FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
fifa اگه بیشتر روی personality ها و special list های بازیکنا کار کنه و تاثیر گذاریش رو بیشتر کنه خیلی خوب میشه
مثلا بازیکن playmaker مثل ژاوی یا پیرلو عملا بازدهی تیم رو کاهش میدن بس که کندن
البته شاید برای من اینجوری باشه
نمیدونم شما دمویه قبله بازی انجام داده بودین یا نه؟ اون دمو گیم پلیش زمین تا زیر زمین با بازی اصلی فرق میکرد همین دو بازیکنی که گفتین تو دمو تمامه بازایارو میچرخوندن اما وقتی بازی اصلی امد خیلی شباهت به 12 داشت گیم پلیش که بعد یه سری عدد امد که باید تو ستینگ تغییر میدادی تا حدودی بازی مثله دمو میشد اگر تو دموش بایرن داشت من فقط با همون دموش فرندلی بازی میکردم البته اگه میشد زمانشم زیاد کرد!

یه تصویر جدید اومده که قسمت Squad Management رو نشون میده. :d

عوض شدن منوها خیلی ایده خوبیه....دیگه تکراری شده منوهای فعلی. امیدوارم منوهای ادیت کفش و لباس بازیکنها هم عوض بشه راحت تر بشه ویرایش کردنشون الان بخوای استوک عوض کنی باید 400 تا استوک بالاپایین کنی! یه تغییر اونجا بدن و مارک استوکها رو جدا کنن و دسته بندی کنن بهتر میشه.

چی میشه که یکم هم رو شوت هایی که دروازه بان میگیره بازنگری کنن :|
بعضی اوقات شده یه شوت کردم خیلی غیر طبیعی درواه بان گرفته ... بیشتر شوت های هوایی
تو این موارد معمولا دروازه بان ها مشت میکنن
یا مثلا اگر بشه شوت های قوی زمینی به خاطر قدرت ـشون که زیاد وقتی دروازه بان میگیره از دست ـش خارج بشه و در واقع دو ضرب بشه ....
تو 13 هم بود ولی خیلی طبیعی نبود

از تاریخ 30 اپریل تا 3 می میتونید برید surrey انگلیس بازی رو تست کنید .
اگه من بخاطر فیفا نرفتم انگلیس زندگی کنم: دی

---------- نوشته در 11:48 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:42 AM ارسال شده بود ----------

عوض شدن منوها خیلی ایده خوبیه....دیگه تکراری شده منوهای فعلی. امیدوارم منوهای ادیت کفش و لباس بازیکنها هم عوض بشه راحت تر بشه ویرایش کردنشون الان بخوای استوک عوض کنی باید 400 تا استوک بالاپایین کنی! یه تغییر اونجا بدن و مارک استوکها رو جدا کنن و دسته بندی کنن بهتر میشه.
ای گفتی. ... این ویرایش سری فیفا بر خلاف pes خیلی افتضاحه.واقعا بی سلیقه هستن تو این قسمت.
یادش بخیر اون موقع که پس بازی میکردم کفش بازیکنا همیشه آپدیت بود:دی

بی صبرانه منتظر این نسخه از بازی هستم فقط امیدوارم این آنلاین پس رو بشه از ایکس باکس دات کام گرفت مثل پی اس :دی چون باز شیر میر دنگ و فنگ داره :))

http://www.oxm.co.uk یه مصاحبه کوتاهی با Sebastian Enrique در مورد سیستم Scout جدید داشته: (راستی نمیدونم چرا خبری از دیوید روتر نیست :d)
بزرگترین تغییری که امسال تو CM میدیم شبکه Scout جهانیه. در فیفا های قبلی، اگه میخواستید یه بازیکن جدید برای تیمتون پیدا کنید، کاری که انجام میدادید وارد کردن چند تا عدد بود، برای مثال بازیکن بالای 89. که این غیر واقعیه. چیزی که مربی ها تو واقعیت انجام میدن جستجو کردن بازیکن با ویژگی هاشونه. مثلا به scout میگن یه بازیکن سرعتی برام پیدا کن که ارسالهای خوبی هم داشته باشه. چیزی که ما امسال انجام میدیم، وارد کردن اینها به CM ـه. دیگه با اعداد سروکار نخواهید داشت و بجاش با trait ها و ویژگی ها جستجو خواهید کرد. اگه مثلا شما از طرفدارای MLS باشید scout نیاز نخواهید داشت چون بازیکنا براتون شناخته شدن. ولی اگه بازیکنی از لیگ برزیل بخواید (که نمیشناسید) میتونید با کمک scout و سیستم جدید جستجوهای دقیق تری انجام بدین. سیستم جدید به هر چه واقعی تر شدن CM کمک شایانی خواهد کرد.

دیوید روتر هم به مانند سباس رفته برای ساخت فیفای نسل بعد و در فیفا 14 کنسول های این نسل نقش خاصی نداره کلا در ساخت فیفا 13 هم نقش خاصی نداشت و فقط به صورت ناظر بیشتر کار میکرد.به احتمال زیاد فیفا 14 نسل بعد در نمایشگاه E3 به نمایش در میاد ........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or