Ary4n-Maestro
کاربر سایت
نه من میگم هر کی دلش خواست
نه من میگم هر کی دلش خواست
امید خان اگه موافق اون تاپیک که قبل تر بحث شد هستید لطفا تاپیکش رو بزنید چون همه گفتن شما بزنید
امید مهدی راست میگه مدیریت صندوق قرض الحسنه به عهده بگیرامید خان اگه موافق اون تاپیک که قبل تر بحث شد هستید لطفا تاپیکش رو بزنید چون همه گفتن شما بزنید
pablo hernandezسلام به تمام دوستان fut باز............
منم بعد از یه غیبت دوباره برگشتم..........منم 2 تا تیم بستم یکی از لیگ ایتالیا.....که محمد جان زحمت کشیده بازیکن معرفی کرده منم خریدم ....با 20 کوین یه تیم نسبتا خوب بستم.........یه تیم هم از لیگ انگلیس دارم که تقریبا همون تیم فیفا 13 هست با این تفاوت که هازاد ...توره....ماتا....رو به دلیل بالا بودن قیمت ندارم........الا یه LWخوب و قیمت مناسب واسه لیگ انگلیس میخوام در حال حاضر sterling رو دارم......هر کی سراغ داره یه آمار به من بده....ممنون..................
سلام به تمام دوستان fut باز............
منم بعد از یه غیبت دوباره برگشتم..........منم 2 تا تیم بستم یکی از لیگ ایتالیا.....که محمد جان زحمت کشیده بازیکن معرفی کرده منم خریدم ....با 20 کوین یه تیم نسبتا خوب بستم.........یه تیم هم از لیگ انگلیس دارم که تقریبا همون تیم فیفا 13 هست با این تفاوت که هازاد ...توره....ماتا....رو به دلیل بالا بودن قیمت ندارم........الا یه LWخوب و قیمت مناسب واسه لیگ انگلیس میخوام در حال حاضر sterling رو دارم......هر کی سراغ داره یه آمار به من بده....ممنون..................
خودم هم همین فکرو داشتم ...ولی شک داشتم ....ممنون دوست عزیز......شرله رو بگیر خیلی خوبه
جانسون رو گزاشتی دفاع وسط؟؟؟؟/:-oممنون دوست عزیز ....کدوم تیم بازی میکنه
دفاع وسط من kabul هست یه تورنومنت رفتم باید 5 تا از بازیکنات انگلیسی باشن منم ناچار جانسون رو گذاشته بودم....همونم ترکیبم اینجا گذاشتم اشتباه شده دیگه......جانسون رو گزاشتی دفاع وسط؟؟؟؟/:-o
خب اگه میخواستی سرعتی بزاری ریچارد رو میزاشتی
خیلی ممنوناين تيم امير كلوپ هست لينكش هاپر لينك نبود درست كردم واسش:d
EA SPORTS Football Club - FIFA Ultimate Team
من دیگه حاله بازیرو نداشتم تیممو فروختم از همون پک ها که دوستان گفتن باز کردم ولی بازم شیپیش گیرم نیومد
اصلا دیگه فیفا 14 حال نمیده فقط بحث ut نیتو كه فقط با يوتي حال ميكردي چي شد پس؟
بابا اين پكها شانسي هستن بعضيا شانس دارن
من و تو كه تو 13 فهميديم چقد خوش شانسيم