FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کاور لهستان
لواندوسکی و مسی

p3389_1001091_101517945790.jpg

So we're exceptionally excited about having that base architecture to share and being able to actually show our fans the living worlds, 3D crowds and ball boys running off the pitch because it's a home game and their team is 1-0 down...

پس توپ جمع کن اضافه کردن به فیفا 14 خلاصه ...

البته نسخه next gen

از فیفا 14 چیزی نمی خوام جز:
قدرت ریل مادرید رو کم کنه,و اندکی تیم هایه انگلیسی رو قوی تر کنه
و سیستمه پاسکاری هم هنوز جا داره باسه کامل تر شدن

Sent from my X10i using Tapatalk 2

من یه خبر بدم و برم:d
با دورتموند هم قرارداد بستن:d
به تاریخ این دو تا پست یه نگاهی بنداز و ببین چقدر سریع خبر رسانی کردی! :d
اول این:

و دوم این:

:d

این عکسو EA منتشر کرده امروز. توضیحشم اینه که استادیوم ها دقیق تر از قبل طراحی شدن. :d البته هنوز تا دقیق شدن 100% فاصله داره ولی خوب از حرکت کوچیک تیم فیفا در راستای طبیعی تر کردن بازی استقبال میشه. :d
به نظر میاد برای نسخه نسل بعدی باشه:

Last edited by a moderator:
امسال تیم فیفا حرفی واسه گیم پلی نداره و بیشتر وقتش رو گذاشته روی حواشی:dالبته گیم پلی روون تر هم میشه.من باگ هاش از بین بره راضی ـم:d

کاش یه ویدویی از مقایسه دو تا نسل این بازی منتشر بشه ببینیم تفاوت تا چه حدی هست!

ارزش داره فیفا 14 رو رو کنسول بعدی بازی کنیم یا نه؟ :-"

خب طی یک حرکت انقلابی ea بالاخره داره یکم تغییز تو استادیوم ها به وجود میاره، همین که تابلو های تبلیغات رو داره به خود زمین بازی نزدیک میکنه خودش خیلیه.
امسال تیم فیفا حرفی واسه گیم پلی نداره و بیشتر وقتش رو گذاشته روی حواشی:dالبته گیم پلی روون تر هم میشه.من باگ هاش از بین بره راضی ـم:d
آخه واقعا هم انقدری نیاز به تغییر تو گیم پلی بازی نیست ، گیم پلی فیفا 13 به جز یک سری اشکال جزئی به قدری قوی و زیبا هست که نیاز به تغییرات بیشتری تو نسخه ی 14 داشته باشه. pes که نیست:d چیزی که واضحه توجه ea روی موتور ignite و کنسول های جدیده. اگر هم ویدیو ی جدید Ea به اسم pure shot & real ball physics رو دیده باشد یک سری تغییرات جالبی صورت گرفته و همچنین توش صحنه های موشن کپچر گرت بیل هست که نشون میده این قرار داد بستن ها و موشن کردن ها از تیم های بارسا ، لیورپول و ... فقط مختص نسخه ی next نیست و تو این شماره هم این تغییرات حرکت و صورت اعمال میشه... انتظاری که از ea میره اینه که یکم بیشتر به انمیشن ها و حواشی بازی توجه نشون بده مثل ورود از رختکن به زمین یا برانکارد یا تغییر انیمیشن های تکراری تعویض و ... به هر حال تا اومدن دمو باید صبر کنیم و شاهد تغییرات جدید باشیم.

یه سوال.
من هر تو FiFa 13 مربی چلسی ام یه تیمی دارم خفن بعد از چندین فصل گذروندن و بازیکن های خیلی خوبی خریدم.
نمیشه یه کاری کرد تو FIFA 14 کریر رو با همین تیم ادامه بدم؟ :(

یه سوال.
من هر تو FiFa 13 مربی چلسی ام یه تیمی دارم خفن بعد از چندین فصل گذروندن و بازیکن های خیلی خوبی خریدم.
به هیچ عنوان نمیشه. :d مگر اینکه EA به سرش بزنه و این امکانو قرار بده. :d
----------------------------------------------------------------------------------------
خوب EA اعلام کرد ورزشگاه Goodison Park (استادیوم خانگی اورتون) هم به بازی اضافه میشه. دو تا تصویر هم دادن: تصویر استادیوم نمیدونم ماله کدوم نسخه ـس. از دور به نظر میاد برای نسخه نسل فعلی یا حتی بعدی باشه ولی وقتی زوم میکنین به نظر میاد برای iOS باشه. :d

آخرین ویرایش:
یه سوال.
داداش حوصله داریا :| آخه همیشه وقتی بازیکنایی که میخای و میخری دیگه حال نمیده که خسته نمیشی انقد با بازیکنای خوب کامپیوترو میبری؟

یه مشکل اساسی که FIFA تو Season داره، اینه که نمی‌شه مثل بازی‌های دیگه بر اساس کانکشن با یکدیگر بازی کنید. مثلاً من که پینگم خیلی بالاست با یکی دیگه که پینگش پایینه اگه بازی کنم، من خیلی لگ و تأخیر دارم و همین باعث باخت من می‌شه. من فکر می‌کنم اگه EA یه کاری بکنه که بر اساس کانکشن‌های دو طرف، رقیب پیدا کنه خیلی عالی می‌شه این طوری:دی

امروز داشتیم با 3 تا از بچه‌ها (نیما، هادی و رامتین) Pro a Club می‌زدیم، بازی آخر به پنالتی کشید که انقدر تأخیر داشتیم، مجبور بودیم وقتی نوار اومد روی قرمز شوت رو بزنیم که آخر هم، هممون خراب کردیم پنالتی‌هامونو =))

امروز داشتیم با 3 تا از بچه‌ها (نیما، هادی و رامتین) Pro a Club می‌زدیم، بازی آخر به پنالتی کشید که انقدر تأخیر داشتیم، مجبور بودیم وقتی نوار اومد روی قرمز شوت رو بزنیم که آخر هم، هممون خراب کردیم پنالتی‌هامونو =))
پنالتی زن نیستین:dتا من توی تیم بودم(بن نشده بودم:|)پنالتی ـی نبود گل نشه:dالبته یه بار به هادی پنالتی دادم خراب کرد:d

خیلی خوب شد که گودیسون پارک رو اضافه کردن:bighug: واقعی شدن استادیوم ها خیلی لذت بازی رو بیشتر میکنه....ورزشگاههای فولهام و استون ویلا و .... جا داره اضافه کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or