FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من تغییرات رو خوندم! رسما میشه گفت هیچ چیزی عوض نشده:دی
برای چی باید چیزی تغییر کنه؟:d البته ایمپکت انجین هنوز نیاز به بازنگری داره ولی در مجموع بهتر شده بود امسال....بنظرم اگر لیگ قهرمانان رو بهش اضافه کنن عالی میشه>:d< امیدوارم لیگ قهرمانان برای نسخه 14 بهش اضافه بشه تیم های ملی هم بیشتر بشن لیگ های اسیایی هم اضافه بشن استادیومهای لایسنس شده بیشتر بشن نقل و انتقالات بهتر بشه سیستم اسکوت و اکادمی تقویت بشه و....همینا:d

تغییرات خیلی بزرگ نداشته ولی همین تغییرات هم اگه همین طور که میگن باشه با اینکه کوچیک به نظر میرسن ولی میتونن اثر خیلی زیادی رو گیم پلی داشته باشن. اگه فیزیک توپ برخلاف فیزیک فیفا 12 یا 13 (فیفا های قبلی) باشه گیم پلی خیلی خیلی بهتر و طبیعی تر و سخت تر میشه. فیزیک در فیفا های قبلی نمیدونم چطور بگم نوعی از قبل تعیین شده است. مثلا وقتی توپ نزدیک دستای دروازه بان میشه به طور ناگهانی در دستاش قرار میگیره. (به طور کال دقیق نیست فیزیک) حالا اگه بیان و فیزیک رو کاملا ریل تایم کنن (یا حتی نزدیکش) و توپ با برخورد به قسمتهای مختلف بدن عکس العمل های مختلفی نشون بده شاهد تنوع بیشتری خواهیم بود. و یا همین سیستم شوت که ودمون میتونیم جایگیری بازیکنا رو تعیید کنیم که واقعا خیلی خوبه. خیلی جاها اتفاق میافته به خاطر جایگیری بد بازیکن ضربه شننده موقعیت های خیلی خوب هدر میرن و یا بازیکن خود به خود با پای مخالف شوت میزنه که اصلا در اون صحنه لازم نبود. اگه کنترلش درست خودمون باشه میتونیم خودمون تعیین کنیم که کیفیت شوتامون چطور باشه.
====================================================================================
بازیکنای زیر با توجه به تصاویر و ... که تا بحال اومدن مشخص شدن که اسکن شدن:

Tottenham

Archer - GK
Walker - RB
Smith - RB
Naughton - RB
Dawson - DCB
Kaboul - CB
Bassong - CB
Vertonghen - CB
Livermore - CM
Jenas - CM
Towsend - RM
Bostock - CM
Bale - LM
Bentley - CAM
Carrol - LM
Huddlestone - CM
Lennon -RW
Sigurdsson - CAM
Kane - S

Marseille

Diawara - CB
N'koulou - CB
Barton - CM
Valbuena - CAM
Kadir - CAM

Lille

Elana - GK
Rozenhal - CB
Chedjou - CB
Martin - CM
Kalou - RW
Rodelin - RW
Payet - LW
Tulio de Melo - S
Roux - S

Lyon

Lopes - GK
Koné - CB
Umiti -CB
Dabo - LB
Malbranque - CM
Fofana - CDM
Ghezzal - LM
Mvuemba - CDM
Benzia - S
Lacazzete - CAM

PSG

Wan der Wiel - RB
Verrati - CM
Lavezzi - LW
Ibrahimovic - S
Lucas - RW

Everton

Coleman - RB
Baines - LB
Garbutt - LB
Osman - CDM
Vellios - S
Anichebe - S

Borussia Dortmund

Weidenfeller - GK
Piszczek - RB
Subotic - CB
Santana - CB
Kehl - CDM
Sahin - CM
Gundogan - CM
Leitner - CM
Lewandowski - S
Schieber - S

Real Madrid

Sergio Ramos - CB

توی یه عکس Arbeloa ( که اسمشو نگید :d ) هم توی بازی بود ...

FIFA-14-2-600x337.jpg

توی یه عکس Arbeloa ( که اسمشو نگید :d ) هم توی بازی بود ...

FIFA-14-2-600x337.jpg

توی بازی بودنش مهم نیست. اونایی که من گذاشتم فیسشون اسکن شدس. وگرنه پدرو و مولر و بدشتوبر و ... هم بودن. آربلوا هم که کلا فیسی نداره. :d
راستی این عکس هم نشون میده که روی فیس مسی بیشتر کار کردن و تو این عکس خیلی خیلی بهتر از اونیه که تو فیفا 13 هستش.

منظورت رو کاور بازی ؟
رو کاور مناطق مختلف فرق میکنه
البته رو هم ـشون مسی حضور داره
رو کاور انگلستان هم احتمال داره بیل باشه
نه باو علیرضا چه ربطی داره:دی
منظورش این که توی گیم پلی، صورت و بدنش رو اسکن کردن یا خودشون ساختن؟!

fifa اگه بیشتر روی personality ها و special list های بازیکنا کار کنه و تاثیر گذاریش رو بیشتر کنه خیلی خوب میشه
مثلا بازیکن playmaker مثل ژاوی یا پیرلو عملا بازدهی تیم رو کاهش میدن بس که کندن
البته شاید برای من اینجوری باشه

من امیــدوارم CL اضافه شه. اگه این کارو انجام بدن و IE همون اندازه که پارسال پیشرفت داشت، امسال هم پیشرفت داشته باشه، واسه این نــسل من کاملاً راضی هستم.
Face و این چیزا واسه من در اولویت آخــر قرار دارن، اینا رو با ماد و ... می‌شه روی PC درست کرد. مهم هسته‌ی گیم پلی و لایسنس لیگ‌های مختلف هست.

مسی تو 13 اسکن هست یا بیلد؟؟ تو 14 چی؟
هم تو 13 اسکنه هم تو فیفا 14. فقط اسکن 13 کیفیتش پایینتر بود.
=============================================
یه نکته رو هم بگم. پارسال کونامی قراردادش رو با UEFA تمدید کرده بود. البته دقیقا نمیدونم چقدر بود مدتش ولی استانداردش 4 ساله. :d پس من جای شما بودم CL رو فراموش میکردم.
همونطور که PES بازا باید جام جهانی و یورو رو فراموش کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or