FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
و به دست ماهم همین مسی(:-&) میرسه...
من هرناندز رو دوست دارم:((

در مورد اورال ها هم باید گفت اصلا چیز مهمی نیس
مثلا بین 85-90 زیاد تفاوت نداره... چون که میانگین همه ی قدرت هاشون هست
توی کریر هم همه کم و زیاد میشن مثلا من الان که بازی میکنم منیجر مد رو مسی شده 98 و رونالدو 96
پس کلا همش تغییر میکنه

البته لباسی که بازیکن میپوشه مهمه. همونطور که هرناندز روی کاور مکزیک لباس مکزیک رو میپوشه نه منچسترو. لباس بیل رو هم احتمالا به لباس تیم ملی ولز تغییرش بدن.

اگه به لباس تیم ولز تغییر بدن خوب نشون میده که این کاور ماله کشور ولز هست . فکر کنم تا اون موقع عکس گرت بیل تو لباس رئال رو بزارن ( که فکر نکنم بشه چون میشه ماله لالیگا ) یا کلا گرت بیل با لباس تاتنهام رو برمیدارن و یه یار دیگه به جاش میزارن .

اگه به لباس تیم ولز تغییر بدن خوب نشون میده که این کاور ماله کشور ولز هست . فکر کنم تا اون موقع عکس گرت بیل تو لباس رئال رو بزارن ( که فکر نکنم بشه چون میشه ماله لالیگا ) یا کلا گرت بیل با لباس تاتنهام رو برمیدارن و یه یار دیگه به جاش میزارن .
کاوری که برای انگلستان میدن تحت عنوان U.K. معرفی میشه. پس لباس ولز مشکلی نداره و جزو بریتانیاس.

دوست عزیز U.K فقط انگلیس هست !!! اگر Great Britain رو حساب کنیم ولز هم هست .
امان از ایم ساختار سیاسی بریتانیا ! ملت رو سردرگم میکنه:d

UK یا United Kingdom که میشه پادشاهی متحد شامل انگلستان اسکاتلند و ولز و ایرلند شمالی میشه و Great Britain یا بریتانیای کبیر شامل انگلستان / اسکاتلند / ولز / ایرلند شمالی / استرالیا / نیوزیلند / کانادا و یه سری جزایر تو دریای کارائیب و اقیانوس ارام میشه. همه اینها البته خودمختار هستن و برای خودشون پارلمان دارن ولی رئیس یا شخص اول همه این کشورها ملکه انگلستان ــه. آف تاپیکه میدونم ولی فکر کنم مفید باشه برای اطلاعات عمومی :d

هادی از گیمپلی بازی ویدئویی چیزی در دسترس هست بریم دان کنیم؟

امان از ایم ساختار سیاسی بریتانیا ! ملت رو سردرگم میکنه:d

UK یا United Kingdom که میشه پادشاهی متحد شامل انگلستان اسکاتلند و ولز و ایرلند شمالی میشه و Great Britain یا بریتانیای کبیر شامل انگلستان / اسکاتلند / ولز / ایرلند شمالی / استرالیا / نیوزیلند / کانادا و یه سری جزایر تو دریای کارائیب و اقیانوس ارام میشه. همه اینها البته خودمختار هستن و برای خودشون پارلمان دارن ولی رئیس یا شخص اول همه این کشورها ملکه انگلستان ــه. آف تاپیکه میدونم ولی فکر کنم مفید باشه برای اطلاعات عمومی :d

هادی از گیمپلی بازی ویدئویی چیزی در دسترس هست بریم دان کنیم؟
گیم پلی اومده ولی من ندیدم. همش از نسخه نسل بعدی دیدم. :d
اینو چند روز پیش دیدم. 30 دقیقه کامل از گیم پلی هستش.
UT/watch?v=pz14J040vW8

یکی از برتری های فیفا در سری های بعدی این سیستم اسکن 3 بعدیشون می تونه باشه... امسال به چند تا تیم محدود شد ولی مطمئنا ea بیکار نمیشینه و این تکنولوژی رو + ایگنایت رو مخلوط می کنه و یه جیز خوب از توش در میاد:d یک سری ها میگن گرافیک فیفا از pes کمتره و ... ولی من زیاد قبول ندارم به چند دلیل: چمن pes موکت خالصه ، استادیوم ها فضاشون مردس ، شما چه تو لیگ ایتالیا بازی کنی جه تو لیگ اسپانیا زیاد تفاوتی تو جو و فضای استادیوم مشاهده نمی کنین ولی فیفا اینجوری نیست ، شما فرق بازی ها رو تو ورزشگاه های انگلیس با ورزشگاه های اسپانیا متوجه میشین ... یه مورد دیگه طراحی چهره ، لباس و ... است که طرفداران pes میگن ما برتری داریم ولی اگه دقت کنین تو فیفا بازیکنی شبیه زامبی با استایل خمیده و ... نمی بینین ...من فیفا رو رو pc خودم که بازی کردم (high recomended system) و واقعا چمن مثل موکت ندیدم.. به نظر من این اسکن های 3 بعدی امسال + گیم پلی خوب بازی باز هم حرفی برای گفتن نمیزاره چون اگه دمو ی pes رو بازی کرده باشین میبینین که بیشتر از لحاظ جلوه های بصری پیشرفت کرده و نه ai و گیم پلی.... بازیکنا هنوز هم سربی هستن و انگار 900 کیلو وزنشونه توپ ها هم که به سنگینیه توپ های جنگی دوران لویی شونزدهمه... در کل جای نگرانی نیست که امسال برنده باز هم فیفا خواهد بود... شاید توجه ها به سمت pes یکم جلب شه ولی بازی که هم گرافیک و هم گیم پلی و هم لذت توشه بی شک فیفاست....معلوم نیست برنامه ی Ea برای جام جهانی اسکن 3 بعدیه یا چیز دیگه؟؟ حیف که لایسنس لیگ قهرمانان اروپا دست کونامیه وگرنه دیگه سری pes عملا حرفی برای گفتن جلوی فیفا نداشت پ.ن: اینا یک سری نظرات شخصی بود که تو دلم گیر کرده بود:d

