منم مدتی هست این بخش رو از 14 شروع کردم و خوشم اومده در حد بنز!
این کد داخل بازی رو زدم،داخلش چهار تا G Pack بود که زیاد چنگی به دل نزد از نظر بازیکن و همه توی رنج نقره و برنز بودن، البته درگبا و پوگبا جز خوب هاش بودن که تا الان فک کنم تمام گل هامو با درگبا زدم و کلا قلب تیم من شده!
بقیه بازیکن ها همه جوون و ماست! تیم بدی نیست فعلا، ولی احساس می کنم تیمم نون نخوردن و اگر درگبا نبود مشخص نبود چی می شد تکلیفم!ولی همین تیم سطح پایین کلا یک انگیزه خوبی توشون هست که نمی دونم چرا خوشم می یاد ازشون!
Pogba رو هم خوشم نمی اومد ازش دادم رفت -پریرا - دفاع رسات بنفیکا - که عبداله می گه هم داشتم که مصدوم یا بن شد فکر کنم و چون خوشم هم نمی اومد ازش دادمش رفت ( کلا دست به فروختنم خیلی خوبه!)
سیستم Expired Item هاش روی مخ هست و اذیت می کنه.Match Palyer Contract ها واقعا جز آیتم های خوبه بازی هست در کنار Chemistry Styles ها که آرین گفت و خیلی کارآمد هست،حداقل تا اینجا که نبودش برای من بد دردسر ساز شده و بر طبق یک حرکت احساسی بیشتر بازیکن های داخل پک دادم رفت و با نبود MPC و نبود بازیکن داخل باشگاه خودم بعد هر بازی مکافاتی دارم با مصدومیت ها و بن شدن ها و غیره.
یک Keeper خوب داشتم،فکر کنم اورالش 80 بود،که به همین خاطر دادم رفت.
( نت م خیلی روی اعصاب هست و تا حد مرگ توی بازی ها Delay دارم وگرنه فیفا بیشتر از این حرف ها حال می ده اگر کیفیت کانکشن خوب داشته باشی با این همه بخش های اعتیاد آور و فوق العادش)