها که اینجوری بود) ... واقعیت فوتبالم همینه هر چی کنترل سخت تر بشه طبیعی تره و جذابتر میشه بازی
فیفا 14 این نسل اصلا هیچ فرقی نکرده با 13 و شدیدا بازخوردای منفی داشته این و توی اکثر سایت ها میشه دید همه شاکین ..
منم تقریبا بیشتر ویدئوهای یوتو . رو دیدم فرقی نداره واقعا با 13 :(

آخرین ویرایش:
اخ اخ اخ بیچاره شدیم :d
همینجوری توی لایو 99% بازیها مادرید vs مادرید بود ... بیل هم که رفت اونجا هیچی دیگه همه رئال بر میدارن ... رونالدو چپ... بیل راست.. بنزما نوک... ایسکو پشتشون.. رسما میترکونن دیگه :(
کاشکی یه فکر اساسی برای سرعت بعضی از بازیکنها بکنن
خوشبختانه گیم پلی نسل بعد تقریبا اینطوریه که بیشتر از چند متر نمیشه پا به توپ شد ( تو گیم پلی ها که اینجوری بود) ... واقعیت فوتبالم همینه هر چی کنترل سخت تر بشه طبیعی تره و جذابتر میشه بازی
فیفا 14 این نسل اصلا هیچ فرقی نکرده با 13 و شدیدا بازخوردای منفی داشته این و توی اکثر سایت ها میشه دید همه شاکین ..

مطمئنم ديگه FIFA تو هيچ نسخه ي ديگه اي واسه كنسول هاي اين نسل تغييري نميكنه .

Sent from my iPad using Tapatalk - now Free

Pure Shot

Protect The Ball

Reall Ball Physics

Teammate Intelligence

Precision Movement

کشکه یعنی؟؟

بعلاوه تغییرات بخش CM!

الان یه خبر تو فیس شوق خوندم که اوزیل رفت آرسنال با 40 میلیون یورو:) اگه واقعی باشه چه سالی شود امسال:d شاید امسال کریر مود رو با لیگ انگلیس شروع کنم:d امسال صد در صد با قابلیت pure shot و real ball physyiqes این مشکلات توپ و شوت و گلایه های دوستان رفع خواهد شد:(

الان یه خبر تو فیس شوق خوندم که اوزیل رفت آرسنال با 40 میلیون یورو:) اگه واقعی باشه چه سالی شود امسال:d شاید امسال کریر مود رو با لیگ انگلیس شروع کنم:d امسال صد در صد با قابلیت pure shot و real ball physyiqes این مشکلات توپ و شوت و گلایه های دوستان رفع خواهد شد:(
دوست عزیز از عصر با پستهای بی‌ربط‌تون دارید تاپیک رو می‌ریزید به هم!
دقت کرده باشی یه بنده خدایی داره هی پستهای شما رو پاک می‌کنه!!
تاپیک فیفا ربطی به اخبار نقل و انتقالات نداره... پست نامربوط هم ندید کسی ازتون گلایه نمی‌کنه!

دوست عزیز از عصر با پستهای بی‌ربط‌تون دارید تاپیک رو می‌ریزید به هم!
دقت کرده باشی یه بنده خدایی داره هی پستهای شما رو پاک می‌کنه!!
تاپیک فیفا ربطی به اخبار نقل و انتقالات نداره... پست نامربوط هم ندید کسی ازتون گلایه نمی‌کنه!

دوست عزیز پست بی ربط من عکس گرت بیل تو لباس رئال بود با یه نوشته ای که دلیلی نداره کسی که خوشش نمیاد نظرشو بده ، بعدشم که اومدن تا ریز قیمت شورت ورزشی گرت بیل رو نوشتن منم گفتم بازیکنی نیست که انقدر ارزش داشته باشه و بعدش هم گلایه دوستان از توپ بازی به من چه ربطی داره که میگید من پست نزارم تا کسی گلایه نکنه؟؟ شما چند صفحه ی قبل رو نگاه کن من سعی کردم در کنار بقیه این تاپیکو چه با عکس چه با فیلم چه با مطلب بیارم جلو...هر کاری بکنی به چشم کسی نمیاد و هر کی هر چی دلش می خواد میگه یکی میاد میگه من جای بابات که نه جای بابا بزرگتم یکی میگه چند سالته یکی یه حرف دیگه... جواب بدی میشه اسپم چواب ندی میشی بچه....به موقعش هم که میشه همه میشن ناظم و گیر میدن به همه یکی هم نیست نگاه به کار خودش کنه سر جمع 5 تا مطلب تو این تاپیک نزاشته میاد ایراد هم میگیره. شما این عکسو ببین ، easports fifa هر پیجی به هر زبونی داشته من لایک کردم و هر ساعت هم چکشون کردم و هر خبری که بوده چه از اینستا و چه از اف بی گذاشتم

