دوستان چند تا پرسش دارم میخوام برای فیدبک در سال بعد منظور نسخه 15 هستش حالا فرقی نمیکنه این فیدبک ها هم برای فیفا میفرستم و هم برای pes ،داشتم میگفتم چند نفرتون با نیمکت ها و تعویض های واقعی موافق هستین و یا این که دوست دارین در بازی گنجونده بشه . میدونم کمی گیج شدین و کمی دربارش توضیح میدم . ببینین کلا در این نسل هم ما مردیم و نیمکت متحرک و واقعی رو باز هم در هیچ کدوم از بازی های فوتبال ندیدیم . منظور من نیمکتی هستش که بازیکنانش در رابطه با اتفاقات وسط بازی هوش داشته باشن و نسبت به صحنه های مختلف واکنش نشون بدن و یا اینکه اگه بازیکنی در یک بازی به خاطر دلایل بی خودی نیمکت نشین شده و اگه بازیکن جایگزینش در زمین خوب بازی نکنه دوربین بازی موقعی که توپ اوت رفته به صورت کات سن این صحنه ها رو نشون بده که مثلا بازیکن در نیمکت اخم کرده یا از این جور موارد در ضمن خوبیش اینه که مثلا اگه بازیکنی تعویض میشه کاملا نشون بده که میره روی نیکمت ذخیره میشینه و خیلی از مسائل حاشیه ای دیگه . البته تعجب نکین خیلی از این موارد در بازی 2k بسکتبال مورد استفاده قرار گرفته ولی هیچ وقت در فوتبال این نسل هم حتی یک نیمکت متحرک رو ندیدیم . البته خیلی از دوستان شاید بیان بگن که این موارد اصلا مهم نیست و مهم گیم پلی بازی هستش ولی به نظر من این موارد در بخش های کریر مود یا مستر لیگ بسیار بسیار به اتمسفر بازی کمک میکنه که البته ما در بازی بسکتبال 2k میبینیم که چقدر این موارد به لذت هر چه بیشتر بازی کمک میکنه تا جایی که بازی بسکتبال 2k یکی از کاندیدای بهترین اتمسفر بازی ها قرار گرفته بود . میخواستم نظرات دوستان رو بدونم چون برام مهم هستش نظرات شما .چون مجموع نظرات شما رو مهم هاش رو فیدبک میدم البته اگه نظرات دیگه و نوآوری های دیگه ای هم دارین بگین .
پاینده باشین
امین خودت که بهتر میدونی. این یکی از درخواستایی هست که چندین ساله طرفدارا دارنش ولی نه کونامی و نه EA به اینا توجهی نمیکنه. هر چند اگه قرار باشه کسی انجامش بده کونامی انجام میده. چون کلا تیم فیفا تو اینجور موارد خیلی عقبه. من همیشه آرزوم بوده ذره ای از خلاقیت های تیم Madden رو تو بحث Presentation تیم فیفا هم داشت.دوستان چند تا پرسش دارم میخوام برای فیدبک در سال بعد منظور نسخه 15 هستش حالا فرقی نمیکنه این فیدبک ها هم برای فیفا میفرستم و هم برای pes ،داشتم میگفتم چند نفرتون با نیمکت ها و تعویض های واقعی موافق هستین و یا این که دوست دارین در بازی گنجونده بشه . میدونم کمی گیج شدین و کمی دربارش توضیح میدم . ببینین کلا در این نسل هم ما مردیم و نیمکت متحرک و واقعی رو باز هم در هیچ کدوم از بازی های فوتبال ندیدیم . منظور من نیمکتی هستش که بازیکنانش در رابطه با اتفاقات وسط بازی هوش داشته باشن و نسبت به صحنه های مختلف واکنش نشون بدن و یا اینکه اگه بازیکنی در یک بازی به خاطر دلایل بی خودی نیمکت نشین شده و اگه بازیکن جایگزینش در زمین خوب بازی نکنه دوربین بازی موقعی که توپ اوت رفته به صورت کات سن این صحنه ها رو نشون بده که مثلا بازیکن در نیمکت اخم کرده یا از این جور موارد در ضمن خوبیش اینه که مثلا اگه بازیکنی تعویض میشه کاملا نشون بده که میره روی نیکمت ذخیره میشینه و خیلی از مسائل حاشیه ای دیگه . البته تعجب نکین خیلی از این موارد در بازی 2k بسکتبال مورد استفاده قرار گرفته ولی هیچ وقت در فوتبال این نسل هم حتی یک نیمکت متحرک رو ندیدیم . البته خیلی از دوستان شاید بیان بگن که این موارد اصلا مهم نیست و مهم گیم پلی بازی هستش ولی به نظر من این موارد در بخش های کریر مود یا مستر لیگ بسیار بسیار به اتمسفر بازی کمک میکنه که البته ما در بازی بسکتبال 2k میبینیم که چقدر این موارد به لذت هر چه بیشتر بازی کمک میکنه تا جایی که بازی بسکتبال 2k یکی از کاندیدای بهترین اتمسفر بازی ها قرار گرفته بود . میخواستم نظرات دوستان رو بدونم چون برام مهم هستش نظرات شما .چون مجموع نظرات شما رو مهم هاش رو فیدبک میدم البته اگه نظرات دیگه و نوآوری های دیگه ای هم دارین بگین .
