FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
^^^^
اصلا این مشکل یه ترفند شده ، من یه بازی کردم همون اول بازی انقدر اشتباه کردم که بازی 3-0 به سود یارو شد ، گفتم صبر میکنم تا دقیقه 70 ، یکهو دو تا ریپ زد ، افتادیم بیرون اصلا بازی حساب نشد :d

بعد اون بازی دیروز که 3تا جلو بودم و برد برام حساب کرد . گفتم 1بازی دیگه انجام بدم با 1گل جلو باشم ببینم چی میشه...بازی کردم 1هیچ جلو بودم دقیقه 60انداخت منو بیرون گفتم الان برام باخت رد میکنه ولی 2باره برام برد رد کرد! یعنی طرف خارجی دیس شده نه من! که دیگه امکانش تقریبا صفره... مگر اینکه 2حالت زیر پیش بیاد:d
1-اونایی که تو سیزن باهاشون بازی می کنیم همشون ایرانین:)
2-نت جهانی کلا دچار مشکل شده و فقط ما نتمون درسته(!):d (چون در هر صورت برای ما برد میزنه)
/
فقط امیدوارم world cup سروراش درست باشه چون حیف با تیم ملی بری تا فینال بعد تو پنالتی ها دیس بشیم:d
I agree with you
رضا جووووون=))

میدونین که چند وقته من بازی نمیکنم.کنسولمو بردم تعمیرگاه پریروز.الان تو اتاق عمله ممکنه دیگه درست نشه.دعا کنین دوباره به زندگی برگرده.

امروز بلاخره دمو ورلد کاپ رو دانلود کردم
مواردی که به نظرم اومد:
- پاس کاری ها دقیق تر شده
- احتمال گل شدن شوت ها به اون طریقی که توی فیفا 14 میزدیم کمتر شده
- دروازه بان ها رفلکس های بهتری نشون میدن
- سرعت بازی بیشتر شده و گیم پلی سریعتر هست
- ابعاد آدم ها نسبن به زمین بزرگتر شده
- دوربین دیفالت بازی جوری زاویه دید رو نشون میده که به نظر فضای بیشتری رو در یک نگاه میشه دید
- سایه توپ اصلا جالب نیست
- سرعت دویدن بیشتر شده ولی دیگه فرار کردن از دست دفاع ها کار راحتی نیست
- سر زنی دفاع ها به طرز قابل توجهی پیشرفت کرده و دیگه خبری از گل مفتی زن با ضربه سر نیست
- گرافیک تغییر محسوسی نکرده و نکته جدید همین اضافه شدن مربیان و شادی های تماشاگران هست

البته همه اینها نظرات شخصی بنده است

- در مورد مشکل قطعی بازی هم ظاهرا شما خوش شانس تر هستید ، من که هر بار خارج می شه باخت برام رد می کنه ، دیروز سه تا بازی برده رو همینطوری باخت رد کرد !

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

امروز بلاخره دمو ورلد کاپ رو دانلود کردم
مواردی که به نظرم اومد:
- پاس کاری ها دقیق تر شده
- احتمال گل شدن شوت ها به اون طریقی که توی فیفا 14 میزدیم کمتر شده
- دروازه بان ها رفلکس های بهتری نشون میدن
- سرعت بازی بیشتر شده و گیم پلی سریعتر هست
- ابعاد آدم ها نسبن به زمین بزرگتر شده
- دوربین دیفالت بازی جوری زاویه دید رو نشون میده که به نظر فضای بیشتری رو در یک نگاه میشه دید
- سایه توپ اصلا جالب نیست
- سرعت دویدن بیشتر شده ولی دیگه فرار کردن از دست دفاع ها کار راحتی نیست
- سر زنی دفاع ها به طرز قابل توجهی پیشرفت کرده و دیگه خبری از گل مفتی زن با ضربه سر نیست
- گرافیک تغییر محسوسی نکرده و نکته جدید همین اضافه شدن مربیان و شادی های تماشاگران هست

البته همه اینها نظرات شخصی بنده است

- در مورد مشکل قطعی بازی هم ظاهرا شما خوش شانس تر هستید ، من که هر بار خارج می شه باخت برام رد می کنه ، دیروز سه تا بازی برده رو همینطوری باخت رد کرد !

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
خدا کنه زودتر بیاد
fifa 14 دیگه حال نمیده-تکراری شده

برای من کلا از امروز تعطیل شد!

کلا به سرورای EA وصل نمیشه!این مشکل هم تو بازی bf4 و هم fifa14 وجود داره !

برای دیگر دوستان هم این مشکل پیش اومده؟

برای من کلا از امروز تعطیل شد!

کلا به سرورای EA وصل نمیشه!این مشکل هم تو بازی bf4 و هم fifa14 وجود داره !

برای دیگر دوستان هم این مشکل پیش اومده؟

دو تا حالت داره
یا دارن برای ایرانی ها دسترسی رو می بندند
یا هم اینکه در حال رفع مشکل سرور ها هستند
امیدوارم دومی پیش بیاد ،‌من هنوز متصل نشدم ببینم می شه یا نه

من واسه هک شدنم تو fut امروز یک چت با ساپورت بازی داشتم.این قضیه قطعی رو هم گفتم،گفت مشکل در حال حل شدنه.البته خالی زیاد میبندن ولی همین که میدونست مشکلی هست خودش جای شکرش باقیه.15 درصد تخفیف واسه خرید بعدیمم بهم داد.حالا نمیدونم به چه درد می خوره!
با دعای شما دوستان این بچه ما هم مثکه درست شد.ایشالا از شنبه در خدمتم دوباره.

دوستانی که world cup بازی می کنید ادد کنید تا قبل از جام جهانی بترکونیم اساسی:bighug:
تا 3روز دیگه منم میتونم بازی بخرم(:d) پس همت کنین 5.8 تا بیشتر نیست پارتا بزارید برای دانلود:p
میخواهیم دست به دست هم با ایران تیم ملی ارژانتین 2رقمی کنیم تا بفهمن ایران چه شیری:-"(ایهام نداره:d)
پس دوستان پایرت باز مثل خوزه.ارمان.احسان.رضا....و حمیدرضا از جزیره ی بن شدگان:( (چرا هنوز انبن نکردی:-/) بازی ردیف کنین تا بترکونیم....
اوریج ها هم که جای خود دارند;)
WwREZAwW
با تشکر از همت شما در زمان دانلود رایگان:|:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or