FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پارتا داره اندک اندک(درصد درصد)جلو میره به همه دوستام هرکدوم یه پارت دادم دانلود کنن خودمم الان خونه یکیشون 1روزه موندم تا ببینم یه وقت کم کاری نکنه:dبه یاریه خدا دیگه فردا خدمتونیم;)
الانم جاتون خالی داریم میریم
جشن قهرمانی فووووولااااد شهر اهواااااااز

شماها چه صبری دارید دانلود میکنید٫من اصلا حوصلم نمیکشه میرم میدم مغازه سریع میریزه رو هارد میام بازی میکنم٫منم از فردا وورد کاپو میرم تو کارش اگه خدا بخواد

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk

دانلود کنین :(
باشه دانلود کنین=((
منم میخوامممممممممممممم:((:((
ارین:crying1:
.
.
خاک رفته تو چشم:d
1دربست بگیر بیا شهر خودمون باهم بازی کنیم دیگه! 2تا هم بهت اوانس میدم هر بازی:p
ولی دلم تنگت مسی:(
/
محسن میدونی که دیگه رئال تو این نیست:p ببینم میخوای چجوری بازی کنی:d
منم دارم میرم مراسم پیشواز مس از لیگ برتر به دسته1 :|
/
راستی دوستان پایرت باز فردا نرید بازی بگیرد بعدشم سریع انلاین بازی کنید! چون تاریخ عرضه رسمی بازی 3روز دیگه است....
حالا اگر خواستین بازی کنین لااقل توی 1یوزر دیگه بازی کنید چون تاریخ تروفیهاتون ثبت میشه و سونی هم بهتون 1عیدی تپل میده:d...پس حواستون یاشهl-)

ارین:crying1:
.
.
خاک رفته تو چشم:d
1دربست بگیر بیا شهر خودمون باهم بازی کنیم دیگه! 2تا هم بهت اوانس میدم هر بازی:p
ولی دلم تنگت مسی:(
/
محسن میدونی که دیگه رئال تو این نیست:p ببینم میخوای چجوری بازی کنی:d
منم دارم میرم مراسم پیشواز مس از لیگ برتر به دسته1 :|
/
راستی دوستان پایرت باز فردا نرید بازی بگیرد بعدشم سریع انلاین بازی کنید! چون تاریخ عرضه رسمی بازی 3روز دیگه است....
حالا اگر خواستین بازی کنین لااقل توی 1یوزر دیگه بازی کنید چون تاریخ تروفیهاتون ثبت میشه و سونی هم بهتون 1عیدی تپل میده:d...پس حواستون یاشهl-)

I agrre with you :d
رضا نمیدونی چی شده=))
دوباره :d
میگه احسان میخوام بخورمت:p=)):)):d:((

شماها چه صبری دارید دانلود میکنید٫من اصلا حوصلم نمیکشه میرم میدم مغازه سریع میریزه رو هارد میام بازی میکنم٫منم از فردا وورد کاپو میرم تو کارش اگه خدا بخواد

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
کافیه دوشب بزاری دانلود شبانه
مغازه ها فکر کنم دیرتر بیارن

I agrre with you :d
رضا نمیدونی چی شده=))
دوباره :d
میگه احسان میخوام بخورمت:p=)):)):d:((
2روز نبودم.زود تند سریع به منم بگووووووو:dهر چیزی که تو این 2روز اتفاق افتاده
رضا ea تصمیم گرفته تو اپدیت جدید world cup فولادم بزاره با فولاد میام:p
فولاد=اسپانیا:d

دوستان تو قسمت Career Mode وقتی میخوای یک بازیکن رو بخری نمیشه از جایی دید پیشرفتش چطوریه ؟
چون بعضی از بازیکن ها تو هر فصل ۴-۵ تا اورالشون میره بالا بعضی ها هم ۱۰ سال نگه میداری کلا شاید یکی دو تا افزایش داشته باشن :|