j9649_sdsadsds.jpg
،
تاپیک راجع به بازی فوتباله ، بحث نقل و انتقالات هم پیش میاد و از حرف هایی که دوستان میزنن تو این چند صفحه و ... هم درجه ی اسپمش کمتره ، حالا یکی از من خوشش نمیاد یا هرچی دیگه مشکل خودش... من کار خودمو تو این تاپیک کردم، هنوز 10 دیقه از کنفرانس گیمزکام نگذشته 18 تا عکس و ... خودم گرفتم از نریلر ها و اپ کردم یکی از لینک ها رو اشتباه دادم یکی اومده میگه دوست عزیز لینک یه آدرس اینترنتیه نباید از کامپیوترت بدی..... برادر من ، من اگه می خواستم اسپم بدم تعداد پستام 143 تا نبود مثل خیلی از دوستان بالای 1500 تا بود و 90% ترول و مسخره کردن دیگران ...شما اول به بقیه احترام به نظر دیکران رو یاد بدین بعد بیاین از من نویی ایراد بگیرین.... یه نظر شخصی راجع به فیفا 14 و پس 2014 دادم یهو لشکر سینه چاک و فدایی پس و فیفا خراب شد رو سرم .... من فقط نظرمو گفتم هر کی حال کرد بخونه هر کی نکرد لازم نیست نظرشو به زور بقبولونه..کل کل جزئی از فوتباله چه تو واقعیش چه تو کامپیوتریش ، منم هم برای شوخی هم برای کل کل با بچه های رئالی و اذیت کردنشون رونالدو رو پنالدو نوشتم ولی نمی دونستم صد تا صاحب براش پیدا میشه ...به هر حال منم دیگه تو این تاپیک پستی نمیزارم تا نه به کسی بر بحوره و جو تاپیک بهم بخوره...

اینم لینک تریلر گرت بیل و رئال مادرید بدون حضور اوزیل( لینک از اف بی) تو جای دیگه ای جر اف بی ندیدمش که براتون لینک بزارم

خوش باشد

آخرین ویرایش:
همینجوری توی لایو 99% بازیها مادرید vs مادرید بود ... بیل هم که رفت اونجا هیچی دیگه همه رئال بر میدارن ... رونالدو چپ... بیل راست.. بنزما نوک... ایسکو پشتشون.. رسما میترکونن دیگه
خوب تقصیر خودتونه که هنوز دارید سیزن میزنید در حالی که آلتیمیت به مراتب بهتره!

این سه تا که هر سال تو لیست هستن:|
مگه اضافه کردن چندتا انیمشین چیه که توی این نسل نمی تونستن .

فیزیک واقعی توپ توی فیفا 13 بود؟؟؟:| (Reall Ball Physics)

هوش تیمی قوی و سازمان یافته داشت فیفا 13؟:| (Teammate Intelligence)

قدرت تغییر موقعیت بازیکنا تو فیفا 13 بود؟:| (Precision Movement)

+
دریبل تو سرعت (Sprint Dribble Turns)

شانس دوم برای تکل زدن (2nd Chance Tackles)

حدود 9تا تغییر مثبت توی گیم پلی داشتیم که به نوعی رفع نواقص بودن و بازی رو توی پایان نسل کامل میکینن!

• Pure Shot
• Precision Movement
• Real Ball Physics
• Protect The Ball
• Teammate Intelligence
• Sprint Dribble Turns
• Variable Dribble Touches
• 2nd Chance Tackles
• Curling Lofted Through Balls
• Career Mode

اینا کدوشون قبلا توی نسخه های فیفا بوده؟؟
این تغییرات محسوس نیستن،مثلا توی شوت ها تغییرات ریز توپ و چرخش هایی که داره توی صحنه های آهسته بیشتر خودشو نشون میده یا مثلا هوش تیمی رو بایستی با دقت دید که کلا نیاز به نگاه تیزبینی دارن و با نگاه سرسری نمیشه متوجهشون شد.

بعلاوه Skill Moveهای جدید!

خب تیم فیفا درحالی که داره روی دونسخه کار میکنه بنظرم تغییرات مثبتی داشته واسه این نسل و بازی رو تا حدود زیادی کامل کرده!

بچه ها یک سوال میدونم تکراری هست اونقدر صحبتهای مختلف شد یادم رفته دقیقا تاریخ ریلیز 24 سیپتامبر هست یعنی همون روز گیرمون میاد؟

بچه ها یک سوال میدونم تکراری هست اونقدر صحبتهای مختلف شد یادم رفته دقیقا تاریخ ریلیز 24 سیپتامبر هست یعنی همون روز گیرمون میاد؟
فکر کنم ریلیز اصلی 26 باشه ولی خب به احتمال زیاد حدود یک هفته زودتر لیک می شه....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or