بر عکس اینجوری نیست که کاری به درخواست هواداراشون نداشته باشن...نمونه اش همین درخواستی رو که دوست عزیزمون می خواد واسه 2015 بده من واسه همین 2013 کامنت کردم که بقیه هم استقبال کردن تا جایی که بخشی از اون مورد استفاده قرار گرفت ( وجود مربی و بازیکن هایی کنار زمین و همراه با ری اکشن هرچند بسیار ضعیف) یا حتی پیشنهاد یه بازیکن+پول تو کریر مود که غیر از من تعداد بسیار زیادی این درخواست رو داشتن...امین خودت که بهتر میدونی. این یکی از درخواستایی هست که چندین ساله طرفدارا دارنش ولی نه کونامی و نه EA به اینا توجهی نمیکنه. هر چند اگه قرار باشه کسی انجامش بده کونامی انجام میده. چون کلا تیم فیفا تو اینجور موارد خیلی عقبه. من همیشه آرزوم بوده ذره ای از خلاقیت های تیم Madden رو تو بحث Presentation تیم فیفا هم داشت.
من درباره نعویض ها مثل این که خوب منظورم رو نرسوندم . ببینین مشکل تعویض ...
یقین داشته باشین من این فید بک ها رو هم به کونامی و هم به EA میرسونم چون اگه یکیشون شروع به این کار کنه شرکت رقیب هم میره دنبال این کار دقیقا مثالی بزنم کونامی اول شروع کرد به این که افراد کنار زمین مثل گارد ها وخبرنگاران و عکاس ها و...........متحرک باشن و فیفا دقیقا در فیفا 13 هم اومد همین کار رو کرد وقتی رقابت باشه هر دو برای اجبار هم که شده شروع به یک سری چیز هایی میکنن که حتی شاید تو برنامه اون سالشون نبوده باشه ولی رقابت برای همین چیز ها هستش ............ هر چند باز هم میگم نیمکت هوشمند واقعا یکی از رویاهای من هستش واقعا به اتمسفر بازی کمک میکنه .کاملا تایید میشه.
واقعا اگر فیفای نسل بعد اینطور بشه خیلی چیز خفنی از آب درمیاد.اگر بشه این فیدبک ها رو به EA رسوند خیلی خوبه
دقیقا درست میگین درباره بازوبند که من نمیدونم چرا به این موضوع خیلی خیلی کوچیک توجه نمیکنن و دریارهیکی دیگه از مشکلات مسخره ی دیگه فیفا هم اینه که اگه کسی که کاپیتانه رو تعویض کنی با بازوبند میره بیرون...
یعنی واقعا اینقدر سخته که این مشکلو درست کنن؟!!!
تا جایی که یادمه نسخه های قبلی هم این مشکلو داشتن...
-----
مشکلات بد دیگه ای هم توی بخش be a pro فیفا هست که واقعا به نظرم وقتی روش گذاشته نشده...یکی از مثال هاشم اینه که نمیشه تو accomplishment ها win the league رو گرفت...!!!یا اینکه هر چقدر هم خوب بازی کنی بازم با یکی دیگه که فرمش داغونه ولی اورالش از تو بیشتره تعویض میشی و موارد بسیار دیگه...
خوب اینا فکر میکنین به خاطر درخواست اون ساله شما ایناکارارو کردن؟ همین درخواستایی که ملت میدن چندین ساله که هست و تکرار مکرراته بیشترشون. خودشونم گفته بودن خیلی از چیزای ریز و درشتی که ملت میخوانو میدونن و به صورت چندین صفحه لیستش کردن ولی مسئله ای که هست اینا (حداقل تیم فیفا) تا چیزی رو خودشون نخوان به این راحتی ها عملیش نمیکنن. این یکی دو ساله آخری چرا فکر میکنین اینجور چیزا زیاد شدن؟ چون تیم اصلیشون مشغول کار بر روی فیفای نسل بعدی و بوده و برای نسل فعلی تغییرات بزرگی نداشتن و در نتیجه به چیزهای حاشیه ای پرداختن. برای مثال امسال اومدن منو رو به کل عوض کردن. این فکر میکنین به خاطر درخواستایی بوده که امسال شده؟ ملت بیش از 4 ساله این درخواستو داشتن.بر عکس اینجوری نیست که کاری به درخواست هواداراشون نداشته باشن...نمونه اش همین درخواستی رو که دوست عزیزمون می خواد واسه 2015 بده من واسه همین 2013 کامنت کردم که بقیه هم استقبال کردن تا جایی که بخشی از اون مورد استفاده قرار گرفت ( وجود مربی و بازیکن هایی کنار زمین و همراه با ری اکشن هرچند بسیار ضعیف) یا حتی پیشنهاد یه بازیکن+پول تو کریر مود که غیر از من تعداد بسیار زیادی این درخواست رو داشتن...
ولی یه سری درخواست های دیگه از جمله لایسنس چمپیونز لیگ و فوتبال زنان و ... که هرکدوم به یه دلیلی امکان استفاده اش نبود CL که تحت لایسنس کونامی بود ، فوتبال زنان و ... هم که از هر لحاظ این نسل ظرفیتش رو نداشت یا مثلا" ایرانی ها در خواست لیگ ایران رو می دادن که من از شما می پرسم:d : آخه کشوری که تحریمه کی لیگش رو میسازن؟؟؟:d
اگه فقط بی توجهی بود که خوب بود منتها اینا به جای تحول و پیشرفت تو این بخش اونو پسرفتش دادن...دقیقا درست میگین درباره بازوبند که من نمیدونم چرا به این موضوع خیلی خیلی کوچیک توجه نمیکنن و دریارهbe a pro هم که کلا تیم سازنده یه دوسالی هستش که این مود رو بیخیالش شده و اصلا توجه خاصی بهش نمیکنه .