FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
جمعه رکورد زدم در حد تیم ملی،میخوام بفرستم برای گینس
کلا قضیه از ساعت 7 صبح شروع شد رفتم بیرون واسه صبحانه خرید کنم،رسیدم دم مغازه طرف شیشه سکوریت مغازه شو برق انداخته بود منم خواب آلود با سر رفتم تو شیشه:d
اومدم بعد از ظهر نشستم پای fifa،رفتم سیزن، (تا قبل این سیزن 15 تا باخت داشتم اونم 6-7 dc شده بود)اومدم 8 تا بازی انجام دادم 7تا باخت و 1 برد 3تا گل زده و 14-15 تا خورده:d
بعد 4-5 تا باخت پیش خودم گفتم امروز وضعم خیلی خرابه گل که نمیتونم بزنم حداقل 5 دفاع کنم گل نخورم از 5 دفاع نمیتونستن رد بشن از فاصله 25-30 متری گل میزدن=))
بعدش با عبدالله زدیم اونم بدتر از سیزن شد،4 تا بازی فکرکنم 2 تا گل زده،چند تا تک به تکی رو که داشتم حتی تو دست دروازه بان هم نمیتوستم بزنم میرفت تو اوت:(
بعد خواهرزاده ام 8 سالشه کلید کرد باید با منم بازی کنی از 5-6 سالگی اسباب بازیش شده پلی استیشن حالا ما تا 5-6 سال قبل داشتیم با توپ پلاستیکی بازی میکردیم:d
همون اول بازی یه پاس بلند انداختم واسه چک نمیدونم چی شد جا خالی داد توپ رفت تو دروازه،اونم دسته رو ول کرد گفت همین یه گل بسه دیگه بازی نمیکنم:(
نمیدونم این ماجرا تا کی ادامه داره.........
ف

Last edited by a moderator:
این مشکل سرور ها فکر نمیکنم مربوط به ما و منطقه جغرافیاییمون باشه
چون من با سرویس کاهش پینگ هم میرم همونه و بازم وسطش میاد بیرون از بازی
کاهش پینگ باز به سرور داخلی وصل میشه برای همین مشکل داره من با کریو ۲هفته پیش تست کردم بدون مشکل بازی کردم تا اینکه بعد ۲بازی خود کریو قطع شد

eboot جمعه رکورد زدم در حد تیم ملی،میخوام بفرستم برای گینس
کلا قضیه از ساعت 7 صبح شروع شد رفتم بیرون واسه صبحانه خرید کنم،رسیدم دم مغازه طرف شیشه سکوریت مغازه شو برق انداخته بود منم خواب آلود با سر رفتم تو شیشه:d
اومدم بعد از ظهر نشستم پای fifa،رفتم سیزن، (تا قبل این سیزن 15 تا باخت داشتم اونم 6-7 dc شده بود)اومدم 8 تا بازی انجام دادم 7تا باخت و 1 برد 3تا گل زده و 14-15 تا خورده:d
بعد 4-5 تا باخت پیش خودم گفتم امروز وضعم خیلی خرابه گل که نمیتونم بزنم حداقل 5 دفاع کنم گل نخورم از 5 دفاع نمیتونستن رد بشن از فاصله 25-30 متری گل میزدن=))
بعدش با عبدالله زدیم اونم بدتر از سیزن شد،4 تا بازی فکرکنم 2 تا گل زده،چند تا تک به تکی رو که داشتم حتی تو دست دروازه بان هم نمیتوستم بزنم میرفت تو اوت:(
بعد خواهرزاده ام 8 سالشه کلید کرد باید با منم بازی کنی از 5-6 سالگی اسباب بازیش شده پلی استیشن حالا ما تا 5-6 سال قبل داشتیم با توپ پلاستیکی بازی میکردیم:d
همون اول بازی یه پاس بلند انداختم واسه چک نمیدونم چی شد جا خالی داد توپ رفت تو دروازه،اونم دسته رو ول کرد گفت همین یه گل بسه دیگه بازی نمیکنم:(
نمیدونم این ماجرا تا کی ادامه داره.........
ف
خوزه هیچ چیز بدتر از این نیست که با ایران توی فینال اونم با المان تادقیقه 85جلو باشی بعد DC شی!!!:|
:((
/
بازی 1باگ خیلی روی مخ داره اینه که بازیکنات از لحاظ مغزی لگ دارن!!! با اینکه این مشکل توی 14 هم توی بازیکنای متوسط رو به پایین هست ولی توی world cup دیگه وحشتناک زیاده مثلا پاس میدی طرف هنگ میکنه بعد2-3ثانیه مغزش بهش میگه هی هویج! بهت پاس داده برو دنبال توپ!:| تا اونم بخواد استارت بزنه توپ یا رفته بیرون یا تیم مقابل اونو گرفته
سیستم هدینگ بازی خیلی بهتر شده دیگه طرف اگر رونالدو هم باشه و نوک بازی کنه هرچی براش سانتر کنه نمیتونه راحت گل بزنه و هد زدن سختر و واقعی تر شده...و راستی دروازه بان های تاپ مثل نویر دیگه دیوار چین نیستن که هرچی بزنی بگیرن یا برگردونن و حرکتاشون خیلی واقعی ترشده...ضربه ازادشم خیلی خوب شده که مثلا حتما نباید کسی که باهاش کاشته می زنی حتما کریس.بیل.مسی.پیرلو....وکسایی که معروفن باشن...امروز 1کاشته با نکو زدم به نویر بسی حال داد:d و شوتینگشم تقریبا مثله سیستم کاشته زنیش هست...این سیستم انفجاریه حرکتم که خیلی خوبه طرف میشینه تو تاکسی برای دفاع دست تکون میده:p درکل ازش راضیم فوتبال زندگیه:d
/
رضا امروز بلاخره شنیدم که چجوری میگه گووووسستاو :lol:

