So we're exceptionally excited about having that base architecture to share and being able to actually show our fans the living worlds, 3D crowds and ball boys running off the pitch because it's a home game and their team is 1-0 down...
به تاریخ این دو تا پست یه نگاهی بنداز و ببین چقدر سریع خبر رسانی کردی! :dمن یه خبر بدم و برم:d
با دورتموند هم قرارداد بستن:d

آخه واقعا هم انقدری نیاز به تغییر تو گیم پلی بازی نیست ، گیم پلی فیفا 13 به جز یک سری اشکال جزئی به قدری قوی و زیبا هست که نیاز به تغییرات بیشتری تو نسخه ی 14 داشته باشه. pes که نیست:d چیزی که واضحه توجه ea روی موتور ignite و کنسول های جدیده. اگر هم ویدیو ی جدید Ea به اسم pure shot & real ball physics رو دیده باشد یک سری تغییرات جالبی صورت گرفته و همچنین توش صحنه های موشن کپچر گرت بیل هست که نشون میده این قرار داد بستن ها و موشن کردن ها از تیم های بارسا ، لیورپول و ... فقط مختص نسخه ی next نیست و تو این شماره هم این تغییرات حرکت و صورت اعمال میشه... انتظاری که از ea میره اینه که یکم بیشتر به انمیشن ها و حواشی بازی توجه نشون بده مثل ورود از رختکن به زمین یا برانکارد یا تغییر انیمیشن های تکراری تعویض و ... به هر حال تا اومدن دمو باید صبر کنیم و شاهد تغییرات جدید باشیم.امسال تیم فیفا حرفی واسه گیم پلی نداره و بیشتر وقتش رو گذاشته روی حواشی:dالبته گیم پلی روون تر هم میشه.من باگ هاش از بین بره راضی ـم:d

به هیچ عنوان نمیشه. :d مگر اینکه EA به سرش بزنه و این امکانو قرار بده. :dیه سوال.
من هر تو FiFa 13 مربی چلسی ام یه تیمی دارم خفن بعد از چندین فصل گذروندن و بازیکن های خیلی خوبی خریدم.
نمیشه یه کاری کرد تو FIFA 14 کریر رو با همین تیم ادامه بدم؟![]()
داداش حوصله داریایه سوال.
من هر تو FiFa 13 مربی چلسی ام یه تیمی دارم خفن بعد از چندین فصل گذروندن و بازیکن های خیلی خوبی خریدم.
نمیشه یه کاری کرد تو FIFA 14 کریر رو با همین تیم ادامه بدم؟![]()
آخه همیشه وقتی بازیکنایی که میخای و میخری دیگه حال نمیده که خسته نمیشی انقد با بازیکنای خوب کامپیوترو میبری؟
پنالتی زن نیستین:dتا من توی تیم بودم(بن نشده بودمامروز داشتیم با 3 تا از بچهها (نیما، هادی و رامتین) Pro a Club میزدیم، بازی آخر به پنالتی کشید که انقدر تأخیر داشتیم، مجبور بودیم وقتی نوار اومد روی قرمز شوت رو بزنیم که آخر هم، هممون خراب کردیم پنالتیهامونو![]()
)پنالتی ـی نبود گل نشه:dالبته یه بار به هادی پنالتی دادم خراب کرد:d