FIFA 14 - Ultimate Team | PSN

دوستان چرا قیمت های لیگ ایتالیا اینقدر زود افت میکنه ؟

یه زمانی ایباربو 5k بود من اونموقع 4k خریدمش که خیلی عالی بود اما الان با گذشت 2 هفته قیمتش شده 1k !

هر بازیکنی الان بفروشم حداقل 1k ضرر کردم ... دلیلش چیه ؟ تمام لیگ ها اینقدر قیمتشون نوسان داره یا فقط ایتالیا اینطوریه ؟
همه لیگ ها 1-2 هفته اس قیمت ها عجیب کم شده
رویس مثلا 20ک ارزون شده:|فلیپ لام 45ک کمترین قیمتش بود الان 30ک شده راموس خیلی ارزون شده و...:|

دوستان چرا قیمت های لیگ ایتالیا اینقدر زود افت میکنه ؟

یه زمانی ایباربو 5k بود من اونموقع 4k خریدمش که خیلی عالی بود اما الان با گذشت 2 هفته قیمتش شده 1k !

هر بازیکنی الان بفروشم حداقل 1k ضرر کردم ... دلیلش چیه ؟ تمام لیگ ها اینقدر قیمتشون نوسان داره یا فقط ایتالیا اینطوریه ؟

همونطور که گفتم همه ی بازیکنها داره قیمت هاشون میاد پایین به غیر از اونایی که 100ک به بالا هستن .

اینا چون درصد پیدا کردنشون تو پک خیلی بالاس ، ملت هم پشت سر هم پک باز میکنن بازیکنا رو میزارن واسه فروش استور پر میشه از بازیکن و قیمت میاد پایین .

پ.ن : همون موقع بهتون گفتم بفروشید داره قیمت ها میاد پایین ضرر میکنید ها :دی

همه لیگ ها 1-2 هفته اس قیمت ها عجیب کم شده
رویس مثلا 20ک ارزون شده:|فلیپ لام 45ک کمترین قیمتش بود الان 30ک شده راموس خیلی ارزون شده و...:|
نه باو المان كه بخاطر پارسال به اين راحتيا قيمتاش نمياد پايين ولي ايتاليا مثه ابشار قيمتها اومدن پايين

همونطور که گفتم همه ی بازیکنها داره قیمت هاشون میاد پایین به غیر از اونایی که 100ک به بالا هستن .

اینا چون درصد پیدا کردنشون تو پک خیلی بالاس ، ملت هم پشت سر هم پک باز میکنن بازیکنا رو میزارن واسه فروش استور پر میشه از بازیکن و قیمت میاد پایین .

پ.ن : همون موقع بهتون گفتم بفروشید داره قیمت ها میاد پایین ضرر میکنید ها :biggrin1:
يعني چي درصد پيداكردنشون خيلي بالاست؟
يعني بقيه سخت پيدا ميشن
نه حميد من خودم اوايل 11 تا ليگ برتري از پكها در اوردم

بيشتر همون دلالها هستن دلال وقتي نباشه قيمت نورماله
المان بخاطر پارسال و ليگ برتر بخاطر انگليسيا دلال زياد دارن خود ea هم كه اسپانسر ليگ برتر انگليسه

نه باو المان كه بخاطر پارسال به اين راحتيا قيمتاش نمياد پايين ولي ايتاليا مثه ابشار قيمتها اومدن پايين

يعني چي درصد پيداكردنشون خيلي بالاست؟
يعني بقيه سخت پيدا ميشن
نه حميد من خودم اوايل 11 تا ليگ برتري از پكها در اوردم

بيشتر همون دلالها هستن دلال وقتي نباشه قيمت نورماله
المان بخاطر پارسال و ليگ برتر بخاطر انگليسيا دلال زياد دارن خود ea هم كه اسپانسر ليگ برتر انگليسه

همه لیگ ها قیمتشون اومده پایین بازیکناشون ، توجه نمیکنی خوب ، یه چنتا مثال میزنم واست

بنتکه لیگ انگلیس از 9ک شده 3-4ک ، ابامیانگ لیگ آلمان از 25ک شده 14.5ک ، دیگو کاستا لیگ اسپانیا از 20ک شده 14ک ، بالوتلی لیگ ایتالیا از 40ک شده 27ک .

