FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
يكي يه توضيح درباره ultimate team بده :d با ٥ سال سابقه تو فيفا يه بارم نرفتم توش :d
نرو! :d منم بعد از عمری فیفا بازی کردن دیروز رفتم به خورده بازی کردم، اصلا حال نکردم!
البته هستند کسایی که این مود رو خیلی دوست دارند... سلیقه است دیگه!
جاش می‌تونی آنلاین پرو بازی کنی... دیروز اونم تست کردم، چسبید! :d باید ببینیم از بروبچس کی کلاب داره بریم عضو شیم.

نرو! :d منم بعد از عمری فیفا بازی کردن دیروز رفتم به خورده بازی کردم، اصلا حال نکردم!
البته هستند کسایی که این مود رو خیلی دوست دارند... سلیقه است دیگه!
جاش می‌تونی آنلاین پرو بازی کنی... دیروز اونم تست کردم، چسبید! :d باید ببینیم از بروبچس کی کلاب داره بریم عضو شیم.
Ultimate Team اوایلش عذاب آوره. اون اولشو رد کنی دیگه حله. :d
ما خودمون کلاب داشتیم. (بنده هم مدیرعامل تیم بودم :d ) الان کلابمون در آستانه منحل شدن قرار داره. ( با تشکر ار مایکروسافت :| ) زدن تک تک اعضای تیم رو نوبتی و به فاصله چند ماه بن کردن.

اقا این pred order چیه تو لایو ؟من دارم دانلود میکنم....113 مگه....بکنم این کارو؟مخصوص 14 هستش

Pre order که به معنی پیش خرید هست! حالا قصدت چیه دانلود میکنی نمی دونم:d کلا نکن فایده نداره چون واسه ماها نیست . ما بایو وایسیم که کنسول بیاد و بریم از فروشنده های گرون فروش ایرانی بخریم و یا اگر خیلی زرنگ باشیم بریم از دبی یا عراق بخریم.

این آخرین نسخه این نسل نیست. تا 2018 قراره بیاد.
:d
ولی خوب اگه منظورت از نظر فوکوس و اینا باشه آره تقریبا آخرین نسخه هستش.
مثل اینکه عوض نشدن. تو نسخه نسل بعدی عوض شده بودن ولی.
مشکل از چشمات هست.
نه منظورم همون تمرکز روی نسل فعلی ( قبل !؟ :دی ) هستش هادی . دیگه فیاده دارهاز 14 به بعد رو روی این نسل بازی کنیم .
تو نسل بعدی آلوز که دقیقا خودش بود ! عالی بود بقیه رو هم ندیدم .
خب پس حله :دی
Pre order که به معنی پیش خرید هست! حالا قصدت چیه دانلود میکنی نمی دونم
کلا نکن فایده نداره چون واسه ماها نیست . ما بایو وایسیم که کنسول بیاد و بریم از فروشنده های گرون فروش ایرانی بخریم و یا اگر خیلی زرنگ باشیم بریم از دبی یا عراق بخریم.
حالا نمیدونم برای 360 میشه از طریق PC دانلود کرد یا نه ولی کلا به صرفه تره اگه میخواین ورجینال بازی کنین . مگه اینکه عشق دیسک باشین :دی
چون برای PS3 نسخه 13 رو من خودم همینجوری گرفتم . دو نفر میتونن از بازی استفاد کنن 180 تومن شد حدودا . خیلی به صرفست .

امیدوارم این نسخه مانند نسخه فیفا 13 نباشه که ضد حمله خیلی خوب جواب میده!
یادش بخیر یه نامردی کردم تو این بازی با یکی از فرندهام که رنکش 110 بود بازی کردم اونم با یه سیستم دفاعی 1-4-5 و تونستم دو سه بار ببرمش هر کار میکرد نمیتونست من رو ببره!
فیفا رو کلا گزاشت کنار الان خیلی پشیمونم یکی رو از فیفا متنفر کردم!
متاسفانه بازی جوری هست هر چی کمتر حمله کنی بهتره!
اینکه میگین اگه حملت خوب باشه میبری و از این حرف ها کلا حرف الکی هست ماشاالله دفاع خوب زیاد داریم خیلی ها میتونن اصلا گل نخورن اگه حمله نکنند!
خود من هم اگه حمله نکنم یا یه تیم ضعیف ور دارم که اصلا نتونه حمله کنه به طور متوسط 0.75 گل در هر بازی میخورم!(یعنی 4 تا بازی سه گل!)که بدک نیست!

