FIFA 14 - Ultimate Team | PSN

مانپژو رو نفر اول خریدم دیوف نفر دوم از دیوف با فیفا13 اشنا هستم
rb lb ارزون سراغ نداری ؟
نه راستش ، آلمان تنها بدیش همین lb rb و البته lm هست ، ولی خب میشه حلشون کرد با یه ذره پول بیشتر
اشمل کارتو فعلا راه میندازه ، دفاع راست هم رافینها رو بگیر فعلا منم دارمش

carlos vella رو گرفتم برای پست RM .. یه دونه salvio داشتم با sam آلمانی که دوتاشونم خوب بودن .. این vella هم ST نداشت هر چی بود اینفورم بود و قیمتش بالای 50 تا !
از لیگ اسپانیاست ولی بعده چند دست بازی فک کنم بیشتر مچ بشه با تیم .. چون استایلش و حرکتش با توپ رو دوست دارم واقعن

carlos vella رو گرفتم برای پست RM .. یه دونه salvio داشتم با sam آلمانی که دوتاشونم خوب بودن .. این vella هم ST نداشت هر چی بود اینفورم بود و قیمتش بالای 50 تا !
از لیگ اسپانیاست ولی بعده چند دست بازی فک کنم بیشتر مچ بشه با تیم .. چون استایلش و حرکتش با توپ رو دوست دارم واقعن
چمستری میاد پایین ولی خب ایراد نداره واسه تو :d

بعضی روزا انطوری میشه
عبدالله تا الان چه قدر در اوردی جند تا بازی کن جدید خریدی؟

نمیدونم ! حساب نکردم ! سه تا سیزن رفتم بالا و لیگ تایتل هم هرکدوم سه چهار هزارتا کوین + هربازی حدودن 400 کوین ... 17 - 18 تا بازی انجام دادم فعلن .. دوتا مساوی، بقیه ش برد .. دیویژن 5 م اگه اشتباه نکنم . بازیکن هم مانژوکیج گرفتم یه دونه + لوکاکو + کارلوس ولا + نمانیا ماتیچ + پریرا (دفاع راست بنفیکا) .. الان هم شیش هفت هزارتا کوین دارم فک کنم .

نمیدونم ! حساب نکردم ! سه تا سیزن رفتم بالا و لیگ تایتل هم هرکدوم سه چهار هزارتا کوین + هربازی حدودن 400 کوین ... 17 - 18 تا بازی انجام دادم فعلن .. دوتا مساوی، بقیه ش برد .. دیویژن 5 م اگه اشتباه نکنم . بازیکن هم مانژوکیج گرفتم یه دونه + لوکاکو + کارلوس ولا + نمانیا ماتیچ + پریرا (دفاع راست بنفیکا) .. الان هم شیش هفت هزارتا کوین دارم فک کنم .
عبدالله چمستری مهمه ها
نظر منو میخوای اومدی دویژن 3 برو یک تیم از لیگ التالیا ببند چون هم ارزونه هم خوبه نهایتا یکی دو بازیکن از یه لیگ دیگه بخر
مربی گرفتی راستی ؟ چون بهت مربی نداده بودم:d
اولتیمت تیم گواردیولا نداشت:d

منم مدتی هست این بخش رو از 14 شروع کردم و خوشم اومده در حد بنز!

این کد داخل بازی رو زدم،داخلش چهار تا G Pack بود که زیاد چنگی به دل نزد از نظر بازیکن و همه توی رنج نقره و برنز بودن، البته درگبا و پوگبا جز خوب هاش بودن که تا الان فک کنم تمام گل هامو با درگبا زدم و کلا قلب تیم من شده!

بقیه بازیکن ها همه جوون و ماست! تیم بدی نیست فعلا، ولی احساس می کنم تیمم نون نخوردن و اگر درگبا نبود مشخص نبود چی می شد تکلیفم!ولی همین تیم سطح پایین کلا یک انگیزه خوبی توشون هست که نمی دونم چرا خوشم می یاد ازشون!
Pogba رو هم خوشم نمی اومد ازش دادم رفت -پریرا - دفاع رسات بنفیکا - که عبداله می گه هم داشتم که مصدوم یا بن شد فکر کنم و چون خوشم هم نمی اومد ازش دادمش رفت ( کلا دست به فروختنم خیلی خوبه!)

