FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فکر کنم واسه همه اتفاق اوفتاده که واسه چند روز بازیشون بهم بریزه و هر کاری کنن درست نشه،منم الان همین طوری شدم و هرکاری رو بگید امتحان کردم درست نشد
تا اینکه به توصیه بعضی از دوستان قرار شد کنار fifa یه بازی دیگه انجا بدم تا تنوع بشه،با این کار اوضاع یه مقدار بهتر شده حالا اگه کسی نکاتی رو راجع به دفاع میدونه رو توضیح بده ممنون میشم
کلا وضعیتم تو دفاع طوری شده اگه هیچ کاری انجام ندم بهتر توپ گیری میکنم تا اینکه خودم یه کاری کنم بازیکنام کنار بکشن:(

منم تجربه داشتم؛ و به نظرم شاید بهترین کار ؛ اصلا یه استراحت مقطعی باشه و دور بودن کامل از فیفا ..

رفقا دیگه کسی قظعی نداره؟؟؟؟ من دیگه اعصابم به .... رفت هی از نیمه دوم شروع میکنه هی 5-6 ثانیه فریز میکنه 20 ثانیه خوب میشه بعد از 10 بار میاد بیرون

رفقا دیگه کسی قظعی نداره؟؟؟؟ من دیگه اعصابم به .... رفت هی از نیمه دوم شروع میکنه هی 5-6 ثانیه فریز میکنه 20 ثانیه خوب میشه بعد از 10 بار میاد بیرون
چرا تا جمعه خوب بود از ۲روز پیش دوباره شروع شده مشکل برای خیلی ها

رفتم رو ps4 ..
مونده psn card بگیرم و پلاس رو فعال بکنم تا بتونم فیفا آنلاین بزنم . فعلن هم فقط فیفا رو دارم و بازی دیگه ای ندارم .
از سینای عزیز هم بابت زحماتی که متقبل شد خیلی خیلی ممنونم .
منتظر حضور گرمتان هستیم :bighug:

رفتم رو ps4 ..
مونده psn card بگیرم و پلاس رو فعال بکنم تا بتونم فیفا آنلاین بزنم . فعلن هم فقط فیفا رو دارم و بازی دیگه ای ندارم .
از سینای عزیز هم بابت زحماتی که متقبل شد خیلی خیلی ممنونم .
منتظر حضور گرمتان هستیم :bighug:

اد کن بزنیم:دی
Amin_tnt

ای کاش EA بازی World Cup 2014 رو هم طبق الگوی کلی و توی فضا و حال و هوایی مشابه FIFA 14 می ساخت + تکامل های لازمش و البته توی یه فاز کاملا "جدی" مثل خود FIFA14 و نه این چیزی که الان هست، چیه این واقعا!
حقیقتا نمی شه از 14 به World Cup بیای و راضی باشی و بمونی حتی برای تجربه کوتاه توی حال و هوای جام جهانی، در هر صورت برمی گردی به 14، ما که نتونستیم! ( خودت جام جهانی رو توی 14 شبیه ساز کنی به نتایج بهتری می رسی، حداقل یه تجربه جدی رو داری + یک " فوتبال " ). نمی دونم چرا ولی حس می شه World Cup حال هوای شوخی رو داره...!
درود بر FIFA14 با تمام خوبی ها و بدی هاش.

آخرین ویرایش:
واقعا فیفا 14 رو بازی میکنی بعدش بلافاصله میری تو فیفا ورلد کاپ ب عمق فاجعه پی میبری !!!! از نظر گرافیکی خیلی پایینه نسبت به فیفا 14 اگه توجه کنید ... انگار تو ورلد کاپ عروسکیند .. یعنی راحت از 14 بپری تو ورلد کاپ بلافاصله متوجه میشی.... حجم هم همونه ها ولی ر* ی*د*ن تو گرافیک ....فک کنم ورلد کاپ 2010 هم همینجوری بود حالا چرا اینکارو میکنند خدا عالمه - کلا فضای گیرایی نداره ورلد کاپ و فقط میتونی به عشق جام جهانی و تیم کشورت و.... بازیش کنی - من که 1 دست میزنم حالم یه جورایی میشه و برمیگردم 14....:|

