FIFA 14 - Ultimate Team | PSN

دوستان من ميخوام تيمه اينگليسم رو بفروشم كوچ كنم برزيل: d. البته يه تيم ايتاليا دارم كه عاليه:x،دليلشم اينه كه هرچي فكر ميكنم ،بغيد ميتونم تيمه پارسالهbpl مو ببندم ،تيمي كه پارسال با ٤٠٠-٤٥٠ ك بستم الان دوبرابر اون بايد خرج كنم :|
الان به نظره شما خوب اينكارو كنم؟ با حدوده ١٠٠ ك. بودجه
نظرتون راجب اين تيم چيه؟(ميخوام اينو درست كنم)
Brazil FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead
بدم نمياد لوريس رو بزارم تو دروازه و بنتكه (در اينده etoo) رو هم تو فوروارد بزارم :d
بهنظرتون خوبه؟
پ.ن در اينده، دني الوز و تياگو سيلوا رو ميخرم!الان بودجه نيست :d
خوشحال ميشم تركيب مورد نظرتون رو براي برزيل با بودجه ١٠٠ ك بگيد

برزیل رفتم بستم دقیقا همینه خودت شد:دی
فقط با این تفاوت که لوییز رو میتونی نزاری و jonas totw رو هم بگیری
ولی به نظر من اینو ببند خیلی خیلی شاخ تر از اون تیمه برزیله
bund FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead
لواندوفسکی رو گذاشتم که 28 ک گرون تر شد که اونم خودم میدم بهت ولی اینو ببند خیلی خوبه:دی
تیمه خودم همینه فقط رویس دارم من
اگه لواندوفسکی رو هم نگرفتی میتونی هنتلار بگیری که اونم خوبه

برزیل رفتم بستم دقیقا همینه خودت شد:دی
فقط با این تفاوت که لوییز رو میتونی نزاری و jonas totw رو هم بگیری
ولی به نظر من اینو ببند خیلی خیلی شاخ تر از اون تیمه برزیله
bund FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead
لواندوفسکی رو گذاشتم که 28 ک گرون تر شد که اونم خودم میدم بهت ولی اینو ببند خیلی خوبه:دی
تیمه خودم همینه فقط رویس دارم من
اگه لواندوفسکی رو هم نگرفتی میتونی هنتلار بگیری که اونم خوبه
مهدی اخه برم آلمان وگوتزه و رویس می خوام که گرونند روبن و ریبری هم بماند
این برزیلرو احتمالا می بندم
لواندوفسکی مفت گرونه !

لواندوفسکی مفت گرونه !
آقا کی گفته مفت گرونه، در اصل مفت خیلی هم ارزونه .
به قول اصفهانی ها مفت باشه کوفت باشه:d

لواندوفسکی مفت گرونه !
لواندوفسکی خیلی خوبه اتفاقا خیلی
خوب لواندوفسکی نخر با پولش میشه گوتزه +یکی دیگه خرید!

آقا کی گفته مفت گرونه، در اصل مفت خیلی هم ارزونه .
به قول اصفهانی ها مفت باشه کوفت باشه:d
:|:d احسان بايد از لاندرو كمك بگيرم:d

- - -ویرایش - - -

لواندوفسکی خیلی خوبه اتفاقا خیلی
خوب لواندوفسکی نخر با پولش میشه گوتزه +یکی دیگه خرید!

ميدونم خوبه ولي انقدر نميارزه،يكم هايپه:d

- - -ویرایش - - -

گوتزه اصلا خوب نیست من خریدمش ولی فروختمش ، بواتنگ عالیه به جاش
لواندوسکی هم عالیه
اريان جان نظره شما بينه برزيل و المان كدومه؟

عبدالله
پیشنهاد سر آشپز:
nazaret? FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead

خوبه ! :d اون میراندا عشق منه ! عالیه ! پریرا هم خیلی خوبه ! یادش به خیر تو 13 والنسیا رو که میگرفتم رونالدو رو نمیزاشت تکون بخوره !:d
تو LM .. "جان" بهتر از "گایتانه" ! دروازه بان هم "دخه آ " رو دارم که کمستریش شده 7 .. یه دونه آیتم CAT هم چسبوندم بهش که شیرجه زدناش بهتر بشه .. کلا راضیم ازش .

