FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نا شکری نمیکنم:) ولی روند پیشرفت خیلی کند شده.باید یه رقابت بوجود بیاد وگرنه شرکت ها زیاد به خودشون سخت نمیگیرن.چی میشد 2k هم وارد رقابت میشد. .....
دو تا گیم پلی از پس دیدم,همه چیزش خوب بود ولی متاسفانه در چند صحنه رگه هایی از هوش مصنوعی شلغمی درش دیده شده:دی ولی در کل امیدوارم بهش.دمو رو میگن هفته اول مرداد میاد....ولی تایید نشده.

تریلر گیم پلی pes 2014 رو دیدی ؟
خیلی قشنگ بود...

نا شکری نمیکنم:) ولی روند پیشرفت خیلی کند شده.باید یه رقابت بوجود بیاد وگرنه شرکت ها زیاد به خودشون سخت نمیگیرن.چی میشد 2k هم وارد رقابت میشد. .....
دو تا گیم پلی از پس دیدم,همه چیزش خوب بود ولی متاسفانه در چند صحنه رگه هایی از هوش مصنوعی شلغمی درش دیده شده:دی ولی در کل امیدوارم بهش.دمو رو میگن هفته اول مرداد میاد....ولی تایید نشده.
روند پیشرفت کند شده ولی PES همون یه رزه پیشرفت رو تا 13 هم نداشته !
فیفا از سیستم پرس کردن رفت به یه سیستم دیگه تا بازی یکم سخت تر باشه و از حالت آرکید خارج بشه
کلی مود تو بازی قرار داد چه آنلاین چه آفلاین
اینقدر بازی رو بزرگ و خوب ساخته که ملت راضی هستن ... حالا نمیدونم شما چی میخوای از یه بازی فوتبال

اینقدر اینا تو این چند سال حرف زدن دیگه کسی باور نمیکنه.تا کنترلر کنسول رو نگیری دستت و تست نکنی نمیشه باور کرد. این کد 40 درصد و 60 درصد همش چرته.وقتی دمو بیاد همه چی مشخصه.امیدی به بهبود در نسخه نهایی نداشته باشید.شاید مواردی مثل سرعت بازی و اینا تغییر کنه.

روند پیشرفت کند شده ولی PES همون یه رزه پیشرفت رو تا 13 هم نداشته !
فیفا از سیستم پرس کردن رفت به یه سیستم دیگه تا بازی یکم سخت تر باشه و از حالت آرکید خارج بشه
کلی مود تو بازی قرار داد چه آنلاین چه آفلاین
اینقدر بازی رو بزرگ و خوب ساخته که ملت راضی هستن ... حالا نمیدونم شما چی میخوای از یه بازی فوتبال

بازم میگم روند پیشرفت در مقایسه با بازیهای شبیه سازی دیگه مثل فورزا یا nba 2k کنده ! مخصوصا گرافیک!

من که از فیفا 13 راضی هستم و بازی کم نقصی هستش . فقط یه سری نکات مد نظرم هست که مطمئنم تو فیفای نسل (فیفا 14 ) بعد بهتر میشه.امیدوارم کونامی هم یه تلاشی بکنه بدجور بازیش مزخرف شده.رقابت اگر باشه بازیها بهتر درست میشن.

بازم میگم روند پیشرفت در مقایسه با بازیهای شبیه سازی دیگه مثل فورزا یا nba 2k کنده ! مخصوصا گرافیک!

گرافیک آخر نسله ، از این بیشتر جا نداره برای فیفا 15 و اینا امید تغییر فک برانداز داشته باشین . چون فیفا 14 فروش اصلیش رو کنسولای این نسله نه نسل بعد .

از گیم پلی فیفا 14 فیلمی اومده بیرون؟؟از نسخه نسل بعد

من توی یو ت و ب چیزی ندیدم:-s
فعلا چیزی نیومده. تا گیمزکام باید منتظر موند.
----------------------
گرافیک رو امین راست میگه. میشه بهترش کرد. (همین PES 2014 که تا حالا واقعا خیلی خوب بوده از این لحاظ) ولی تیم فیفا دیگه مشخصه که تمرکز اصلیش رو بر روی نسخه نسل بعد گذاشته. اونم نه اینکه فقط امسال باشه. چند ساله. من به شخصه امیدوارم 2014 FIFA World Cup نقطه شروعی برای پیشرفت گرافیکی (قابل توجه) فیفا نسل بعدی باشه.

