خب ميداديشون من واست نگه ميداشتماصلا دیگه فیفا 14 حال نمیده فقط بحث ut نی
بازی به دل ادم نمیچسبه
خوب منم میدونستم شیپیش گیرم نمیاد می خواستم کوینزها رو بدم بره گفتم یه هیجانی بدم:d
بهرحال چه دير چه زود دوباره برميگردي خيالت راحت:d
خب ميداديشون من واست نگه ميداشتماصلا دیگه فیفا 14 حال نمیده فقط بحث ut نی
بازی به دل ادم نمیچسبه
خوب منم میدونستم شیپیش گیرم نمیاد می خواستم کوینزها رو بدم بره گفتم یه هیجانی بدم:d
دیگه رفت یادم نبودخب ميداديشون من واست نگه ميداشتم
بهرحال چه دير چه زود دوباره برميگردي خيالت راحت:d
راست میگه حرف دله منم همینهاصلا دیگه فیفا 14 حال نمیده فقط بحث ut نی
بازی به دل ادم نمیچسبه
زمان فيفا13 هم از اين حرفا زياد شنيديمدوستان اگه میخواین ریسک کنین پک بخرین وقتی که تیم هفته میاد بخرین احتمال اینکه ی بازیکن از تیم هفته در بیاد خیلی زیاده
من هفته ی پیش پیانیچ اینفورم در اوردم که 11ک فروختم 2 ساعت پیش هم بناتیا اینفورم که ارین خان هم در جریانن;(زمان فيفا13 هم از اين حرفا زياد شنيديم
نظرتون چیه برو بچ؟!
EA SPORTS Football Club - FIFA Ultimate Team
البته زیاد بازی نکردم هنوزا!!!!
و با توجه به علاقهی ذاتی و خانوادگی به سری آ فعلا فقط سری آ تیم میبندیم..............
بچه ها من فوق نوبم، این یولتیمیت تیم چی هست؟ بعد من با فیفا هیچ وقت نتونستم ارتباط برقرار کنم و الانم دکمه های فیفا 14 رو کردم عین فوتبال 98 (مربع = شوت، مثلث = پاس بلند، ضربدر = پاس کوتاه، دایره = سانتر و ... ) که راحت تر بازی کنم (البته اونقدرم نوب نیستم و تو فیفاهای قبلی نصف بازیا رو تو آنلاین می بردم و رو درجه آخر سختی هم 1-0 می تونستم ببرم لاقل)
تاپیک آموزشی چیزی نیست برای ما؟
راستی فیفا14 ویس چت تو بازی داره؟ اگه آره هدست رو راه بندازم با یه استاد تمرین کنم و هی نکات رو یادم بده
من هفته ی پیش پیانیچ اینفورم در اوردم که 11ک فروختم 2 ساعت پیش هم بناتیا اینفورم که ارین خان هم در جریانن;(
سلام به همه
داداش این چه تیمیه بستی؟
فقط محاجم های خوبی داری همین
اخه پسر خوب کی کامبیاسو که cdm هست رو میزاره تو پست cam؟
cam ارزون میخوام ؟>امانیلسوون میلان رو بگیر
دفاع هم کیسر یونتوس و دفاع برزیلیه اینتر رو بگیر رو هم 3ک مایشون نیست
خدا رو شکر چیزای خوبی از پک گیرم اومدهسلام به همه
مهدی عجب شانسی داری تو پسر!
میگم بیا با هم یه کار شرکتی بزنیم با شانسی که تو داری چوبله (2برابر دوبله ) سود میکنیم
واسه دلالها جذابيتي نداره(سري آ)دوستان چرا قیمت های لیگ ایتالیا اینقدر زود افت میکنه ؟
یه زمانی ایباربو 5k بود من اونموقع 4k خریدمش که خیلی عالی بود اما الان با گذشت 2 هفته قیمتش شده 1k !
هر بازیکنی الان بفروشم حداقل 1k ضرر کردم ... دلیلش چیه ؟ تمام لیگ ها اینقدر قیمتشون نوسان داره یا فقط ایتالیا اینطوریه ؟