FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
:-o فقط همونجا که در مورد توپ نظر دادی مشخصه که در عمرت پات به توپ واقعیه فوتبال نخورده هیچ حتی دستتم نگرفتیش ;) ... میدونستی توپ واقعیه نزدیک 800 گرمه ؟؟؟ من خودم فیفا بازی میکنم خوبم بازی میکنم... اولین چیز ضایع این بازی توپشه که توی ارنا با یه شوت ساده تا اونور کوهای الپ میره این جمله که قرمز کردم رو از فیفا 08 میگفتم من توی 2013 هستیم هنوزم حل نشده و منظره بسیار بدی رو ایجاد میکنه .. برو دموی همین ps که از نظرت انقدر پسترو ببین میفهمی توپ واقعی چیه ... واقعا جای خالی این توپ تو فیفا حس میشه شدیدا... یا مثلا استایل سانتر کردن توی فیفا کجا توی pes کجا pes یه جاهایی کمبود داره اما اینایی که شما گفتی کاملا برعکسه ... شما فقط کفشهای بازیکنا تو فیفا رو ببین یاد اسمورفها میفتی (از بغل با اون همه استوک ببین انگار نه انگار رو چمن وایسادن ) در مورد فیزیک بازیکنا و وزنشون حتی فیفا بازها هم دوست دارن بازیکن سنگین باشه نه مگس وزن که لیز بخوره به جای دویدن همه اینها نشون میده اگه بخوان توپ رو درست کنن میتونن منتهی توی ea اصلا توجه نمیشه به این موضوع عقب موندن pes در سالهای گذشته باعث شد فیفا خیلی پیشرفتهای کمی بکنه و هر سال بغیر از 12 جهش انچنانی نداشته باشه ... توی این نسل این فوتبالها باید خیلی بهتر از اینها میشد که نشد دقیق خاطرم نیست اما یه فوتبال بود دوران ps2 موهای داویدز تکون میخورد وقتی میدوید امیدوارم فیفا یه جهش به جلو بکنه حتی توی 14 زحمت نکشیدن تم بازی رو عوض کنن تا حالا ... مشکل این فوتبال نیروی امنیتی کنار زمین و دوربین و سه پایه و ... نیست ... بزرگترینش توپه که من یکی پیر شدم هنوز بادکنکیه که بود
نه به عمرم توپ ندیدم چی هست؟؟ مربعه؟؟ :| برادر من توپ pes بسیار سنگینه و ندیدم قبل بازی وزنشو جایی بنویسه و توپ فیفا هم سبک هست ولی نه اینجوری که شما می فرمایین...عزیز من استوک واقعی پای زامبی چه تاثیری داره؟؟ من نگفتم همه چیز گرافیکش عالیه ولی در کل من نسبت به pes باز هم بیشتر قبولش دارم با اینکه ea زیاد به گرافیک بازی نمیرسه....توپ فیفا مشکل داره ولی انقدری نیست که شما دارین بش اشاره میکنین.سنگینی بازی کن های pes باعث بیش از حد چرت شدن گیم پلی بازی میشه.... من هم تریلر های pes 2014 رو دیدم هم یه چند دست این دمو رو بازی کردم و باز هم بدم اومد ازش....منکر پیشرفتش نیستم ولی اونقدریم نبود که همه می گفتن... مطمئنا ea تا زمان عرضه تغییرات لازم تو منو و ... رو اعمال می کنه ، نمیاد نسخه ی 13 رو با آپدیت squad بده بیرون....مشکل بزرگ ea همین کمبود انیمیشن ها و عدم توجه به ریزه کاریاس..... در ضمن من گفتم اینا فقط نظراتمه و روش تاکیدی نکردم که همه قبولش کنن فقط برداشت من از این 2 تا بازیه حداقل به عنوان کسی که از فیفا 94 ( سال های بعد از 94 :d ) تا 2013 رو بازی کردم و pes رو هم از wining eleven های روی ps1 تا الان بازیکردم این برداشتو کردم:)

game speed رو میتونی ببری بالا ! :)
به هر حال تا بازی نکنی معلوم نمی‌شه به حد استاندارد و منطقی می‌رسه یا نه ولی در حالت Normal که خود بازی برات قرار می‌ده به نظر من به طرز وحشتناکی بازی کنده!
ولی انیمیشن های واقعا خوبی گذاشتن براش!