سیستم Expired Item هاش روی مخ هست و اذیت می کنه.Match Palyer Contract ها واقعا جز آیتم های خوبه بازی هست در کنار Chemistry Styles ها که آرین گفت و خیلی کارآمد هست،حداقل تا اینجا که نبودش برای من بد دردسر ساز شده و بر طبق یک حرکت احساسی بیشتر بازیکن های داخل پک دادم رفت و با نبود MPC و نبود بازیکن داخل باشگاه خودم بعد هر بازی مکافاتی دارم با مصدومیت ها و بن شدن ها و غیره.
یک Keeper خوب داشتم،فکر کنم اورالش 80 بود،که به همین خاطر دادم رفت.

( نت م خیلی روی اعصاب هست و تا حد مرگ توی بازی ها Delay دارم وگرنه فیفا بیشتر از این حرف ها حال می ده اگر کیفیت کانکشن خوب داشته باشی با این همه بخش های اعتیاد آور و فوق العادش)

منم مدتی هست این بخش رو از 14 شروع کردم و خوشم اومده در حد بنز!

این کد داخل بازی رو زدم،داخلش چهار تا G Pack بود که زیاد چنگی به دل نزد از نظر بازیکن و همه توی رنج نقره و برنز بودن، البته درگبا و پوگبا جز خوب هاش بودن که تا الان فک کنم تمام گل هامو با درگبا زدم و کلا قلب تیم من شده!

بقیه بازیکن ها همه جوون و ماست! تیم بدی نیست فعلا، ولی احساس می کنم تیمم نون نخوردن و اگر درگبا نبود مشخص نبود چی می شد تکلیفم!ولی همین تیم سطح پایین کلا یک انگیزه خوبی توشون هست که نمی دونم چرا خوشم می یاد ازشون!
Pogba رو هم خوشم نمی اومد ازش دادم رفت -پریرا - دفاع رسات بنفیکا - که عبداله می گه هم داشتم که مصدوم یا بن شد فکر کنم و چون خوشم هم نمی اومد ازش دادمش رفت ( کلا دست به فروختنم خیلی خوبه!)

سیستم Expired Item هاش روی مخ هست و اذیت می کنه.Match Palyer Contract ها واقعا جز آیتم های خوبه بازی هست در کنار Chemistry Styles ها که آرین گفت و خیلی کارآمد هست،حداقل تا اینجا که نبودش برای من بد دردسر ساز شده و بر طبق یک حرکت احساسی بیشتر بازیکن های داخل پک دادم رفت و با نبود MPC و نبود بازیکن داخل باشگاه خودم بعد هر بازی مکافاتی دارم با مصدومیت ها و بن شدن ها و غیره.
یک Keeper خوب داشتم،فکر کنم اورالش 80 بود،که به همین خاطر دادم رفت.

( نت م خیلی روی اعصاب هست و تا حد مرگ توی بازی ها Delay دارم وگرنه فیفا بیشتر از این حرف ها حال می ده اگر کیفیت کانکشن خوب داشته باشی با این همه بخش های اعتیاد آور و فوق العادش)
آره سجاد جان
البته chemstry style و chemestry فرق دارن ، چمستری خود تیم اگه بالا نباشه تیم دچار بحران های عجیبی میشه البته این دو تا بی ربطم نیستن اگه چمستری که خود بازیکن میده ( مثلا 3، 7 ،9 ، 10 ) اینا توی اثر گزاری چمستری استایل ها اثر دارن اگه کم باشن از 6 تا شاید 1 دونه فقط اضافه کنن

خلاصه اینکه سجاد جان سکه ای خواستی بگو، منم در خدمت همه ی دوستان گل ایرانیمون هستم;)

سجاد بن شدن نداریم که احتمالا یا مصدوم شده بوده ( که یا باید صبر کنی تا خوب شه در خد دو بازی یا بری مصدومیتشو با آیتم های مخصوص اون مصدومیت بخری بزنی روش خوب شه)یا کانترکت تموم کرده
در ضمن اولتیمت بازی میکنی فقط سیزن بازی کن

تیمتو شیر کن ببینم

آخرین ویرایش:
آقایی،
-دقیقا، Chemistry واسه خود تیم اگر اشتباه نکنم بر پایه بازیکن ها و position هاشون و بازدهی شون توی Formation ها هست.

