FIFA 14 - Ultimate Team | PSN

قبلا هم گفتم بازم میگم
توی فیفا13 یه تیم انگلیسی داشتم470.000سکه ولی همش میباختم یه تیم ایتالیایی داشتم 100.000 سکه همش میبردم :|
المان هم خیلی خوب بود فقط دفاع وسط خوب نداشت ولی فک کنم اینجا خوب باشن نه؟

قبلا هم گفتم بازم میگم
توی فیفا13 یه تیم انگلیسی داشتم470.000سکه ولی همش میباختم یه تیم ایتالیایی داشتم 100.000 سکه همش میبردم :|
المان هم خیلی خوب بود فقط دفاع وسط خوب نداشت ولی فک کنم اینجا خوب باشن نه؟
هوملس خودش یه تیمه
قبلا سرعت خیلی مهم بود اما تو 14 کمتر مهمه
برای همین آلمان اومده رو بورس

بلاژیکوفسکی بهتره یا پیر فارفان؟
rb lb بغیر البا لام و پیشک کی خوبه؟
بلاژیکوفسکی و فارفان باید هر دو باشند دیگه دو تا rm خوب همین دوتان
ولی من بلاژیکفسکی رو ترجیح میدم سرعتش خیلی خوبه
LB اشملزر خوبه
RB هم همون دوتایی که گفتی خوبن بقیه RB ها اصلا تعرفی نیستن
ولی من خودم پیشک رو دارم ذخیرش Sebastian Jung خیلیم بد نیست من راضیم

از زمان فیفا12 من همیشه فارفان داشتم همیشه هم کاپیتان بوده و روی کاشته ها و ضربه های ایستگاهی گل زده
اقا ما با این تعریفهای بچه ها دیگه غلط بکنیم فکر انگلیس رو کنیم دیگه محاله اون طرفا پیدامون بشه ادم اینقد خرج کنه بعد نتیجه نگیره:|
RB LB گفتید کی خوبه؟CDM چی؟(آلمان)

از زمان فیفا12 من همیشه فارفان داشتم همیشه هم کاپیتان بوده و روی کاشته ها و ضربه های ایستگاهی گل زده
اقا ما با این تعریفهای بچه ها دیگه غلط بکنیم فکر انگلیس رو کنیم دیگه محاله اون طرفا پیدامون بشه ادم اینقد خرج کنه بعد نتیجه نگیره:|
RB LB گفتید کی خوبه؟CDM چی؟(آلمان)
cdm مارتینز هست بندر ها هم هستن بواتنگ هم هست

rb رافینیا خوبه؟لام و پیشک گرونن
مهاجم غیر مانژکیچ کی خوبه؟
راف قدش کوتاس یهو دیدی رو یه کرنر گل خوردی پیزشک خیلیم گرون نیس بهترینه یه بازیکن سیلور 150 تایی هم هست خوب بازی میکنه فک کنم جبره سلاسی
هونتلار عالیه مخصوصا با فارفان خوب مچ میشه

دوستان اینقدر از تیم انگلیسی بد گفتید من تقریبا بعضی هاشو قبول دارم،اما میدونید که بیشترین تنوع بازیکن و ملیت رو لیگ انگلیس داره و راحت میشه یه تیم مختلط از چندتا لیگ درست کرد؟

دوستان اینقدر از تیم انگلیسی بد گفتید من تقریبا بعضی هاشو قبول دارم،اما میدونید که بیشترین تنوع بازیکن و ملیت رو لیگ انگلیس داره و راحت میشه یه تیم مختلط از چندتا لیگ درست کرد؟
حرفتو قبول داریم تنوعش بالاست ولی وقتی نتیجه نگیری که بدرد نمیخوره ادم بازی میکنه که ببره
من خودم یکی از بزرگترین اشتباهاتم پول ریختن تو حلقوم این bpl بود اخرشم یه تیم با 60.000میشد خیلی بهتر از اون ساخت

- - -ویرایش - - -

راف قدش کوتاس یهو دیدی رو یه کرنر گل خوردی پیزشک خیلیم گرون نیس بهترینه یه بازیکن سیلور 150 تایی هم هست خوب بازی میکنه فک کنم جبره سلاسی
هونتلار عالیه مخصوصا با فارفان خوب مچ میشه

این چطوره؟
http://www.futhead.com/14/players/7005/sebastian-jung/

مانژو رو نخریدی ، اصلا از المان ترک مکان کن :d
منم فکر میکردم مانژو بده تا اینکه تجربش کردم
مامه دیوف هم خوبه
مانپژو رو نفر اول خریدم دیوف نفر دوم از دیوف با فیفا13 اشنا هستم
rb lb ارزون سراغ نداری ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن