FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اپدیتشم نصب کردم هیچ اتفاقی نیافتاد از کجا بفهمم اپدیت شده یا نشده بازی

ازینجا که 1.دیگه موقع اومدن تو بازی مسج واس اپدیت نمیاد رو صفه 2. تو گیم دیتاهات اپدیته هستش مثلث روش بزن اینفورمیشنو بزن باید نوشته باشه ورژن 1.3 که 39 یا 40 مگه

ازینجا که 1.دیگه موقع اومدن تو بازی مسج واس اپدیت نمیاد رو صفه 2. تو گیم دیتاهات اپدیته هستش مثلث روش بزن اینفورمیشنو بزن باید نوشته باشه ورژن 1.3 که 39 یا 40 مگه

این که گفتی تو محیط بازی هست یا تو ملتی من رویه ایکون بازی

خدایی این چه نوع استوپ کردنیه؟:|=))
یعنی وقتی این باگ تو بازی اتفاق افتاد تا نیم ساعت فکم رو زمین بود:d
میدونم بی ربطه ولی اگه میشه جواب بدید:
با ریباگ 4.41 هم میشه انلاین بازی کرد؟
بعد اکانت اوریجین رو چطور باید بسازم؟

خدایی این چه نوع استوپ کردنیه؟:|=))
یعنی وقتی این باگ تو بازی اتفاق افتاد تا نیم ساعت فکم رو زمین بود:d
میدونم بی ربطه ولی اگه میشه جواب بدید:
با ریباگ 4.41 هم میشه انلاین بازی کرد؟
بعد اکانت اوریجین رو چطور باید بسازم؟

باید فرمویرتون رو به 4.55ارتقا بدید

................
..........
.......

دیشب با یکی از بچه ها (mhfifa) چنددست بازی کردیم 2 دست مساوی شد دو بازی هم باختم
سوای اینکه بازی ایشون خوب بود و بهشون تبریک میگم ولی واقعا رئال دیگه رئال نیست سورئاله (قدرتاش بشکل وحشتناک غیر طبیعی زیاده)

باید فرمویرتون رو به 4.55ارتقا بدید

................
..........
.......

دیشب با یکی از بچه ها (mhfifa) چنددست بازی کردیم 2 دست مساوی شد دو بازی هم باختم
سوای اینکه بازی ایشون خوب بود و بهشون تبریک میگم ولی واقعا رئال دیگه رئال نیست سورئاله (قدرتاش بشکل وحشتناک غیر طبیعی زیاده)

کلا اگه دقت کنین هر کی با علی بازی میکنه بعدش همینو میگه ... به نظرم علی خیلی خوب از همه ی مهره های رئال استفاده میکنه و اینم یه هنره

کلا اگه دقت کنین هر کی با علی بازی میکنه بعدش همینو میگه ... به نظرم علی خیلی خوب از همه ی مهره های رئال استفاده میکنه و اینم یه هنره

ممنون،ولی اخیرا با تیمهای دیگه هم بازی میکنم،دیشب با تاتنهام 6 دست با عبدالله بازی کردم،1 باخت، 2 مساوی و 3 برد داشتم

دارم زده میشم کم کم :/ نه به خاطر اینکه میبازم اینروزا .. کلا کمتر حال میده نسبت به قبل . بیشتر هم فک کنم به خاطر اینه که اون کنترلی رو که میخوام ندارم رو بازیکنا و بازیم و روی توپ .. تو 13 بعد یه مدت بازی همه چی دستم بود و میدونستم دارم چیکار میکنم اما تو این نه .. تو فکر اینم بفروشم کنسولو .. راحت شم تافیفا 15 و ps4 .

دوستان توی XBOX360 میتونیم آهنگ هایی که دوست داریم رو توی CD بریزیم بعد میتونیم توی فیفا به جای اهنگ های خود فیفا اون ها رو پخش کنیم
میخواستم بپرسم توی PS3 چه جوری آهنگ بریزم تا توی فیفا بتونم انتخابشون کنم ؟؟؟؟
ممنون
====================
راستی اگه فیفا بازی میکنید من رو اد کنید
من 4 سال توی لایو بازی میکردم ، تازه 2 روزه که اکانت PSN ساختم
البته چند روزی شاید نتونم خیلی بیام ولی از آخر هفته اکثر اوقات آنلاین میشم
فردا عصر هم مطمئنن هستم

کیست مرا یاری کند؟... با سلا م خدمت همه دوستان به شدت احتیاج دارم که ترانسفر لیست التمیت تیمم رو بزرگ کنم , کسی از دوستان می تونه برام بفرسته!؟ امیدمون به شما دوستان level بالاست!

دوستان توی XBOX360 میتونیم آهنگ هایی که دوست داریم رو توی CD بریزیم بعد میتونیم توی فیفا به جای اهنگ های خود فیفا اون ها رو پخش کنیم
میخواستم بپرسم توی PS3 چه جوری آهنگ بریزم تا توی فیفا بتونم انتخابشون کنم ؟؟؟؟
ممنون
ابتدا باید اهنگ های دلخواه روی یک فلش با فرمت فت32 بریزید بعد اونو به قسمت Music کنسول خودتون انتقال بدید . بعد از اینکار دیگه طریقه انتقالش به درون بازی شبیه نسخه XBOX360 هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or