خوزه هیچ چیز بدتر از این نیست که با ایران توی فینال اونم با المان تادقیقه 85جلو باشی بعد DC شی!!!:|
/
بازی 1باگ خیلی روی مخ داره اینه که بازیکنات از لحاظ مغزی لگ دارن!!! با اینکه این مشکل توی 14 هم توی بازیکنای متوسط رو به پایین هست ولی توی world cup دیگه وحشتناک زیاده مثلا پاس میدی طرف هنگ میکنه بعد2-3ثانیه مغزش بهش میگه هی هویج! بهت پاس داده برو دنبال توپ!:| تا اونم بخواد استارت بزنه توپ یا رفته بیرون یا تیم مقابل اونو گرفته
سیستم هدینگ بازی خیلی بهتر شده دیگه طرف اگر رونالدو هم باشه و نوک بازی کنه هرچی براش سانتر کنه نمیتونه راحت گل بزنه و هد زدن سختر و واقعی تر شده...و راستی دروازه بان های تاپ مثل نویر دیگه دیوار چین نیستن که هرچی بزنی بگیرن یا برگردونن و حرکتاشون خیلی واقعی ترشده...ضربه ازادشم خیلی خوب شده که مثلا حتما نباید کسی که باهاش کاشته می زنی حتما کریس.بیل.مسی.پیرلو....وکسایی که معروفن باشن...امروز 1کاشته با نکو زدم به نویر بسی حال داد:d و شوتینگشم تقریبا مثله سیستم کاشته زنیش هست...این سیستم انفجاریه حرکتم که خیلی خوبه طرف میشینه تو تاکسی برای دفاع دست تکون میده:p درکل ازش راضیم فوتبال زندگیه:d
/
راست میگی اقا رضا
دروازبانها مثل چی گل میخورند .اللخصوص بازی المان و ارژانتین بود یا برزیل که باهات بازی کردم 5تا خوردم. نویر چپ راست به هیچ توپی نه نمیگفت
شوت زدن تو فیفا کاپ خیلی راحت شده ردیف میتونید از 30 40 گل بزنید
جا داره هم دوباره با رونالدینهو کبیر دیدار کردیم:bighug: اولین بار بود که ایستگاه خوب میزنم تو این فیفا با رونالدینهو(همین امسال فقط فیفا بازی کردم البته فیفا 98 یا 97 بود هم بازی میکردم قبلا)
بازی خوبیه
ولی چهرهاشون یه جوری درست کردن نسبتا به 14 ضعیف تر کار شده یا من اشتباه میکنم

ضربه آزادا و شوتا خوب نیست.زیادی گل میشه.گلرای ضعیف مثل رومرو و رحمتی دهن آدمو آسفالت میکنن.به یک توپم نه نمیگن.
البته فکر کنم اینجوری کردن تا بشه با تیمای مثل ایران هم بازی کرد و گل زد.

/
/
داش رضا من همون اولین روز world رو گرفتم ولی هرچی میخوام بیام چند دست با هم بزنیم نمیشه
اصلا دلم با این بازی نی،نمیدونم چرا
کلا اخلاق عجیبی دارم دوست دارم همه این بازی رو داشته باشن تا با هم بزنیم
میبینم یه عده دارن تنها fifa 14 میزنن یه جوری میشم
ان شاالله همه دستگاهشون رو کپی خور میکنن میترکونیم
ببخشید
حالا تو چند روز آینده اگه کسی از بازی کسل کننده ام تو 14 خسته شد میام world

