FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوست عزیز این مشکلات که معمولا از نیمه دوم دقیقه 50 واسه من شروع میشه به اینترنت و سرورای EA ربط داره...برای من بازی اول و دوم خوبه دیگه از بازی سوم شروع میکنه...با قطع و وصل شدن مواقعی جواب میگیرم مواقعی هم نه!!!
همه هم به نوعی درگیر هستن و کاری نیست که بشه و از دست کاربر بر بیاد

داداش منظورم توی آنلاین نبود ... بازیایه معمولی رو میگم

دقیقا ..........قضیه چیه واقعا ....... داغونه آقا داغووووون !!! گاهی یکی 2 بازی خوبه و کلا از بازی سوم یا همون دوم از دقیقه 30-40 به انور لگ شدید میگیری 10 ثانیه وصل 5 ثانیه مکث و تا آخر بازی همینجور میشه و میخوای با مخ بری تو LED دیگه :|چه وضعشه .... فک نمیکنم همه جایی و فراگیر باشه وگرنه صدای همه دنیا و خیلی های دیگه دراومده بود و تو اون لابی های فیفا کسی نبود !!! با اینکه هر دفعه هم میری اتاق ها فوووله و مثل مور و ملخ ریختن :| من میگم این از نت مای هر چی هس همچین خوشکل هر روز یه بامبولی داره ...این اینترنت ما هم انحصاریه دیگه قربونش برم تکه تو دنیا.... :bighug:

امروز سرورهای EA چند ساعتی در دسترس نبود ،‌گفتم شاید این مشکل رو دارند حل می کنند ،‌اما متاسفانه هیچ خبری نیست و مسخره بازی کماکان ادامه داره ،‌10 ثانیه بازی ، 5 ثانیه توقف ،‌ جالبه که ملت بیخیال هم نمی شن و با همین وضعیت هم ادامه می دن و هیچکس حاضر نیست از بازی خارج بشه ( حتی توی لابی ها )
از دوستان انجمن هم چندین نفر رو ادد کردم اما متاسفانه هنوز هیچکس تایید نکرده که با ایرانی ها بازی کنیم ببینیم بازم مشکل هست یا نه

امروز با یکی بازی کردم. از دقیقه 18 شروع کرد به فیریز شدن. با کلی اذیت بازی رو تا دقیقه 88 برده بودم که یکهو افتاد بیرون و اصلا بازی رو حساب نکرد :|

واقعا رو مخه این فریز شدن!!! حالا یه سوال اونایی که بتل 3 هم میزنن اینجوریه؟ بتل 4 که همین رو شاهدیم میخوام بتل 3 بگیرم یکی اطلاع رسانی کنه!

داداش منظورم توی آنلاین نبود ... بازیایه معمولی رو میگم

داداش کپی میزنی؟؟؟ اگه اره من نمیدونم!!!

امروز سرورهای EA چند ساعتی در دسترس نبود ،‌گفتم شاید این مشکل رو دارند حل می کنند ،‌اما متاسفانه هیچ خبری نیست و مسخره بازی کماکان ادامه داره ،‌10 ثانیه بازی ، 5 ثانیه توقف ،‌ جالبه که ملت بیخیال هم نمی شن و با همین وضعیت هم ادامه می دن و هیچکس حاضر نیست از بازی خارج بشه ( حتی توی لابی ها )
از دوستان انجمن هم چندین نفر رو ادد کردم اما متاسفانه هنوز هیچکس تایید نکرده که با ایرانی ها بازی کنیم ببینیم بازم مشکل هست یا نه

نه مثل اینکه با ایرانیا ک خودمون باشیم این مشکل نیست فک کنم من چند روز پیش با یکی از دوستان ایرانی خودمون بازی میکردم این قضیه نبود و تا آخر بازی بدون فریز و لگ بازی میکردی !!!!! معلوم نیس چجوریه مشکلمون فقط با خارجیاست ؟ الان هم تو SESSION هم تو لابی ها که بازی میکنی این مشکل هست .... ولی مث اینکه تو فریندلی نیست !!!! این آیدیمه حالا شمام ادد کن دوستم ببینیم چجوری میشه : Xx_EF89_xX بعدازظهر ON میشم ..

