FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
امروز داشتیم با 3 تا از بچه‌ها (نیما، هادی و رامتین) Pro a Club می‌زدیم، بازی آخر به پنالتی کشید که انقدر تأخیر داشتیم، مجبور بودیم وقتی نوار اومد روی قرمز شوت رو بزنیم که آخر هم، هممون خراب کردیم پنالتی‌هامونو =))
Pro A Club چیه؟ :)) Be A Pro و Pro Clubs Seasons رو قاطی کردی این بوجود اومده. :d
دیروز نیما دیسکانکت شد گفتیم پنالتی رو حداقل گل میکنه از همه بدتر زد بازیکنش. :d
یه فکری باید ببرای هوش مصنوعی هم بکنن چون واقعا تو Pro Clubs عذاب آوره و بازی کردن بدون برداشتن Any رسما شکنجه ـست.
پنالتی زن نیستین:dتا من توی تیم بودم(بن نشده بودم:|)پنالتی ـی نبود گل نشه:dالبته یه بار به هادی پنالتی دادم خراب کرد:d
یادته یه مدت اونقدر خوب پنالتی میزدم که التماس میکردی پنالتی ها رو بگیری ازم؟ :d:>
اونجایی که bold کردم هم درستش اینه: پنالتی ـی نبود که گل بشه! :d

t8467_1078693_101530729080.jpg
4423_1084978_101530729083.jpg
y9612_1093791_101530729080.jpg
j775_1097027_101530729091.jpg
x311_1097820_101530729091.jpg
z7292_1147765_101530729083.jpg

Last edited by a moderator:
ایول داوید :bighug: هر چند سیستم احساسات مشخصه مشکل داره هنوز و کامل نشده ولی به هر حال بازم خیلی خوبه. :x
Arerbaijan. :d البته از نوع شرقی ـش. :d
Adrian میمرد شماره 7 رو میداد به ویا؟ :d:|
الان فکر کنم داوید داره به افق نگاه میکنه که بره محو بشه:d این چرا اینطوریه؟:d انگار ازش یه چیزی گرفتی میخواد گریه کنه:|

بابا سخت نگیرین اینم درست میشه :D باز خوبه شانس آوردیم که این فیس های 3d روی هر 2 نسل میاد :d در کل پیشنهادم به Ea اینه که مسی رو یه چند روز تو اون استودیوی عکس برداریشون زندانی کنن ببینن واقعا چه شکلیه:d یا حتی ژاوی رو :d ولی خب ما الان به همینم قانعیم :d

تا اونجایی که من میدونم اونقدر EA دست دست کرد تا کونامی بازم تمدید کرد قراردادو برای 4 سال
متاسفانه هم قرار داد چمپیونز لیگ هم جام باشگاه های آسیا فعلا دست کونامیه و اگه دست ea بود که دیگه واقعا شاهکار میشد این بازی. به امید روزی که ea بتونه این لایسنس هارو بگیره و یه استودیو هم تو آسیا بزنه برای عکس برداری 3d از بازیکنان لیگ های آسیا. باز جای شکرش باقیه تو بازی جام جهانی ایران هست حداقل میتونیم ایران رو تو یه بازیه فیفا تجربه کنیم:)
این عکسایی که از اتلتیکو گذاشتید مال نسل بعدی هست یا همین نسل ؟
چیزی که از این عکسا معلومه به نسل بعد می خوره ولی Ea از همین فیس ها برای این نسل هم استفاده می کنه، الته این موضوع جایی گفته نشده ولی من از روی یکی از تریلر ها فهمیدم این موضوع رو......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or