فعلا چیزی نیومده. تا گیمزکام باید منتظر موند.
----------------------
گرافیک رو امین راست میگه. میشه بهترش کرد. (همین PES 2014 که تا حالا واقعا خیلی خوب بوده از این لحاظ) ولی تیم فیفا دیگه مشخصه که تمرکز اصلیش رو بر روی نسخه نسل بعد گذاشته. اونم نه اینکه فقط امسال باشه. چند ساله. من به شخصه امیدوارم 2014 FIFA World Cup نقطه شروعی برای پیشرفت گرافیکی (قابل توجه) فیفا نسل بعدی باشه.
بدون شک میگم ، فیفا سر ورلد کاپ میترکونه ... :x

گرافیک آخر نسله ، از این بیشتر جا نداره برای فیفا 15 و اینا امید تغییر فک برانداز داشته باشین . چون فیفا 14 فروش اصلیش رو کنسولای این نسله نه نسل بعد .

گرافیک فک بر انداز ؟
بزار دمو pes(آخرین امید) بیاد بعدا میشه در رابطه با گرافیک آخر نسل صحبت کرد ....

میدونم تاپیکش نیست ولی در راستای همین موضوع گفته میشه pes سالهاست داره روی این نسخه کار میکنه و اِلِ و بِله
Havok Technology to Power PES 2014

گرافیک فک بر انداز ؟
بزار دمو pes(آخرین امید) بیاد بعدا میشه در رابطه با گرافیک آخر نسل صحبت کرد ....

میدونم تاپیکش نیست ولی در راستای همین موضوع گفته میشه pes سالهاست داره روی این نسخه کار میکنه و اِلِ و بِله
Havok Technology to Power PES 2014
:))
اینا سالها دارن گند میزنن ... هر سال کلی آدم جمع میکنن دور ورشون میگن ما داریم چند ساله کار میکنیم بعد میری بازی رو میندازی تو کنسول حالت بد میشه !
گرافیکم رو این کنسول ها بیشتر از این نمیشه ... گیم پلی PES 14 رو دیدیم رو 360 چیز خاصی توش ندیدیم !

:))
اینا سالها دارن گند میزنن ... هر سال کلی آدم جمع میکنن دور ورشون میگن ما داریم چند ساله کار میکنیم بعد میری بازی رو میندازی تو کنسول حالت بد میشه !
گرافیکم رو این کنسول ها بیشتر از این نمیشه ... گیم پلی PES 14 رو دیدیم رو 360 چیز خاصی توش ندیدیم !

میگم شما پست های منو خوندی؟ بحث مقایسه و این چیزا نیست.خودمم دارم انتقاد میکنم ازشون.بهتره تا عرضه دمو صبر کنیم.اگه بازم روند قبل رو تکرار کنن و یه چیز مضحک مثل سری های قبل رو ارایه بدن من یکی امیدمو نسبت به آینده فوتبال مجازی از دست میدم.
فیفا 14 نکست هم چیز خاصی نداره که بخوام بخطرش کنسول بخرم.مطمنم فیفا 15 همین روند رو دنبال میکنه

فیفا 14 نکست هم چیز خاصی نداره که بخوام بخطرش کنسول بخرم.مطمنم فیفا 15 همین روند رو دنبال میکنه

نخیر فیفا 14 واسه من اولین بازی هستش که واسه کنسول نسل بعدم میخرمش یعنی موقعی که میرم کنسول رو بخرم همون موقع فیفا 14 رو هم باهاش میخرم.فیفا یه گیم پلی بی نظیر روان و قشنگ داره که با گرافیک نسل بعد چیز خفن تری از آب در میاد.

آقایون ، حد آخر ظرفیت گرافیک کنسول فعلی xbox360 هست.دیگه نمی تونن بصورت نرم افزاری گرافیک رو بالا ببرن ولی می تونن بعضی ایرادات رو رفع و بعضی امکانات و... را اضافه کنند. کنسول بعد 100% می ترکونه مخصوصا نزدیک جام جهانی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or