اولین چیزی که باید درستش کنند این پوزشین داوراشه :d
داری زد حمله میزنی ، یهو داور میاد توپُ میگیره . یا بعضی وقتا بازیکنت رو یارگیری کرده نمیتونی بش پاس بدی :d

فیفا اگه مثل سری قبلی ، گیم پلی ساده و روون خودشو حفظ کنه موفق میشه . فرق فیفا و پس بنظر من همینه . با پس نمیتونی روون بازی کنی .

یه دستی هم رو آب و هوا باید بکشه . بارون میاد هر قطرش اندازه فشنگ ژ3 . بفرش هم شبیه برف شادیه .
کلا همین چیزای حاشیه ای رو درست کنند بسه ، گیم پلی خوبی داره ...

EA اعلام کرده که هر چیزی به غیر از فیفا پوینت ها تو آلتیمیت تیم قابلیت اشتراکی خواهد داشت. فیفا پوینت ها رو فقط میشه یکبار منتقل کرد.

07536596875221901626.png

همکاری مجدد فیفا با منچستر سیتی
(هادی این عکسه جدیده؟)

db0f8b0fc895.jpg

[h=4]Manchester City FC is delighted to announce it has renewed its award-winning partnership with global video games company, Electronic Arts Inc, reaffirming EA SPORTS as the Club’s official gaming partner.[/h] The alliance has been a big hit with fans over the last two years and has witnessed a number of innovative collaborations between the parties.
The three-year extension was announced today in Hong Kong as part of City’s summer pre-season tour and will enable City to continue reaching its global network of fans via digital content.
The partnership has brought City fans closer to the action than ever before with FIFA gaming pods installed in the Etihad Stadium's Family Stand and an EA SPORTS Blue Zone – an experiential gaming hub - in the heart of the club's pre-match fan entertainment area, City Square.
Hospitality guests on match-days have also been catered for via the creation of a bespoke EA SPORTS ten-seat box, complete with luxury gaming chairs, a 42” LED screen, gaming consoles and all of the latest EA titles.
Most significantly away from the pitch, has been the Club’s rapid growth in global popularity within the FIFA series.
Commenting on the partnership, Tom Glick, Chief Commercial and Operating Officer for Manchester City Football Club said: “EA SPORTS is one of the best known brands in the world, not only within the games industry, but also among sports fans the world over. Proof positive of the appeal to our supporters is that registrations among City fans for FIFA 13 - one of the all-time top selling global games - has way exceeded the 400,000 mark. This is a remarkable figure and is testament to the strength of this now established partnership.
"We are extremely proud of what we have accomplished together over the last two years and even more excited about what we can continue to achieve together in the future.”
Jamie McKinlay, VP Marketing EA SPORTS commented: “We’re delighted to be extending our partnership with Manchester City. The Club has proved themselves to be forward thinking in their approach, with a willingness to expand and digitise their partnership efforts through EA SPORTS FIFA. This has proved a huge success and we’re only too pleased to be able to continue our relationship.”

+

اینجا هم میتونید به سه تا کاور استار برای ورژن منچستر سیتی فیفا 14 رای بدید و شانس خودتون رو برای برنده شدن پیراهن جدید تیم یا کاور آیفون 5 امتحان کنید:

Manchester City EA Sports Competition - Manchester City FC

من به جو هارت - ژکو - داوید سیلوا رای دادم :>

همکاری مجدد فیفا با منچستر سیتی
(هادی این عکسه جدیده؟)

db0f8b0fc895.jpg

Manchester City FC is delighted to announce it has renewed its award-winning partnership with global video games company, Electronic Arts Inc, reaffirming EA SPORTS as the Club’s official gaming partner.