یکی از برتری های فیفا در سری های بعدی این سیستم اسکن 3 بعدیشون می تونه باشه... امسال به چند تا تیم محدود شد ولی مطمئنا ea بیکار نمیشینه و این تکنولوژی رو + ایگنایت رو مخلوط می کنه و یه جیز خوب از توش در میاد:d یک سری ها میگن گرافیک فیفا از pes کمتره و ... ولی من زیاد قبول ندارم به چند دلیل: چمن pes موکت خالصه ، استادیوم ها فضاشون مردس ، شما چه تو لیگ ایتالیا بازی کنی جه تو لیگ اسپانیا زیاد تفاوتی تو جو و فضای استادیوم مشاهده نمی کنین ولی فیفا اینجوری نیست ، شما فرق بازی ها رو تو ورزشگاه های انگلیس با ورزشگاه های اسپانیا متوجه میشین ... یه مورد دیگه طراحی چهره ، لباس و ... است که طرفداران pes میگن ما برتری داریم ولی اگه دقت کنین تو فیفا بازیکنی شبیه زامبی با استایل خمیده و ... نمی بینین ...من فیفا رو رو pc خودم که بازی کردم (high recomended system) و واقعا چمن مثل موکت ندیدم.. به نظر من این اسکن های 3 بعدی امسال + گیم پلی خوب بازی باز هم حرفی برای گفتن نمیزاره چون اگه دمو ی pes رو بازی کرده باشین میبینین که بیشتر از لحاظ جلوه های بصری پیشرفت کرده و نه ai و گیم پلی.... بازیکنا هنوز هم سربی هستن و انگار 900 کیلو وزنشونه توپ ها هم که به سنگینیه توپ های جنگی دوران لویی شونزدهمه... در کل جای نگرانی نیست که امسال برنده باز هم فیفا خواهد بود... شاید توجه ها به سمت pes یکم جلب شه ولی بازی که هم گرافیک و هم گیم پلی و هم لذت توشه بی شک فیفاست....معلوم نیست برنامه ی Ea برای جام جهانی اسکن 3 بعدیه یا چیز دیگه؟؟ حیف که لایسنس لیگ قهرمانان اروپا دست کونامیه وگرنه دیگه سری pes عملا حرفی برای گفتن جلوی فیفا نداشت پ.ن: اینا یک سری نظرات شخصی بود که تو دلم گیر کرده بود:d

:-o فقط همونجا که در مورد توپ نظر دادی مشخصه که در عمرت پات به توپ واقعیه فوتبال نخورده هیچ حتی دستتم نگرفتیش ;) ... میدونستی توپ واقعیه نزدیک 800 گرمه ؟؟؟
من خودم فیفا بازی میکنم خوبم بازی میکنم... اولین چیز ضایع این بازی توپشه که توی ارنا با یه شوت ساده تا اونور کوهای الپ میره این جمله که قرمز کردم رو از فیفا 08 میگفتم من توی 2013 هستیم هنوزم حل نشده و منظره بسیار بدی رو ایجاد میکنه .. برو دموی همین ps که از نظرت انقدر پسترو ببین میفهمی توپ واقعی چیه ... واقعا جای خالی این توپ تو فیفا حس میشه شدیدا... یا مثلا استایل سانتر کردن توی فیفا کجا توی pes کجا
pes یه جاهایی کمبود داره اما اینایی که شما گفتی کاملا برعکسه ... شما فقط کفشهای بازیکنا تو فیفا رو ببین یاد اسمورفها میفتی (از بغل با اون همه استوک ببین انگار نه انگار رو چمن وایسادن )
در مورد فیزیک بازیکنا و وزنشون حتی فیفا بازها هم دوست دارن بازیکن سنگین باشه نه مگس وزن که لیز بخوره به جای دویدن
همه اینها نشون میده اگه بخوان توپ رو درست کنن میتونن منتهی توی ea اصلا توجه نمیشه به این موضوع
عقب موندن pes در سالهای گذشته باعث شد فیفا خیلی پیشرفتهای کمی بکنه و هر سال بغیر از 12 جهش انچنانی نداشته باشه ... توی این نسل این فوتبالها باید خیلی بهتر از اینها میشد که نشد
دقیق خاطرم نیست اما یه فوتبال بود دوران ps2 موهای داویدز تکون میخورد وقتی میدوید
امیدوارم فیفا یه جهش به جلو بکنه حتی توی 14 زحمت نکشیدن تم بازی رو عوض کنن تا حالا ...
مشکل این فوتبال نیروی امنیتی کنار زمین و دوربین و سه پایه و ... نیست ... بزرگترینش توپه که من یکی پیر شدم هنوز بادکنکیه که بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or