FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب دیروز با چند نفری بازی کردم بسی حال داد:bighug:
با مورینیو2 بازی کردم حال داد عالی... زد خفتم کرد:dاونم به سبک مورینیو
بعدش با حمیدرضا بازی کردم که بازیامون زیبا.جادار.مطمئن بود همی:d تو 2دست اخر به همدیگه 2دسته پر از گل دادیم...
اخر شبم با محسن بازی کردم یعنی جوری بهش ثابت کردم که رئال کمی تا قسمتی از بقیه سرتره که...:> چجوری؟ با استفاده از قانون اول فیفا من رئال تو هر تیمی:dکه روی قانون 2وم نیوتن هم کم کرده...خلاصه خوشحال شدم به راه راست هدایت شدی مای فرند:x(از ستاد امر به معروف و نهی از منکر:-":d)
پریروم که با حسن بازی کردم عالی بودن ضریب اشتباهاتش اندازه ی ترازوی دیجیتالیه :d ولی قانون نزنی میخوری و بزنی میخوری!(برای حریف) کلا تو بازیش موج میزنه...تجربه بازی باهات عالی بود
در کل تو این 2روز فهمیدم هنوز خیلی نوبم و امیدوارم زودتر به پاتون برسم(همگی با هم:ااااااامییییییییین:d)
دم EA هم گرم با اپ جدیدش گند زد به بارسا و دورتموند...EA متشکریم:x

امروز چند دست سیزن زدم. بین اینا یه بازی خیلی اعصاب خورد کن بود. بوفون 3 تا قل رو گل خورد. یعنی به قدری مبتدیانه بود که رحمتی هم میتونست بگیره. :-o

یکی از بچه ها هم برای بازی پیغام داد که وقتی متوجه پیغامش شدم که آفلاین شده بود. شرمنده واقعا.

امروز چند دست سیزن زدم. بین اینا یه بازی خیلی اعصاب خورد کن بود. بوفون 3 تا قل رو گل خورد. یعنی به قدری مبتدیانه بود که رحمتی هم میتونست بگیره. :-o

یکی از بچه ها هم برای بازی پیغام داد که وقتی متوجه پیغامش شدم که آفلاین شده بود. شرمنده واقعا.
حداقل اون پیغام ادد که زدم برات 7 روزه اوکی کن فوسیل شد بخدا8-|(دوست نداری ادد کنی بگو مسئله ای نیست;)
)
++++
راستی در مورد اون دوستای که بهشون پیغام میزنم بازی کنیم بعد میگن داریم بازی میکنیم .باور کنید اینقدر بیشعور نیستیم:)) چون اولش چند باری رفرش میزنم میبینم بازی نمیکنند بعد یهو وقتی پیغام میزنم صفحه فرند رو رفرش میزنم شانس ما میبینیم که دارند بازی میکنند ودارن پیش خودشون فحشمون میدن که عجب ادمی هست که داریم بازی میکنیم وپیغام میده
خلاصه شرمنده دوستان
دم اقا رضا گرم زد کمپلت سوراخمون کرد 8 تا زد:|:d لامصب هر چی توپ اومد جولیو سزار خورد منم قبل بازی عصبانی بودم بابت یه قضیه بعد این8 تا هم خوردم دیگه بدتر شد:d
کلا" با اقا رضا و باون دادشمون ایدی رنگو خیلی خوشم میاد بازی کنم بازی قشنگی میکنند انصافا"

آخرین ویرایش:
خب دیروز با چند نفری بازی کردم بسی حال داد:bighug:
با مورینیو2 بازی کردم حال داد عالی... زد خفتم کرد:dاونم به سبک مورینیو
بعدش با حمیدرضا بازی کردم که بازیامون زیبا.جادار.مطمئن بود همی:d تو 2دست اخر به همدیگه 2دسته پر از گل دادیم...
اخر شبم با محسن بازی کردم یعنی جوری بهش ثابت کردم که رئال کمی تا قسمتی از بقیه سرتره که...:> چجوری؟ با استفاده از قانون اول فیفا من رئال تو هر تیمی:dکه روی قانون 2وم نیوتن هم کم کرده...خلاصه خوشحال شدم به راه راست هدایت شدی مای فرند:x(از ستاد امر به معروف و نهی از منکر:-":d)
پریروم که با حسن بازی کردم عالی بودن ضریب اشتباهاتش اندازه ی ترازوی دیجیتالیه :d ولی قانون نزنی میخوری و بزنی میخوری!(برای حریف) کلا تو بازیش موج میزنه...تجربه بازی باهات عالی بود
در کل تو این 2روز فهمیدم هنوز خیلی نوبم و امیدوارم زودتر به پاتون برسم(همگی با هم:ااااااامییییییییین:d)
دم EA هم گرم با اپ جدیدش گند زد به بارسا و دورتموند...EA متشکریم:x

و خداوند رضا را در نهایت پررویی افرید:p

تو 20 بازی اخیرم ، 20 تاشو به خاطر سانتر گل خوردم ( پدرمو این سانتر در اورد خواهشا نحوه ی هد زدنی چیزی دارین بگین فیض ببریم)
آخه
39624707012078251030.png
چطوری تو یه نبرد کاملا برابر از این
08188910427908615974.png
تو نبرد هوایی شکست میخوره:|