به غیر از اون مورد Flair چیز دیگه ای نیست ؟

منم دانلودم تموم شد
یه چند دقیقه ای بازی کردم،∆+L1 بهتر شده،اگه خوزه هم مربی تیم ملی بود خیلی حال میداد فقط فکر کنم ea واسه جنجال هاش هر دو سه روز باید آپدیت بده:d
طبق توصیه رضا world cup فعلا نمیتونیم آنلاین بزنیم ،حوصله آنبن کردن رو ندارم

این مسخره بازی های سرور های ea هم گویا تمومی نداره
تا دیروز که چپ و راست دیسکانکت میشد
امروز هم که تست کردم بعد از چند دقیقه بازی شروع میکنه به سکته زدن و هر 30 ثانیه 5 ثانیه کلا ثابت میشه و باز ادامه بازی جوری میره روی اعصاب که آدم قید بازی کردن رو میزنه

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

امروز منم چند دست با این معجون جدید ea بازی کردم/:)
1چیزی که خیلی خورد تو پرم این بود که کاستا توی تیم ملی اسپانیا نیست:| مگه اینا لیست بازیکنای تیمهای ملی ندارن؟! اونم چی؟ اسپانیا اونم کی؟ کاستا!:| ولی 100% توی اپ squad میاد...ولی چرا یادشون رفته خیلی عجیبه...
بعدش هم زیادی دیگه از رنگای شاد استفاده کردن حالا درسته برزیل ملت سامبا کارن:d ولی دیگه مهدکودک که نیست! هرجاش 1رنگی و طعمی:p
ولی توی زمینه طراحی مربی و تماشاگران خیلی خوب کار کردن مخصوصا استاد کیروشb-) که اگه بجاش مایلی کهن بود...:d
جو ورزشگاه هم خیلی خوبه یعنی تماشاگران با هر حرکتی 1جور تشویق می کنن و حس خوبی به ادم دست میده...مخصوصا وقتی زوم میکنه روی چندتا تماشاگر بعد بینشون 1حوری داره تشویق میکنه:d
اما میرسیم به گیم پلی بازی که با این چند دستی که بازی کردم تقریبا کندتر شده.دفاع راحتر شده.پاس پشت دفاع تقریبا واقعی تر شده و فیزیک توپ خیلی بهتر شده مخصوصا زمان پاسکاری که خیلی خوب به چشم میاد این موضوع که وزن توپ احساس میکنی و....
ولی نمیدونم چرا 1حسی بهم میگه ea خیلی شیک و مجلسی همون فیفا14 با 1جعبه خوشرنگ و چندتا ادامس خرسی داره میده به خورد ملت:-?
شاید بیشتر و با تیمای مختلف بازی کنم قضیه فرق کنه و هنوز چون توی حال و هوای 14 هستم اینجوری فکر می کنم...
و می رسیم به تیم ملی:) اول از همه اورال هاشم تو حلقم 48!!!:| یعنی من به جاش بودم از فوتبال خداحافظی می کردم:))
ولی در کل تیم ملی همون چیزی که الان هست! یعنی دفاع داغون وسط بهتر حمله هم تعطیل! حالا بیشتر بازی کنم شاید ترکیبش دستم اومد:p
محسن فولاد کاستا نداره تیمتو عوض کن:p
/
امروز منم تو سیزن 1دست بازی کردم بازی 5-6ثانیه ای قفل میشد دوباره درست میشد...توی نیمه 2وم هم اینجوری میشد...توی فرندلی هم همینجوری شد نیمه اول!
اول میگه جووووووون حالا میگه میخوام بخورمت:|8-| مثل این میمونه من بهش بگم میخوام بخورمت:-&
زود.تند.سریع پاکش کن بعد بزارش تو انباری:p(block list):d