درصد پیدا شدن بازیکنای زیر 100ک ( منظور بازیکن های درست و حسابیه ) خیلی بالا رفته ، به خصوص بعد از اینکه زیاد پک بخری به اختصاص یه پک میزارن واسه خریدن برات که توش 12 بازیکن هست که یکی 100درصد بالای 84 یا 85 ریت داره .

میگم که همین الان که ما داریم بحث میکنیم 100 ها پک باز شده و کلی بازیکن وارد استور شده ، این قیمت رو میاره پایین ، اگه رونالدو هم تو هر پک پیدا میشد قیمتش 100ک بیشتر نبود اما به ندرت پیدا میشه و کمه تو استور .

آخرین ویرایش:
بچه ها هر 5تا پک رو که گذاشته بود باز کردم بهترین بازیکنی که بهم داد بلاژیکفسکی بود=((تیمه سری آ به باد رفت :(( اما عوضش با 35 تایی که گیرم اومد یه برزیل ساختم این دیگو کاستا تو اولین بازی 4تا گل زد بازی رو 4-3 بردم درحالی که 3-2 عقب بودم خیلی خوبه :x

سلام
هرچي تلاش كردم امسالو نيام فوت نشد:-s
بازگشتشكوهمندانه خودمو تبريك ميگم:bighug: :d ميدونم با شنيدن اين خبر در پوست خود نميگنجيد:d (مسخره خودتي:|)
خوب دوستان
تعريفكنيد ببينم چه ليگي الان خوب شده؟
من يه سري آ ساختم ،خوبه. اينگليس مثله پارسال جواب ميده؟
لاليگا هنوز داغونه؟
خدا رو شكر كمي از سرعته بازي كاسته شده ديگه فقط بازيكناي سرعتي حرف اولرو نميزنند!
اين loyality ها بدرد بخورند؟ ميشه يكم راجبشون توضيح بدين؟ مثلاً اين اسنايپرش واقعاً رو شوت هاي از راه دور تاثير داره؟
الان چه بازيكناني گرون ترن؟(قدرت بدني دار ها ،..؟؟)
اين تركيب رو ورداشتند چقدر خوب شد#:-s

اسنایپر (sniper) که واقعا تاثیر داره یدونه انداختم رو chamberlain چی شده.سری آ که مثه چی ارزون شده.لالیگا هم که هنوز داغونه لیگ برتر هم خیلی عالیه تیم خودمم انگلیسه.

Baines بهتره يا clichy؟؟؟
برا cam حيف كه مثله پارسال پودوسكي نيست و فقط پستlw,lm داره:|:(
براي دفاع هم همون زوج كابول و كوشيليني هنوز خوبند ديگه؟
دروازبان هم كه ديگه كسي نيست جز لوريس:x
شورله خوبه؟ بعيد ميدونم بد باشه!
ولي در كل قيمت بازيكنا يكم منطقي تر شده ،به قول اون دوستمون پارسال لوريس رو با ٤٠~٥٠ك ميخريدم كلي ذوق ميكرديم الان لوريس يا بوفون يا.. ١٠ك:| :d
البته از اونور هم چند تا بازيكن به علت هايپ مثله چي رفت بالا:| منظورم اصلا با اوزيل نيستا:||||

يادش بخير بيل رو پارسال ميخريدم ٧٠ك ميگفتيم گرونه:|:d

بچه ها هر 5تا پک رو که گذاشته بود باز کردم بهترین بازیکنی که بهم داد بلاژیکفسکی بود=((تیمه سری آ به باد رفت :(( اما عوضش با 35 تایی که گیرم اومد یه برزیل ساختم این دیگو کاستا تو اولین بازی 4تا گل زد بازی رو 4-3 بردم درحالی که 3-2 عقب بودم خیلی خوبه :x

من وقتی داشتم از پک خریدن حرف میزدم منطورم با فیفا پوینت بود ، رفتی با کوین هات پک خریدی ؟! حیف شد ...

دوستان هیچوقت با کوین پک نخرید .

من وقتی داشتم از پک خریدن حرف میزدم منطورم با فیفا پوینت بود ، رفتی با کوین هات پک خریدی ؟! حیف شد ...

