دوستان چند روزی می شه که سیستم رئال تغییر کرده و 4-1-4-1 شده ، با این سیستم فکر می کنم خیلی وضعیت دفاعی می شه و من همون سیستم 4/2/3/1 رو بیشتر می پسندم

دیروز 1چرخی توی تایپیک جام و فیفا14 ps4 میزدم دیدم 1بابایی ادعای هربازی 8تا گل میکنه اگر دیدیش به اون ادعاالدوله از طرف بچه های این تایپیک بگو جوجو اخره پاییزه برگ درخت میریزه اونم ریزه ریزه حواست باشه 1وقت روت نریزه! ولی در کل هرکسی با اختلاف چند گل میزنه که نباید بیاد جار بزنه من رستم دستانم! بیخیال... خدا تا فیفا15 به تو و فراز صبر بده تا بچه های اینجا کوچ کنن اونور....
حالا کار های لازمه رو انجام میدیم تا از دل دوستان در بیادrezam@
ارینم به اقتضای زمونه و..:d کمتر ان میشه. دلم برات تنگیده داداش
سبک نقل قولها از سینا:d

amin_milanدم اقا رضا گرم عجب بازی بود بسی حال کردم:d
بازی بارسا و چلسی خیلی زیبا بود انصافا"
گرچه دو بازی پر گونی گل خوردیم:d
هر کاری میکنم بازی با ارسنال ومنچستر نمیدونم بازی کنم انصافا
دوستان یکی راهنمای کنه این هجوممون درست شه .بازی حی دفاع نمیشه
+++++++
به بعضی از دوستان پیغام میدیم انگار نه انگار پیغام دادیم یا اینکه پیغام میدیم فرت افلاین :d
فدای سرشون نمیخوان بازی کنند .مشکلی ندار:d
دوستانی که میخوان بازی کنند ایدیشون رو بذارند تا ادد کنم با هم بازی کنیم
امروز با سینا سه دست بازی کردم. سینا خیلی خوب مانع این میشه که ریتم پیدا کنی. برای همین مجبور بودم بارها سیستم عوض کنم که راه فرار پیدا کنم.
چیزی که بیشتر از همه بهم حال داد گل زدن میرکو بود. اینکه با یه اینتری بازی کنی و هر 4 گلتو میرکو بزنه خیلی جالب میده.
بازی اول 2-1 بردم. خیلی موقعیت داشتم. یورنته دو تا تک به تک گل نکرد.هندانوویچ جوری بازی کرد که آرزو کردم بوفون نصف این ساخته میشد.
بازی دوم 1-0 سینا برد که چیزی ازش یادم نمیاد :d
بازی سوم 2-2 شد . این بازی پایاپای بود ولی من به شخصه از بازی خودم راضی نبودم.ولی سینا عالی بازی کرد.
در کل دو گل رو سوتی بوفون خوردم که واقعا یه لول به بازی بود.
ما که بازی میکنیم میره اصلا دیگه به هیچی فکر نمیکنیم:d
نه ترکیب میچینم نه ...

لیگ قهرمانان رو نداره عزیزدوستان من لیگ اسپانیا رو دارم بازی میکنم ولی داخلش خبری از لیگ قهرمانان اروپا و جام حذفی نیست
میخوام بدونم اصلا لیگ قهرمانان رو داره اگه داره لطف کنین بگین تو کدوم قسمتش هست
ممنون