99.8% ـــتون هنوز گیم پلی PES رو ندیدین :| فقط حرف می زنید ...
نه عزیز جان هم دیدم هم بازی کردم اصلا اون چیزی نیست که شما و 3-4 نفر دیگه تو تاپیکش انقدر ازش تعریف می کنید:) سرعتم زیاد کنیم باز هم خیلی تاثیری نداره، یک مقدار سرعت ماهیت چیزی رو عوض نمی کنه... ما هم عرض کردیم منکر پیشرفتش نیستیم ولی انقدر نیست... اگه این انقلابی که شما میگین بود ، تو گیمزکام باید یه چیزی می برد یا نظر منتقدین رو به سمتش جلب می کرد که باز فیفا 14 بهترین بازی ورزشی نشه!!! این نویسنده ی فیفا ساکر بلاگ و بلاگ های وابسته بش تو توییترش عکس که گذاشته بود از گیمزکام سر جمع 3-4 نفر تو غرفه ی pes نبودن کلا دستگاه ها داشت خاک می خورد

game speed رو میتونی ببری بالا ! :)
من دموشو بازی کردم گرافیک خیلی بهتر شده گیم پلی هم خیلی بهتره کلا بازی خیلی پیشرفت کرده ولی خیلی افت فریم داره بعد خیلی سخت میشه یه بازیکنو دریبل بزنی خیلی هم داوری بده خیلی اشتباه خطا میگیره و فرط فرط کارت میده دروازه باناهم خیلی اشتباه میکنن.

نه عزیز جان هم دیدم هم بازی کردم اصلا اون چیزی نیست که شما و 3-4 نفر دیگه تو تاپیکش انقدر ازش تعریف می کنید:) سرعتم زیاد کنیم باز هم خیلی تاثیری نداره، یک مقدار سرعت ماهیت چیزی رو عوض نمی کنه... ما هم عرض کردیم منکر پیشرفتش نیستیم ولی انقدر نیست... اگه این انقلابی که شما میگین بود ، تو گیمزکام باید یه چیزی می برد یا نظر منتقدین رو به سمتش جلب می کرد که باز فیفا 14 بهترین بازی ورزشی نشه!!! این نویسنده ی فیفا ساکر بلاگ و بلاگ های وابسته بش تو توییترش عکس که گذاشته بود از گیمزکام سر جمع 3-4 نفر تو غرفه ی pes نبودن کلا دستگاه ها داشت خاک می خورد
من درباره صحبت هایی که کردین اصلا صحبت نمیکنم چون کاملا مشخصه یک فن متعصب فیفا هستین و کلا نظرتون فقط محترم هستش ولی درباره خالی بودن غرفه کونامی که داشت خاک میخورد چند تا عکس میزارم با هم ببینیم داشت خاک میخورد یا نه :|

91546584763011687784.jpg
[/URL][/IMG]

00735779989386212888.jpg
[/URL][/IMG]

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

اینم چند عکس دیگه کلا اینایی که اینجا میبینین از بس بازی آشغال هستش اومدن دارن بازی میکنن و وقت خودشون رو تلف میکنن سه چهار نفری هم بیشتر نیستن !!!

02080848872349836153.jpg
[/URL][/IMG]

93632007573337533830.jpg
[/URL][/IMG]

98810833979721314195.jpg
[/URL][/IMG]

- - -ویرایش - - -

phienix47 راستی این نویسنده فیفا ساکر بلاگی که میگین اسمش رو لطف کنین به من بگین چون من با بیشتر افراد فیفا ساکر بلاگ چند سالی هستش در تماسم و بهشون فیدبک میدم کلا بیشتر از اون چیزی که فکرش رو بکنی من از سال 2008 به این طرف دارم فیفا بازی میکنم و 99 دردصد فعالیت هام توی فروم های فیفا چه خارجی و چه ایرانی بوده ...........

