نه مثل اینکه با ایرانیا ک خودمون باشیم این مشکل نیست فک کنم من چند روز پیش با یکی از دوستان ایرانی خودمون بازی میکردم این قضیه نبود و تا آخر بازی بدون فریز و لگ بازی میکردی !!!!! معلوم نیس چجوریه مشکلمون فقط با خارجیاست ؟ الان هم تو SESSION هم تو لابی ها که بازی میکنی این مشکل هست .... ولی مث اینکه تو فریندلی نیست !!!! این آیدیمه حالا شمام ادد کن دوستم ببینیم چجوری میشه : Xx_EF89_xX بعدازظهر ON میشم ..
خب از این نظر امسال خیلی خوب و عقلانی تر شده - یه سری قانونا عوض شده -یادمه سال های قبل و مثلا توفیفا 12 و .... اگه 10 هیچ هم جلو بودی دیسکانکت میشدی سرور تورو بازنده اعلام میکرد و خیلی ناجور بود ولی اینجا نه حداقلش اینه که اگه جلو باشی و دیس شی سرور اونو واست باخت حساب نمیکنه و ی شانسی بهت میده که دوباره بازیش کنی - ولی برنده هم حسابت نمیکنه (ولی تو فیفاهای قبل کلا بازنده بودی در هر حالتی ) تازه مورد دیگه اش هم تو سری های قبل اگر تا قبل دقیقه 10 خارج میشدی فارغ از هر نتیجه ای اون بازی انجام نشده حساب میشد و هیچی ب هیچی ( مثلا من گل میزدم تو همون دقیقه های اول و یارو خارج میکرد و خوشبحالش و انگار نه انگار بازی انجام شده و left میداد و میرفت از نو یه بازی دیگه -ولی اینجا تو 14 نه هم سوت شروع بازی بخوره و پات به توپ بخوره خارج شی 3 امتیاز به نفع اونه و بازی تموم شدست حتی 1 ثانیه بازی کنی ... این از نکات مثبت و رعایت شده خوب فبفا بود امسال برای آنلاین