FIFA 14 - Ultimate Team | PSN

سلام به همه

امروز با بدبختی لیگ یک افلاین رو تموم کردم
اصلا معلوم نیست این کامپیوتر چجوری بازی میکنه انقدر روون بازی میکنه و پاسهایی میده بدون خطا که ادم شاخ در میاره
یه جامبو گلد پک داد که بازم شانس نداشتیم چیزی گیرمون نیومد
کلا امسال من تو پک بد شانس بودم
امید خان اگه موافق اون تاپیک که قبل تر بحث شد هستید لطفا تاپیکش رو بزنید چون همه گفتن شما بزنید
امید مهدی راست میگه مدیریت صندوق قرض الحسنه به عهده بگیر :دی
راستی تاپیک نمیخواد
همینجا راش بنداز اینطور شور هیجان تاپیک هم میره بالا

سلام به تمام دوستان fut باز............

منم بعد از یه غیبت دوباره برگشتم..........منم 2 تا تیم بستم یکی از لیگ ایتالیا.....که محمد جان زحمت کشیده بازیکن معرفی کرده منم خریدم ....با 20 کوین یه تیم نسبتا خوب بستم.........یه تیم هم از لیگ انگلیس دارم که تقریبا همون تیم فیفا 13 هست با این تفاوت که هازاد ...توره....ماتا....رو به دلیل بالا بودن قیمت ندارم........الا یه LWخوب و قیمت مناسب واسه لیگ انگلیس میخوام در حال حاضر sterling رو دارم......هر کی سراغ داره یه آمار به من بده....ممنون..................

منم بعد از یه غیبت دوباره برگشتم..........منم 2 تا تیم بستم یکی از لیگ ایتالیا.....که محمد جان زحمت کشیده بازیکن معرفی کرده منم خریدم ....با 20 کوین یه تیم نسبتا خوب بستم.........یه تیم هم از لیگ انگلیس دارم که تقریبا همون تیم فیفا 13 هست با این تفاوت که هازاد ...توره....ماتا....رو به دلیل بالا بودن قیمت ندارم........الا یه LWخوب و قیمت مناسب واسه لیگ انگلیس میخوام در حال حاضر sterling رو دارم......هر کی سراغ داره یه آمار به من بده....ممنون..................
pablo hernandez

شرله رو بگیر خیلی خوبه

شرله رو بگیر خیلی خوبه
خودم هم همین فکرو داشتم ...ولی شک داشتم ....ممنون دوست عزیز......

- - -ویرایش - - -

اینم از تیم های من...........................

http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=irA9gW2zbjeN:360

http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=gvuC37PcbjeQ:360

جانسون رو گزاشتی دفاع وسط؟؟؟؟/:-o
خب اگه میخواستی سرعتی بزاری ریچارد رو میزاشتی
دفاع وسط من kabul هست یه تورنومنت رفتم باید 5 تا از بازیکنات انگلیسی باشن منم ناچار جانسون رو گذاشته بودم....همونم ترکیبم اینجا گذاشتم اشتباه شده دیگه......:))

- - -ویرایش - - -

اين تيم امير كلوپ هست لينكش هاپر لينك نبود درست كردم واسش:d
EA SPORTS Football Club - FIFA Ultimate Team
خیلی ممنون

من دیگه حاله بازیرو نداشتم تیممو فروختم از همون پک ها که دوستان گفتن باز کردم ولی بازم شیپیش گیرم نیومد

تو كه فقط با يوتي حال ميكردي چي شد پس؟
بابا اين پكها شانسي هستن بعضيا شانس دارن
من و تو كه تو 13 فهميديم چقد خوش شانسيم

تو كه فقط با يوتي حال ميكردي چي شد پس؟
بابا اين پكها شانسي هستن بعضيا شانس دارن
من و تو كه تو 13 فهميديم چقد خوش شانسيم
اصلا دیگه فیفا 14 حال نمیده فقط بحث ut نی
بازی به دل ادم نمیچسبه
خوب منم میدونستم شیپیش گیرم نمیاد می خواستم کوینزها رو بدم بره گفتم یه هیجانی بدم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or