قبلش اول شمارو به دیدن این 2 تا عکس دعوت می کنم مقایسه چهره ی توز در 2 بازی fifa و pes ( در ضمن چهره های بازیکنان بین 2 نسل مشترکه)
tevez-pes
tevez-fifa
اینجا هم به گرافیک بالای کونامی ایمان میارم ، مخصوصا با زامبی فیلیپ لام:|
بیا عزیز جان این لینک عکس گیمز کام:
konami pes 2014 gamescom
اینم پروفایل asim tanvir نویسنده ی next gen gaming blog که برای fifa soccer blog هم کار میکنه ، زنگ زدی بش واسه فیدبک سلام مارو هم برسون;) در ضمن اگه شما از 2008 داری بازی می کنی من از بچگی تا الان تمام نسخه های فیفا و اکثر نسخه های pes رو بازی کردم و میدونم یه تحول واقعی یعنی چی:) اینا حساب نمیشه
asim tanvir

آخرین ویرایش:
قبلش اول شمارو به دیدن این 2 تا عکس دعوت می کنم مقایسه چهره ی توز در 2 بازی fifa و pes ( در ضمن چهره های بازیکنان بین 2 نسل مشترکه)
tevez-pes
tevez-fifa
اینجا هم به گرافیک بالای کونامی ایمان میارم ، مخصوصا با زامبی فیلیپ لام:|
بیا عزیز جان این لینک عکس گیمز کام:
konami pes 2014 gamescom
اینم پروفایل asim tanvir نویسنده ی next gen gaming blog که برای fifa soccer blog هم کار میکنه ، زنگ زدی بش واسه فیدبک سلام مارو هم برسون;) در ضمن اگه شما از 2008 داری بازی می کنی من از بچگی تا الان تمام نسخه های فیفا و اکثر نسخه های pes رو بازی کردم و میدونم یه تحول واقعی یعنی چی:) اینا حساب نمیشه
asim tanvir
قبلش اول من رو به دیدن چی دعوت میکنی ،داری به کی میگین فیفایی که در 3d بودن چهره ها عالی هستش و در صورتی که چهر های بازیکنان در pes 2013 به قبل دو بعدی و عقب مانده بود و تازه در pes 2014 کونامی هم از 3d فیس ها استفاده کرده واین عکسی که گذاشتین بازیکنان در حالت تغییر چهره بر سر تصاحب توپ هستن و در حالت عکس چهرشون به هم میخوره و عکسی که از فیفا گذاشتی بازیکن در حالت عادی هستش . شما مثل این که توهم توطئه دارین و دارین درباره موضوعی با من بحث میکنین که خنده دار هستش فیفایی که این نسل pes رو نابود کرد ولی گفتم کاملا مشخص هستش فن متعصب فیفا هستی و اصلا دوست نداری قبول کنی این pes 2014 رقیب جدی برای فیفا خواهد شد ................

شما گفتی سه چهار نفر بیشتر نبودن و غرفه ها داشتن خاک میخوردن من هم برات عکس گذاشتم و عکسی هم که گذاشتی مشخصه که ساعات پایانی نمایشگاه هستش و بعضی از چراغ ها خاموش شده ، در ضمن من گفتم از سال 2008 دارم فیفا بازی میکنم نگفتم قبلش فوتبالی بازی نکردم و در ضمن شما چند سالته دوست گرامی ................درباره نبود تحول هم این نظر شماست ،شما لطف کن برو نظر منتقدین و سایت های معتبر رو بخون بیاین با هم صحبت کنیم .

آخرین ویرایش:
دوست عزیز به سن نیست ، من اولین فیفایی که بازی کردم 2000 بوده ولی به مرور تمام نسخه های قدیمی تر و جدیدترش رو بازی کردم حالا شما اصلا سن پدرر من رو داشته باش این مشکلیو حل نمی کنه:) فک نکنم تو سری بازی های فوتبال هم content یی بالای 18 سال یا خیلی پیچیده بوده باشه که من قادر به درکش نباشم....!!! در ضمن اینجا تاپیکه فیفا ئه نه pes.... من چند پست قبل نظر شخصیمو راجع به 2 تا بازی گفتم ولی خب دوستان باز شروع کردن....اگه می خواستم مثل منتقدا باشم میومدم تاپیک خود pes حرفمو می زدم!! به هر حال هر کسی یه نظری داره ، چه منتقد بزرگ چه منی که نه سر پیازم نه ته پیاز...لطفا اگرم حرفی دارید تو تاپیک خود بازی بزنید...در ضمن شما که ارتباطتون با اعضای fsb خوبه بهشون بگید دیگه عکس از ساعات آخر نمایشگاه نزارن که ما هم به اشتباه نیفتیم....