Last edited by a moderator:
.................................؟؟؟؟؟

کاری نداره که
برو تو منوی دستگاهت آهنگت رو بریز تو یه پلی لیست بعدش بیا تو فیفا ، یه جایی هست نمیدونم کجاشته دقیقا ( داشتم میگفتم بهت:() میری بعد دقیقا بازم یادم نیست چی کار میکنی بعدش انتخاب میکنی پلی لیستت رو

خیلی جامع بود مگه نه ؟ در عین حال دقیق ؟ :d:d:>

آخرین ویرایش:
کاری نداره که
برو تو منوی دستگاهت آهنگت رو بریز تو یه پلی لیست بعدش بیا تو فیفا ، یه جایی هست نمیدونم کجاشته دقیقا ( داشتم میگفتم بهت:() میری بعد دقیقا بازم یادم نیست چی کار میکنی بعدش انتخاب میکنی پلی لیستت رو

خیلی جامع بود مگه نه ؟ در عین حال دقیق ؟ :d:d:>
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
کلا که یادت نیست
فقط اون قسمتی که باید انتخاب کنیم یادته دمت گرم کلی خندیدم=))=))=))

من یه مشکل خیلی جدی دارم،از هر کسی هم می پرسم جواب نمیده،خواهشن اگه کسی می تونه من رو راهنمایی کنه.
مشکل:در بعضی مواقع که دارم فیفا 14 بازی می کنم،برای 2 تا 3 ثانیه افت فریم به موجود میاد که بعضی مواقع بیشتر و تعداد شون هم بیشتره،مثلا موقع آنلاین بازی کردن فیفا دیدید که در حین بازی یه گیر یا افت فریم بوجود میاید،دقیقا همین جوریه،و اینکه بازی موقع افت فریم ثابت نمی مونه.موقعی که من حتی demo world cup رو هم دانلود کردم،همین مشکل بود،چند روز پیش من که بازی fifa world cup رو هم گرفتم این دیدم که این مشکل توی این بازی بیشتره و زیاد تر هم اتفاق میفته،و کلا توی جام ها این افت فریم بیشتره.من انواع فرمور ها رو امتحان کردم،هاردم 80 بود ،هاردم رو عوض کردم و 500 گذاشتم،هم از روی هارد اکسترنال و هم از روی هارد داخلی اجرا کردم،دیگه ps3 رو فرمت کردم،restore کردم،که بازم همین مشکل بود،توی هیچ بازی دیگه ای هم این مشکل نیست و عالی اجرا می شه،دقیقا این مشکل از fifa 14 برام بوجود آمد.واقعا هم دیگه نمی دونم چی کار کنم،خیلی توی ذوق ،یه دفعه داری بازی می کنی،افت فریم ایجاد می شه،توی هر تاپیک ایرانی و خارجی هم سرچ زدم ،هیچ کس به چنین مشکلی بر نخورده بود.
کمکککککککککککککک!!!

سلام دوست عزیز یه کاری کن تو یه یوزر دیگه بساز بعد با اون از هارد داخلیت اجرا کن اگه افت داشتی bd mirror فعال کن اگه بازم داشتی مشکل ار هارد و اینا نیست مشکل از دیسک پلیرته ...یه بارم بدون دیسک بازی کن فقط یادت باشه اگه دستگات هکه و انلاین بازی اصلا بدون دیسک اورجینال انلاین بازی نکن خطر بنن به شدت هست...

اگه مشکلت تو کارایی که گفتم حل شد تو یوزری که فیفا رو میزنی سیو گیم و تمام دیتا هاتو هرچی هست که مربوط به فیفا میشه پاک کن.

و اینم بگم اینکه بازی دیگه روونه این نیست اینا ربطی نداره هر بازی موتور خاصی رو داره شما یه بازی با موتور گیمی که فیفا ازش استفاده میکنه استفاده کنی شاید تو اون بازیم به چشم بیاد.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

تو قسمت be a manager چطور میتونم بعد از سرچ یه بازیکن اون رو بخرم برای تیمم؟ چطور بفهمم بازیکن جوونی که استعداد یابم پیدا کرده حد پیشرفتش چقدره؟

فکر کنم واسه همه اتفاق اوفتاده که واسه چند روز بازیشون بهم بریزه و هر کاری کنن درست نشه،منم الان همین طوری شدم و هرکاری رو بگید امتحان کردم درست نشد
تا اینکه به توصیه بعضی از دوستان قرار شد کنار fifa یه بازی دیگه انجا بدم تا تنوع بشه،با این کار اوضاع یه مقدار بهتر شده حالا اگه کسی نکاتی رو راجع به دفاع میدونه رو توضیح بده ممنون میشم
کلا وضعیتم تو دفاع طوری شده اگه هیچ کاری انجام ندم بهتر توپ گیری میکنم تا اینکه خودم یه کاری کنم بازیکنام کنار بکشن:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or