امروز با یکی بازی کردم. از دقیقه 18 شروع کرد به فیریز شدن. با کلی اذیت بازی رو تا دقیقه 88 برده بودم که یکهو افتاد بیرون و اصلا بازی رو حساب نکرد :|

خب از این نظر امسال خیلی خوب و عقلانی تر شده - یه سری قانونا عوض شده -یادمه سال های قبل و مثلا توفیفا 12 و .... اگه 10 هیچ هم جلو بودی دیسکانکت میشدی سرور تورو بازنده اعلام میکرد و خیلی ناجور بود ولی اینجا نه حداقلش اینه که اگه جلو باشی و دیس شی سرور اونو واست باخت حساب نمیکنه و ی شانسی بهت میده که دوباره بازیش کنی - ولی برنده هم حسابت نمیکنه (ولی تو فیفاهای قبل کلا بازنده بودی در هر حالتی ) تازه مورد دیگه اش هم تو سری های قبل اگر تا قبل دقیقه 10 خارج میشدی فارغ از هر نتیجه ای اون بازی انجام نشده حساب میشد و هیچی ب هیچی ( مثلا من گل میزدم تو همون دقیقه های اول و یارو خارج میکرد و خوشبحالش و انگار نه انگار بازی انجام شده و left میداد و میرفت از نو یه بازی دیگه -ولی اینجا تو 14 نه هم سوت شروع بازی بخوره و پات به توپ بخوره خارج شی 3 امتیاز به نفع اونه و بازی تموم شدست حتی 1 ثانیه بازی کنی ... این از نکات مثبت و رعایت شده خوب فبفا بود امسال برای آنلاین

Last edited by a moderator:
دوستان من امروز دوباره با سرویس دهنده اینترنتم صحبت کردم و مشکل فیفا رو گفتم ،‌گفت مشکل از مخابرات هست و به صورت سراسری این مشکل وجود داره ،‌فقط هم برای پورت های گیم آنلاین این مشکل وجود داره ،‌یه جورایی دارن محدودیت ایجاد می کنند ظاهرا ،‌می گفت فعلا فقط وایمکس ها مشکل ندارند .
ضمنا من امروز با babkfiriz عزیز بازی کردم ،‌کانکشن سبز بود و هیچ مشکلی از نظر لگ زدن و اون مکث احمقه 10 ثانیه ای در هنگام بازی نبود .
پیشنهاد می کنم به صورت داخلی بازی کنیم .
اگر امکانش باشه لیگ راه اندازی کنیم تا همه بتونن سایر ایرانی های فیفا رو ادد کنند تا فعلا با این مسئله اینطوری کنار بیایم ،‌چون اینجوری که این یارو می گفت فکر نکنم حالا حالاها مشکل رفع بشه .
خیلی مسخره است که با داشتن اینترنت 10 مگابیت باز هم آدم نتونه آنلاین بازی کنه

دوستان من دوفصل کریر منیجر دارم میزنم.واسه فصل سوم که شروع میشه.همه ی بازی هاس 3-0 بازنده میشم.
مشکلش از کجاس؟ بازیکنا هم تمدید نمیکنن؟

نه مثل اینکه با ایرانیا ک خودمون باشیم این مشکل نیست فک کنم من چند روز پیش با یکی از دوستان ایرانی خودمون بازی میکردم این قضیه نبود و تا آخر بازی بدون فریز و لگ بازی میکردی !!!!! معلوم نیس چجوریه مشکلمون فقط با خارجیاست ؟ الان هم تو SESSION هم تو لابی ها که بازی میکنی این مشکل هست .... ولی مث اینکه تو فریندلی نیست !!!! این آیدیمه حالا شمام ادد کن دوستم ببینیم چجوری میشه : Xx_EF89_xX بعدازظهر ON میشم ..