آخرین ویرایش:
99.8% ـــتون هنوز گیم پلی PES رو ندیدین :| فقط حرف می زنید ...

به نظرم تا زماني كه PES اين انيميشن هاي تخيلي ، مزخرف ، داغوون ، كارتوني و لِهِش رو درست نكنه - بخواد گيم پلي درست كنه در حد خدا - شصت دلار كه خوبه ، ١ دلار هم ارزش نداره (نظر كاملاً شخصي :d)

- - -ویرایش - - -

قبلش اول من رو به دیدن چی دعوت میکنی ،داری به کی میگین فیفایی که در 3d بودن چهره ها عالی هستش و در صورتی که چهر های بازیکنان در pes 2013 به قبل دو بعدی و عقب مانده بود و تازه در pes 2014 کونامی هم از 3d فیس ها استفاده کرده واین عکسی که گذاشتین بازیکنان در حالت تغییر چهره بر سر تصاحب توپ هستن و در حالت عکس چهرشون به هم میخوره و عکسی که از فیفا گذاشتی بازیکن در حالت عادی هستش . شما مثل این که توهم توطئه دارین و دارین درباره موضوعی با من بحث میکنین که خنده دار هستش فیفایی که این نسل pes رو نابود کرد ولی گفتم کاملا مشخص هستش فن متعصب فیفا هستی و اصلا دوست نداری قبول کنی این pes 2014 رقیب جدی برای فیفا خواهد شد ................

شما گفتی سه چهار نفر بیشتر نبودن و غرفه ها داشتن خاک میخوردن من هم برات عکس گذاشتم و عکسی هم که گذاشتی مشخصه که ساعات پایانی نمایشگاه هستش و بعضی از چراغ ها خاموش شده ، در ضمن من گفتم از سال 2008 دارم فیفا بازی میکنم نگفتم قبلش فوتبالی بازی نکردم و در ضمن شما چند سالته دوست گرامی ................درباره نبود تحول هم این نظر شماست ،شما لطف کن برو نظر منتقدین و سایت های معتبر رو بخون بیاین با هم صحبت کنیم .
امين خان ميشه قسمت قرمز شده رو نام ببريد كه در چه بخشهايي و چرا !؟

ینی خدا وکیلی مسخره تر از این فن بازیا که بیخود درمیارین نیس!
خوب آخه مگه چیزیش به شما میرسه؟
pes پیشرفت کرده خیلیم خوبه...باز اگه بازیو اورجینال میخرین دارین با هم کل کل میکنین باز یه چیزی ولی کسی که بازی اورجینال نمیخره!(جز یه تعداد معدودی)
برای من پیشرفت هر کدوم خیلی خوبه چون باعث رقابت میشه!!امسالم هر جفتشو میخرم چون جفتشون امسال بهتر شدن...

من امسال در تاپیک فیفا زیاد پیدام نشده بعضی از دوستانی که من رو نمیشناسن فکر میکنن من طرفدار یه بازی خاص هستم حالا که این طور شد با یک مقاله دست پر درباره خصوصیان فیفای نسل بعد و برنامه های بلند مدتشون یک مقاله مینویسم فقط یکم زمان میبره .

همگی پاینده باشین .

- - -ویرایش - - -

به نظرم تا زماني كه PES اين انيميشن هاي تخيلي ، مزخرف ، داغوون ، كارتوني و لِهِش رو درست نكنه - بخواد گيم پلي درست كنه در حد خدا - شصت دلار كه خوبه ، ١ دلار هم ارزش نداره (نظر كاملاً شخصي :d)

- - -ویرایش - - -

امين خان ميشه قسمت قرمز شده رو نام ببريد كه در چه بخشهايي و چرا !؟
درباره پرسش شما سعی میکنم در تاپیک خود pes به این پرسش شما پاسخ بدم چون به هر حال اینجا تاپیک فیفا هستش .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or