آخرین ویرایش:
امروز منم چند دست با این معجون جدید ea بازی کردم/:)
1چیزی که خیلی خورد تو پرم این بود که کاستا توی تیم ملی اسپانیا نیست:| مگه اینا لیست بازیکنای تیمهای ملی ندارن؟! اونم چی؟ اسپانیا اونم کی؟ کاستا!:| ولی 100% توی اپ squad میاد...ولی چرا یادشون رفته خیلی عجیبه...
بعدش هم زیادی دیگه از رنگای شاد استفاده کردن حالا درسته برزیل ملت سامبا کارن:d ولی دیگه مهدکودک که نیست! هرجاش 1رنگی و طعمی:p
ولی توی زمینه طراحی مربی و تماشاگران خیلی خوب کار کردن مخصوصا استاد کیروشb-) که اگه بجاش مایلی کهن بود...:d
جو ورزشگاه هم خیلی خوبه یعنی تماشاگران با هر حرکتی 1جور تشویق می کنن و حس خوبی به ادم دست میده...مخصوصا وقتی زوم میکنه روی چندتا تماشاگر بعد بینشون 1حوری داره تشویق میکنه:d
اما میرسیم به گیم پلی بازی که با این چند دستی که بازی کردم تقریبا کندتر شده.دفاع راحتر شده.پاس پشت دفاع تقریبا واقعی تر شده و فیزیک توپ خیلی بهتر شده مخصوصا زمان پاسکاری که خیلی خوب به چشم میاد این موضوع که وزن توپ احساس میکنی و....
ولی نمیدونم چرا 1حسی بهم میگه ea خیلی شیک و مجلسی همون فیفا14 با 1جعبه خوشرنگ و چندتا ادامس خرسی داره میده به خورد ملت:-?
شاید بیشتر و با تیمای مختلف بازی کنم قضیه فرق کنه و هنوز چون توی حال و هوای 14 هستم اینجوری فکر می کنم...
و می رسیم به تیم ملی:) اول از همه اورال هاشم تو حلقم 48!!!:| یعنی من به جاش بودم از فوتبال خداحافظی می کردم:))
ولی در کل تیم ملی همون چیزی که الان هست! یعنی دفاع داغون وسط بهتر حمله هم تعطیل! حالا بیشتر بازی کنم شاید ترکیبش دستم اومد:p
محسن فولاد کاستا نداره تیمتو عوض کن:p
/
امروز منم تو سیزن 1دست بازی کردم بازی 5-6ثانیه ای قفل میشد دوباره درست میشد...توی نیمه 2وم هم اینجوری میشد...توی فرندلی هم همینجوری شد نیمه اول!
اول میگه جووووووون حالا میگه میخوام بخورمت:|8-| مثل این میمونه من بهش بگم میخوام بخورمت:-&
زود.تند.سریع پاکش کن بعد بزارش تو انباری:p(block list):d
آره ترکیباش خیلی عجیبه
مثلا تیم ملی سید جلال رو نداشت بجاش سید محمد حسینی بود
من نمیدونم هاشم با اورال 48 چطور میخواد جلوی مسی،دیماریا،آگوئرو و.... بازی کنه:d
در عوضش کریمی جادوگر وسط پادشاهی میکنه،چه حالی میده باهاش پیکه و ... دریبل میزنی
تماشا چی هام خیلی خوبن ولی بازم این عرب ها خودشون رو به ما چسبوندن،توی تماشگرهای ایرانی ،تیم ملی رو تشویق میکنن
موقعی که یه گل زده میشه تصویر روی تماشاچی هایی که توی خیابون از روی اسکوربورد دارن بازی رو نگاه میکنن سوئیچ میشه و همچنین حرکات مربی ها و تماشاچی های داخل استادیوم
بزرگترین برد ea فکر میکنم متعادل کردن ▲+L1 باشه،با تغییرشون تو این بازی فکر کنم به اشتباشون توی 14 پی بردن

دوستان هنوزم مشکل قطع موجوده ؟
یه مدتی انلاین نشدم
فیفا کاپ رو هم دانلودش کردم هنوز وقت نکردم بازیش کنم
کی میتونیم انلاین بازیش کنیم؟
ممنون

منم زدم تو نخه فیفلا کاپ ...خیلی رنگ بازی زیاده توش از شاد بودن یه چیزی اونورتر شده ....فعلا انلاین نزنیم تا به طور رسمی عرضه بشه .بعد ببینیم اینم مثل 2014 مشکل داره یا نه ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or