دوستان هیچوقت با کوین پک نخرید .
پارسال يكي از دوستان (فكر كنم اقا علي) از پكي كه بازي داده بود مسي دراوردن;)
فقط به شانس بستگي داره!

حتی توش بازیکنه نقره ای هم بود:-oمگه میشه:-/
آره دیگه شانسه ، یکی اینفورم در میاد یکی سیلور !

پارسال يكي از دوستان (فكر كنم اقا علي) از پكي كه بازي داده بود مسي دراوردن;)
فقط به شانس بستگي داره!
آره اما بهتره شانست رو با زحمتی که کشیدی (کوین) امتحان نکنی .

دوستان من از همون اول فقط لیگ ایتالیا تست کردم و سیستم های مختلف و بازیکن های مختلف هم امتحان کردم و اخرش به این ترکیب رسیدم به نظرم با توجه به بودجه متوسطم بهترین تیم ممکنه .

اوگبونا و کاسرس بخاطر سرعت خوبشون کاملا کناره های دفاع میبندن و بن عطیا هم یکی از بهترین مدافعان سری آ بحساب میاد و جایگیریش در دفاع عالیه و این باعث میشه خیلی کم روی ضربات سر گل بخورم .

وسط زمین مثلث گوارین ، پوگبا و ناینگولان یک خط هافبک قدرتی و مستحکم ایجاد کردن و مایکون و ارمرو هم نکته مثبت کارشون اینه سانترهای خیلی خوبی انجام میدن . البته بزودی کواردادو به جای مایکون میزارم.

اما نکته مثبت اصلی تیم 2 فوروارد بحساب میان که ایباربو و مارتینز خط حمله فوق العاده ای بوجود اوردن .

در فیفا14 3 ویژگی مهاجمین باید داشه باشن :

1- قدرت سرزنی
2-قدرت بدنی
3- سرعت

ایباربو و مارتینز هر 3 این ویژگی هارو دارن و در سانتر ها اگر دقت بکنم و زاویه بندی و قدرت سانتر خوب تنظیم کنم تقریبا گل زدنم با مارتینز قطعیه ... روی نیمکت موریل هم دارم که در بعضی از بازیها خیلی بدردم میخوره ... در کل این تین کاملا تست کردم و با توجه به سبک بازی من بهترین تیمی که میتونم در ایتالیا داشته باشم و بهتون توصیه میکنم این ترکیب تست بکنید ... در بازیهایی که لگ زیاده میتونید از سیستم 5-2-1-2 استفاده کنید ...
04174916107737155570.png

اما بعد از اینکه در ایتالیا به ثبات رسیدم رفتم سراغ یک لیگ دیگه .... اول میخواستم ارژانتین بسازم اما یه سری نقطه ضعف داشت بره همین رفتم تو کار لیگ پرتغال که لیگ خوبی هم هست . من خیلی از المان و انگلیس خوشم نمیاد و دو گزینه ای که بهش فکر میکردم روسیه و پرتغال بودن که پرتغال انتخاب کردم .

پرتغال هم یک تیم خوب بستم اما 3-5-2 خیلی روش جواب نمیده و باید سیستم های دیگرو هم تست کنم اما در کل بازیکن های خیلی خوبی داره و نکته جالبش اینه تمامی بازیکن های خوب در 3 تیم قرار دارن و دیگه خیلی برای خرید و فروش وسوسه نمیشیم و این باعث میشه زودتر به ثبات برسیم ..
62975519293602623506.png

سلام به همه

سینا جان تو پست RM کاندروا خیلی خیلی بهتره کواردادو بازی میکنه قدرت بدنی و سانتر کردنش فوق العادست

تو پست st هم اگر مایه باشه بالوتلی خیلی بهتره مارتینزه ولی اگر 25ک مایه ندارید من موریل رو پیشنهاد میکنم قدرت توپ گیری فوق العاده و حمله عجیبی داره این بشر :دی

تو کریر مربی تیم ملی کلمبیا شدم موریل و ایبابو فیکس خط حمله من شدن بنده خدا فالکائو سماغ میمکه :))

راستی تو پست cam هرنانس رو امتحان کن
شوت هاش مرگ باره :دی
اینو سعید بهم معرفی کرد خیلی بدردم خورد اندازه یه محاجم واسم گل زده

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or