راستی این قضیه دیسکانکت شدن و فریز شدن از دقیقه 30 یا شروع نیمه دوم واسه دوستان دیگه هم هست ؟؟؟ خیلی رو اعصابه ...تا دقیقه 30 خوبه بعد شروع میشه 5 ثانیه فریز 15 ثانیه درست و به همین منوال تا زمانی که به لطف سرورهای ea کلا شوت شی بیرون :bighug:

آخرین ویرایش:
راستی این قضیه دیسکانکت شدن و فریز شدن از دقیقه 30 یا شروع نیمه دوم واسه دوستان دیگه هم هست ؟؟؟ خیلی رو اعصابه ...تا دقیقه 30 خوبه بعد شروع میشه 5 ثانیه فریز 15 ثانیه درست و به همین منوال تا زمانی که به لطف سرورهای ea کلا شوت شی بیرون
هم دردیم. 8-|

ولی من با جام جهانی بیشتر از خوده فیفا حال کردم چون یجورایی بازی از اون حالت خشک و حوصله سر بر درومده و موقع حرکات چیزی قابل پیش بینی نیست یعنی ممکن یه توپی رو بشوتی دروازه بان بگیره ولی ممکنه یه دفعه دیگه بشوتی از دست دروازه بان دربره بره تو گل ولی فیفا از بعضی جاها به هیچ عنوان گل نمیشه و یا از یه سری زوایا صدر در صد گل میشه و قبل شوت میفهمی گله یا نه ولی جام جهانی اینجوری نیست همینش خیلی خوبه

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk

دوستان فیفا آنلاینم شد تکراری !!!! همش داریم این اجنبی هارو گل بارون میکنیم آرزو به دل موندیم یه وطنی به تورمون بخوره یه دست اساسی آنلاین بزنیم لطفا اونایی که چهار تا پنج ستاره دارن اد کنن !!!

amirbalooch آیدی فیفامه لطف اد کنین ;;)

اين مشكل بيرون اومدن از اواسط نيمه دوم براي من چند روزي هست حل شده ولي جديدا يه مشكل ديگه درست شده كه آرزو ميكنم كاشكي مثل قبل از اواسط نيمه دوم ميومد بيرون ( اينجوري گاهي وقت ها شانس برد داشتم)

الان مشكل اينجاست كه تا دقايق 30 بازي به خوبي پيش ميره اما بعد اين دقايق تازه عذاب شروع ميشه و بازي هي خشك ميشه.

اينجوري هستش كه هر 12 ثانيه يك باربازي روبراه هست و دوباره براي ده ثانيه خشك ميشه و تا آخر بازي همين طور ادامه داره. يعني شيرين به اندازه يه بازي كامل ديگه من تو بازي علاف ميشم و شديدا اعصابمو خرد كرده. البته تو جام جهانيش اصلا چنين مشكلاتي نداره ولي خدا نميدونم بگم كيو لعنت كنه كه اين مشكلات مسخره تو فيفا 14 هستش.

سلام به دوستان. یه 2-3 روزیه که فیفام کاملا داغون شده . وسطه بازی هی صحنه صحنه میشه. فریمورمو عوض کردم, فیفا رو آپدیت کردم, انداختم تو حافظه ی ps3, با دیسک و بدون دیسک اجرا کردم ولی باز درست نشد :((
کسی هست بتونه کمکم کنه ؟؟ دمتون گرررم

سلام به دوستان. یه 2-3 روزیه که فیفام کاملا داغون شده . وسطه بازی هی صحنه صحنه میشه. فریمورمو عوض کردم, فیفا رو آپدیت کردم, انداختم تو حافظه ی ps3, با دیسک و بدون دیسک اجرا کردم ولی باز درست نشد :((
کسی هست بتونه کمکم کنه ؟؟ دمتون گرررم

دوست عزیز این مشکلات که معمولا از نیمه دوم دقیقه 50 واسه من شروع میشه به اینترنت و سرورای EA ربط داره...برای من بازی اول و دوم خوبه دیگه از بازی سوم شروع میکنه...با قطع و وصل شدن مواقعی جواب میگیرم مواقعی هم نه!!!
همه هم به نوعی درگیر هستن و کاری نیست که بشه و از دست کاربر بر بیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or