The alliance has been a big hit with fans over the last two years and has witnessed a number of innovative collaborations between the parties.
The three-year extension was announced today in Hong Kong as part of City’s summer pre-season tour and will enable City to continue reaching its global network of fans via digital content.
The partnership has brought City fans closer to the action than ever before with FIFA gaming pods installed in the Etihad Stadium's Family Stand and an EA SPORTS Blue Zone – an experiential gaming hub - in the heart of the club's pre-match fan entertainment area, City Square.
Hospitality guests on match-days have also been catered for via the creation of a bespoke EA SPORTS ten-seat box, complete with luxury gaming chairs, a 42” LED screen, gaming consoles and all of the latest EA titles.
Most significantly away from the pitch, has been the Club’s rapid growth in global popularity within the FIFA series.
Commenting on the partnership, Tom Glick, Chief Commercial and Operating Officer for Manchester City Football Club said: “EA SPORTS is one of the best known brands in the world, not only within the games industry, but also among sports fans the world over. Proof positive of the appeal to our supporters is that registrations among City fans for FIFA 13 - one of the all-time top selling global games - has way exceeded the 400,000 mark. This is a remarkable figure and is testament to the strength of this now established partnership.
"We are extremely proud of what we have accomplished together over the last two years and even more excited about what we can continue to achieve together in the future.”
Jamie McKinlay, VP Marketing EA SPORTS commented: “We’re delighted to be extending our partnership with Manchester City. The Club has proved themselves to be forward thinking in their approach, with a willingness to expand and digitise their partnership efforts through EA SPORTS FIFA. This has proved a huge success and we’re only too pleased to be able to continue our relationship.”

+

اینجا هم میتونید به سه تا کاور استار برای ورژن منچستر سیتی فیفا 14 رای بدید و شانس خودتون رو برای برنده شدن پیراهن جدید تیم یا کاور آیفون 5 امتحان کنید:

Manchester City EA Sports Competition - Manchester City FC

من به جو هارت - ژکو - داوید سیلوا رای دادم :>
عکس ماله دیروزه که من ندیده بودم. :d خبر خوبیه. از این لحاظ که فیسهای سیتی آپدیت میشن و همچنین بازکنای جدیدشون هم (ناواس و نگردو) احتمالا اسکن میشن.

من امسال در تاپیک pes در بیشتر سایت ها خیلی خیلی بیشتر از فیفا فعال هستم البته به جز پنج ، شش سال گذشته که بیشتر در تاپیک های فیفا فعال بودم چون pes که از نسخه 2008 تا 2013 کلا در تعطیلات به سر میبرده . امسال حالا بنا به دلایلی که میدونیم فیفای این نسل کلا تغییراتی نداشته به جز چند بخش مربوط به گیم پلی مثل نحوه چرخش توپ و سیستم پرسینگ بازی و یکی دو مورد دیگه . حال فرض میکنیم که تیم فیفا از این به بعد زوم کردن برای نسل بعد و من خودم بیش از هر چیزی منتظر نمایش رویایی فیفا در E3 بودم که من به شخصه از دیدن نمایش فیفای نسل بعد حالم بد جوری گرفته شد . حال بازم فرض رو بر این میزاریم که فیفا میخواد آهسته آهسته شروع به تغییرات همه جانبه فیفا در هر بخش در نسل بعد بکنه البته سازندگان فیفا نسخه نسل بعد گفتن این نمایش گیم پلی بازی تریلر و صحنه های آهسته فیفا یی که نشون دادن نسخه پری آلفا بوده که همه میدونن نسخه پری آلفا یعنی کدهای اولیه بازی . من چون نمیخوام زود داوری کنم و حرفی اکنون نزنم که بعدش پشیمون بشم صبر میکنم ببینم فیفا واقعا چی برای چنته در نسل بعد داره و شاید هم فیفای اصلی رو در شماره 15 ببینیم . به هر حال یک چیزی رو خوب متوجه شدم امیدورم فقط امیدوارم pes با قدرت بر گرده و گرنه ما در نسل بعد شاهد یک فیفایی خواهیم بود که کمترین تغییرات رو خواهد داشت چون دیگه فروشش رویایی شده و تیم سازنده دست تو گیم پلی بازی و خیلی چیزای دیگه نمیبره تا این که pes با قدرت بر گرده و در بازار فروش هم فیفا رو اذیت کنه تا تیم سازندش از دوباره جنب و جوششون بیشتر بشه . کلا بحث و صحبت خیلی خیلی زیاده ......................پاینده باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or