تو 20 بازی اخیرم ، 20 تاشو به خاطر سانتر گل خوردم ( پدرمو این سانتر در اورد خواهشا نحوه ی هد زدنی چیزی دارین بگین فیض ببریم)
آخه
39624707012078251030.png
چطوری تو یه نبرد کاملا برابر از این
08188910427908615974.png
تو نبرد هوایی شکست میخوره:|

اگه نظر منو بخوای :
راسیتش من زیاد رویه اوورال بازیکن حساب نمیکنم.
چون دیروز خودم داشتم با یه بابایی آلتیمیت میزدم...باور کن یارو تمام بازیکن های مطرح دنیارو داشت به جزء مسی...6-1 ازم باخت (نیمه اول چهار تا خورد)نیمه دوم دقیقه 75 بود لفت کرد:|
بازیکن تویه یه سری شرایط خاص هد زدنش فرق میکنه.ولی کلا من تیم هایی رو که میبینم زیاد سانتر میکنن با توجه به موقعیت توپ دروازبان رو میکشم جلو یا یه قد بلند رو رویه 2 تا cb کار میزارم تا نتونن هد بزنن(برای من موثر بوده)البته تا جایی که جا داشته باشه نمیزارم سانتر کنن

من ادت کردم ولی نمیدونم چرا اد نشدی. ولی تو لیست دوستای من به عنوان کسی که رکوئست داده هستی.
دوباره ادد میکنم ببینم حل میشه
دوستان شما هم مشکل وصل شدن به سرور ea دارید؟30دقیقه پیش وصل شدم به پی اس ان هر کار کردم نتونستم به سرور وصل شم

دوباره ادد میکنم ببینم حل میشه
دوستان شما هم مشکل وصل شدن به سرور ea دارید؟30دقیقه پیش وصل شدم به پی اس ان هر کار کردم نتونستم به سرور وصل شم

نه مشکلی نداره من الان کانکتم به سروراش..
مودمو یه بار آفو آن کن تست کانکشن بزن برو تو بازی ببین جواب میده

اگه نظر منو بخوای :
راسیتش من زیاد رویه اوورال بازیکن حساب نمیکنم.
چون دیروز خودم داشتم با یه بابایی آلتیمیت میزدم...باور کن یارو تمام بازیکن های مطرح دنیارو داشت به جزء مسی...6-1 ازم باخت (نیمه اول چهار تا خورد)نیمه دوم دقیقه 75 بود لفت کرد:|
بازیکن تویه یه سری شرایط خاص هد زدنش فرق میکنه.ولی کلا من تیم هایی رو که میبینم زیاد سانتر میکنن با توجه به موقعیت توپ دروازبان رو میکشم جلو یا یه قد بلند رو رویه 2 تا cb کار میزارم تا نتونن هد بزنن(برای من موثر بوده)البته تا جایی که جا داشته باشه نمیزارم سانتر کنن

احسان همه کار میکنم ، نمیشه لامصب

بلاخره با عبداله بازی کردم !
باید بگم واقعاً عجیب و منحصر به فرد بازی میکرد :blink:
یعنی خیلی خاص بود ، تاحالا این همه با آدم های مختلف بازی کردم از 4 سال پیش توی لایو تا الان کسی اینجوری بازی نمیکرد ! سبک خاصی داره اصلاً !
دقیقاً یاد دوران 99 افتادم با بازیش ! انگار 99 بازی میکرد !
واقعاً هم بازی باهاش لذت داشت هم جدید بود !
نمیشه هم بهش گل بزنی آخه ! نمیدونم چه داستانیه :دی
من با بهترین بازیکن لایو هم بازی کردم که همه رو آبکش میکرد و از لجاظ تسلط به عبداله میرسید چون واقعاً اون هم هر کاری میخواست میکرد فقط بدیش این بود چون طرفداره رئال بود فقط رئال برمیداشت که یکم ارزش کارش باعث میشه دیده نشه ، یه دفعه یه گلی بهم زد یادم نمیره ! موقعیت ریباند بود چی بود جلو دروازه بان من دستش اومد بعد اون هم L2 با R3 که توپ رو جفت پا برمیداره میپره هوا زد دروازه بان منو رد کرد کرد تو گل :-o
ولی عبداله خیلی خاص بازی میکنه با هر تیمی بازی میکنه و توپ رو سریع پاس نمیده ! هرچقدر دلش میخواد لفت میده !
البته این سبکی هم تو لایو حریف داشتم ها که انصافً بازی اون هم خیلی عالی بود ولی کیفیتش به عبداله نمیرسید ، دوستمون خزه مورییو 2 هم همینطور ، که ایشون هم عالیه ولی عبداله خیلی قوی تره
عبداله جان دوست دارم بیشتر با هم بازی کنیم ! فقط لطفاً حداقل هر 2 دست یک بار تیم 5 ستاره هم بگیر تا ببینم فرقمون چقدره و کیفیت نهاییت چقدره
آخه میخوام بلاخره یه روزی به زانو درت بیارم >:) :dخیلی حال میده خدایی اون پسره توی لایو هم آخرین بازی که باهاش کردم رو قشنگ یادمه که با بایرن مونیخ 1-0 بردمش :دی (باز هم زیاد بردمش ها ولی هر 4-5 دست یکبار اولاش و آخراش دیگه نزدیکتر شده بودیم به هم :دی ) چقدر دلم برای بازی باهاش تنگ شد :(
راستی عبداله جان تیم اصلیت چیه ؟ اونی که دیگه آخرشی ؟
من هنوز نتونستم تیم اصلی انتخاب کنم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or