ahmad_reza
کاربر سایت
امروز سینا به معنای واقعی rape کرد :-D البته امروز فاجعه بودم. تو سیزن هم 6 تا باخت پیاپی دادم :-(

دوستاني كه با برزيل زياد بازي كردن يه مقايسه ميخوام لطف كنن بين ( راميرز گوستاوو پائولينيو و حتي لوئيز ) بهترين اين ٤ تا واسه CM و CDM و ( اسكار هرنانز و برنارد) بهتريت اين ٣تا واسه CAM. و يه مقايسه بين توانائي هاشون و .... اگر هم با جزئيات تو سيستم هاي مختلف بفرمائيد كه ديگه تركونديد
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان راهی هست که اپدیت افلاین کنم بازی رو
عزیز آبدیت نقل و انتقالاتم میشه یجوری ریخت رو کنسول؟
شما برو از توی edit teams گزینه download updates رو انتخاب کن . اینجوری که اپدیت کنی در حالت افلاین هم بازیت اپدیتهعزیز آبدیت نقل و انتقالاتم میشه یجوری ریخت رو کنسول؟
یا اینکه راهی باشه که آبدیتش کردیم بمونه و وقتی آفلاین هم هستیم جواب بده

عزیز آبدیت نقل و انتقالاتم میشه یجوری ریخت رو کنسول؟
یا اینکه راهی باشه که آبدیتش کردیم بمونه و وقتی آفلاین هم هستیم جواب بده
بچه ها من وقتی میخوام squad فیفا رو اپدیت کنم پیغام میده you have been signed out of psn and ea servers. Online features will be unavailable until you sign in. مشکل از کجاس همه چی هم کانکته
دوستان یه توصیه . تا وقتی که خودتون کنسول نسل هشتمی نخریدید فیفا نسل هشتم رو هم سعی کنید اصلا سراغش نرید ...
همونطور که دوستان تو این چند وقته گفتن تفاوت از همه لحاظ خصوصا گیم پلی زمین تا اسمون هست ...و اگر بعد اون رو بازی کنید دیگه نمیتونید فیفای نسل هفتم رو تحمل کنید
الان من غضه ام گرفته جام جهانی که فقط برای این نسل هفتم چه جوری بازی کنم !
ایرانیا بیشترشون حالا حالاها هستن خدمت نسل7(ادم ازینور نبر:d)