ولی اولا اینکه کاوانی رو گرفتم با 11 هزارتا .. داره مچ میشه کم کم با تیم ..
دوم این که 442 هولدینگ خوبه اما گل زدن باهاش یکم سخت میشه ! اون 41212 چون همه جای زمین میشه مثلث ایجاد کرد واسه ضدحمله و حرکات ترکیبی سریع برای رسیدن به گل خیلی خوبه ! .. فقط تنها مشکلش اینه که حریف اگه چقر باشه و هی بخواد از وسط حمله کنه با یه هافبک دفاعی کارم مشکل میشه یکم .

واسه ترکیبی که گذاشتی اگه به من بود واسه هافبک دفاعی .. کنار فرناندو میشد که Gouarin رو بزارم با جکسون مارتینز کلمبیایی مچ بشه .. یا اینکه به جای کاسمیرو که گذاشتی به نظرم ساندرو (CDM تاتنهام ) بهتر بود .. برزیلی هم هست .

اون دفاع وسطی که گرفته بودم ( Cabuol ) .. کمستریش شده 7 . با اینکه مال لیگ انگلیس بود ولی خوب داره مچ میشه با تیم .
این مثل اینکه هر بازیکنی که میگیرین اگه کمستریش پایین باشه و با تیم مچ نباشه .. اگه باهاش خوب بازی کنین سریع تر با تیم مچ میشه و کمستریش میره بالا .
کاوانی هم با اینکه سه بازی بیشتر بازیش ندادم چون گل زده برام تو هر بازی .. الان کمستریش شده 5 .. قبلن 3 بود .
//

آرین ممنون که به فکر منی !
خودت میدونی که در قلب منی ! :d

خوبه ! :d اون میراندا عشق منه ! عالیه ! پریرا هم خیلی خوبه ! یادش به خیر تو 13 والنسیا رو که میگرفتم رونالدو رو نمیزاشت تکون بخوره !:d
تو LM .. "جان" بهتر از "گایتانه" ! دروازه بان هم "دخه آ " رو دارم که کمستریش شده 7 .. یه دونه آیتم CAT هم چسبوندم بهش که شیرجه زدناش بهتر بشه .. کلا راضیم ازش .

ولی اولا اینکه کاوانی رو گرفتم با 11 هزارتا .. داره مچ میشه کم کم با تیم ..
دوم این که 442 هولدینگ خوبه اما گل زدن باهاش یکم سخت میشه ! اون 41212 چون همه جای زمین میشه مثلث ایجاد کرد واسه ضدحمله و حرکات ترکیبی سریع برای رسیدن به گل خیلی خوبه ! .. فقط تنها مشکلش اینه که حریف اگه چقر باشه و هی بخواد از وسط حمله کنه با یه هافبک دفاعی کارم مشکل میشه یکم .

واسه ترکیبی که گذاشتی اگه به من بود واسه هافبک دفاعی .. کنار فرناندو میشد که Gouarin رو بزارم با جکسون مارتینز کلمبیایی مچ بشه .. یا اینکه به جای کاسمیرو که گذاشتی به نظرم ساندرو (CDM تاتنهام ) بهتر بود .. برزیلی هم هست .

اون دفاع وسطی که گرفته بودم ( Cabuol ) .. کمستریش شده 7 . با اینکه مال لیگ انگلیس بود ولی خوب داره مچ میشه با تیم .
این مثل اینکه هر بازیکنی که میگیرین اگه کمستریش پایین باشه و با تیم مچ نباشه .. اگه باهاش خوب بازی کنین سریع تر با تیم مچ میشه و کمستریش میره بالا .
کاوانی هم با اینکه سه بازی بیشتر بازیش ندادم چون گل زده برام تو هر بازی .. الان کمستریش شده 5 .. قبلن 3 بود .
//

آرین ممنون که به فکر منی !
خودت میدونی که در قلب منی ! :d

اگه من بودجتو بدونم خب یه تیم بهتر میدم :d
عبدالله اگه مربیت لیگش با لیگ بازیکنت یکی باشه یک چمستری میره روش و اگه 10 تا بازی هم با بازیکن انجام بدی وفادار میشه و یک دونه دیگه هم میره روش
مرسی که هندونه میزاری بقلم:d:x

راستی یاد رفت این رنگی که وصل میشه به بازیکن ها هم که داری قضیشو ؟ مربوط به چمستری هست و چمستری که بازیکن میده علاوه بر این عوامل به میانگین رنگی که با بازیکن ها کنارش میده هم ربط داره

الان تو 600 تا بازی هم با کاوانی بکنی دیگه چمستریش نمیره بالا

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or