خب از این نظر امسال خیلی خوب و عقلانی تر شده - یه سری قانونا عوض شده -یادمه سال های قبل و مثلا توفیفا 12 و .... اگه 10 هیچ هم جلو بودی دیسکانکت میشدی سرور تورو بازنده اعلام میکرد و خیلی ناجور بود ولی اینجا نه حداقلش اینه که اگه جلو باشی و دیس شی سرور اونو واست باخت حساب نمیکنه و ی شانسی بهت میده که دوباره بازیش کنی - ولی برنده هم حسابت نمیکنه (ولی تو فیفاهای قبل کلا بازنده بودی در هر حالتی ) تازه مورد دیگه اش هم تو سری های قبل اگر تا قبل دقیقه 10 خارج میشدی فارغ از هر نتیجه ای اون بازی انجام نشده حساب میشد و هیچی ب هیچی ( مثلا من گل میزدم تو همون دقیقه های اول و یارو خارج میکرد و خوشبحالش و انگار نه انگار بازی انجام شده و left میداد و میرفت از نو یه بازی دیگه -ولی اینجا تو 14 نه هم سوت شروع بازی بخوره و پات به توپ بخوره خارج شی 3 امتیاز به نفع اونه و بازی تموم شدست حتی 1 ثانیه بازی کنی ... این از نکات مثبت و رعایت شده خوب فبفا بود امسال برای آنلاین
سلام تو فیفا 13 هم همینطور بوده،یعنی اگه جلو بودی برات باخت نمیزد
اونم تا دقیقه 5 بوده نه 10
بنظرم اینو ورداشتن اشتباه کردن،واسه اینکه تا دقیقه 5 میتونستی بفهمی بازیت لگ داره یا نه بعد با خیال راحت بکشی بیرون،البته واسه من برد و باخت تو سیزن و فرندلی مهم نی هرجا لگ داشته باشه میکشم بیرون،بهتر از اینه که سردرد شیم:d

دوستان من دوفصل کریر منیجر دارم میزنم.واسه فصل سوم که شروع میشه.همه ی بازی هاس 3-0 بازنده میشم.
مشکلش از کجاس؟ بازیکنا هم تمدید نمیکنن؟

بیخیال اون تیم شو quit job بزن.
برای تمدید بازیکن ها هم فقط باید دستمزدشون رو آخرین حد بزاری تا قبول کنن.
//////////////////////////////
بعد از پایان هر بازی 3 تا درصد میاره (همونجایی که میزان درامد رو میگه) ...چجوری اولی رو بالا ببرم؟دوتا فصل هست که روی 61 مونده .

من تو یه بخش آلتیمیت گیر کردم:

اون جایی که 13 تا کار از مربی خواسته انجام بده من 12 تاشو انجام دادم و یکیش که در مورد chemistry item هستش مونده.میشه یکی در مورد این یدونه راهنمایی کنه که چجوری باید این یه کار رو انجام بدم؟

من تو یه بخش آلتیمیت گیر کردم:

اون جایی که 13 تا کار از مربی خواسته انجام بده من 12 تاشو انجام دادم و یکیش که در مورد chemistry item هستش مونده.میشه یکی در مورد این یدونه راهنمایی کنه که چجوری باید این یه کار رو انجام بدم؟
تاپیک FUT می پرسیدی بهتر بود، اینجا.
اما برای Chemistry Item:
برو تب Transfer Market، قسمت Consumables و بعد اونجا آیتم Chemistry Styles رو پیدا کن و یکیشون رو مطابق با پست بازیکنی که دوست داری روش فعال کنی بخر، ( دلخواه اینجا دیگه...) و بعد خرید هم می تونی مستقیم روی بازیکنت فعالش کنی و اون Chemistry Item هم انجام میشه.
جایزه این 13تا کار رو ممکن بازی بپیچونه، برای ما که دوبار پیچوند و نداد و خورد، مشخص نیست چرا ولی ممکنه رخ بده، ممکنه.

ویرایش

سلام من نزدیک 2 هفته است که به سرور EA نمی تونم وصل بشم.ISP شاتل دارم.کسی هست که شاتل داشته باشه و مشکل منو داشته باشه.راهی هست برای رفع این مشکل.

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز امروز بعد از مدت ها تونستم بدون هیج مشکلی از نظر لگ زدن فیفا 14 آنلاین بازی کنم .
یه تست بکنید شاید مشکل برای شما هم رفع شده باشه

- - -ویرایش - - -

سلام من نزدیک 2 هفته است که به سرور EA نمی تونم وصل بشم.ISP شاتل دارم.کسی هست که شاتل داشته باشه و مشکل منو داشته باشه.راهی هست برای رفع این مشکل.

دوست عزیز پیشنهاد می کنم تنظیمات اینترنت رو در PS3 روی حالت Manual بذاری و در قسمت تعیین DNS خودت به صورت دستی این DNS ها رو وارد کنی :
8.8.8.8
4.2.2.4

امیدوارم مشکل حل بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or