-این قضیه بن شدن بازیکن ها یا مصدومیت های بیش از حد واسه چی هست آرین؟ ( آیتم هایی که برای این بخش هس فقط Match Player Contract هست با اون Chemistry های فردی در بخش های مختلف یا راه دیگه هم هست ؟)
Slot های اضافی که برای Squad ها هست استفاده کردی؟ موثر هست بگیرم؟

@ آرین
مربی مورینیو رو گرفتم یه آیتم لیگ پرتقال هم اضافه کردم بهش کمستری شد 125 .. گواردیولا کیم دی ؟ :d
CDM لوچو گونزالز گرفتم و یه آیتم Engine هم اضافه کردم بهش ( این لوچو رو از فیفا 12 که پورتو میگرفتم فن ش بودم، یه استایل خاصی داره ! تو عین کندیش میشه کنترل خوبی روش داشت ! البته زیادم کند نیست .. شوت هاشم خوبه .. توپ گیریش هم خوب بود قبلن .. الان نمیدونم ! )
کنار مانگالا یه مدافع سرعتی دیگه هم میخواستم که تو لیگ پرتقال نبود .. واسه همین از لیگ انگیس Caboul رو گرفتم که هم سرعتیه هم خوب هد میزنه .
دوتا آیتم Fininsher گرفتم واسه مارتینز و EDER .. یه دونه هم DEADEYE برای کارلوس ولا .. نمیدونم این آیتم های کمستری واسه چند تا بازی جواب میدن ..

1700 تا کوین بیشتر نمونده برام :d
بهترین بازیکنم هم تا به اینجا جکسون مارتینز بوده .

@ آرین
مربی مورینیو رو گرفتم یه آیتم لیگ پرتقال هم اضافه کردم بهش کمستری شد 125 .. گواردیولا کیم دی ؟ :d
CDM لوچو گونزالز گرفتم و یه آیتم Engine هم اضافه کردم بهش ( این لوچو رو از فیفا 12 که پورتو میگرفتم فن ش بودم، یه استایل خاصی داره ! تو عین کندیش میشه کنترل خوبی روش داشت ! البته زیادم کند نیست .. شوت هاشم خوبه .. توپ گیریش هم خوب بود قبلن .. الان نمیدونم ! )
کنار مانگالا یه مدافع سرعتی دیگه هم میخواستم که تو لیگ پرتقال نبود .. واسه همین از لیگ انگیس Caboul رو گرفتم که هم سرعتیه هم خوب هد میزنه .
دوتا آیتم Fininsher گرفتم واسه مارتینز و EDER .. یه دونه هم DEADEYE برای کارلوس ولا .. نمیدونم این آیتم های کمستری واسه چند تا بازی جواب میدن ..

1700 تا کوین بیشتر نمونده برام :d
بهترین بازیکنم هم تا به اینجا جکسون مارتینز بوده .
chemestry style از بین نمیره دیگه تا ابد روش هست مگر اینکه عوضش کنی

- - -ویرایش - - -

آقایی،
-دقیقا، Chemistry واسه خود تیم اگر اشتباه نکنم بر پایه بازیکن ها و position هاشون و بازدهی شون توی Formation ها هست.

-این قضیه بن شدن بازیکن ها یا مصدومیت های بیش از حد واسه چی هست آرین؟ ( آیتم هایی که برای این بخش هس فقط Match Player Contract هست با اون Chemistry های فردی در بخش های مختلف یا راه دیگه هم هست ؟)
Slot های اضافی که برای Squad ها هست استفاده کردی؟ موثر هست بگیرم؟
مصدومیت ها رو واقعا نمیدونم ولی بن شدن نداریم :d
موثر هستن اما برای یک بازی فقط صرف نداره هی بخوای بگیری

- - -ویرایش - - -

آقا من دو روزه به EA SERVERS وصل نمیشم مشکل چیه؟

دوستان من ميخوام تيمه اينگليسم رو بفروشم كوچ كنم برزيل: d. البته يه تيم ايتاليا دارم كه عاليه:x،دليلشم اينه كه هرچي فكر ميكنم ،بغيد ميتونم تيمه پارسالهbpl مو ببندم ،تيمي كه پارسال با ٤٠٠-٤٥٠ ك بستم الان دوبرابر اون بايد خرج كنم :|
الان به نظره شما خوب اينكارو كنم؟ با حدوده ١٠٠ ك. بودجه
نظرتون راجب اين تيم چيه؟(ميخوام اينو درست كنم)
Brazil FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead
بدم نمياد لوريس رو بزارم تو دروازه و بنتكه (در اينده etoo) رو هم تو فوروارد بزارم :d
بهنظرتون خوبه؟
پ.ن در اينده، دني الوز و تياگو سيلوا رو ميخرم!الان بودجه نيست :d
خوشحال ميشم تركيب مورد نظرتون رو براي برزيل با بودجه ١٠٠ ك بگيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or