FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان چند روزی می شه که سیستم رئال تغییر کرده و 4-1-4-1 شده ، با این سیستم فکر می کنم خیلی وضعیت دفاعی می شه و من همون سیستم 4/2/3/1 رو بیشتر می پسندم

4.1.4.1 بیشتر زمانی به دردت می خوره که طرف مقابلت از 4.2.3.1 استفاده کنه.همونطور که می دونی توی 4.2.3.1 فرد از دو هافبک دفاعی استفاده می کنه برای بازی سازیش و پیش برد بازیش 4.1.4.1 ارتباط اون دو هافبک دفاعی و 3 هافبک جلوتر رو به طور کامل می بنده.دفاعی هست چون رسما اون دو تا هافبک وسطی که گذاشتی (رو به روی 4.2.3.1 ) درگیر میشن به هافبک های دفاعی رقیبت.اون موقع باید به بازی از گوشه ها رو بیاری یه منتظر اشتباه رقیبت باشی.بنابرین با توجه به اینکه اکثر تیم های فیفا در حال حاضر به ترکیب های 4.2.3.1 یا مشابهش روی میارن (بعضی ها 3 دفاع می ذارن و 2 مهاجم) 4.1.4.1 ترکیب مناسبی هستش.اما بهتر از این ترکیب هم وجود داره به نظرم.چون رئال تیم پر مهره ای هست و نگرانی از گذاشتن چند مهاجم نداری , 4.1.3.2 خیلی ترکیب خوبی می تونه باشه.این ترکیب رو به روی 4.2.3.1 مثل 4.1.4.1 عمل می کنه و بازی سازی طرف مقابلت رو به طور کامل از بین می بره(چون هافبک های دفاعیش رو درگیر می کنه) و چون دو مهاجم هم داری طبیعتا حمله ای تر هم هست.
البته این پیشنهاده منه دوستان حرفه ای تر هم هستن اینجا خوش حال میشیم تحلیل اونارو هم بشنویم.:x

دیروز 1چرخی توی تایپیک جام و فیفا14 ps4 میزدم دیدم 1بابایی ادعای هربازی 8تا گل میکنه اگر دیدیش به اون ادعاالدوله از طرف بچه های این تایپیک بگو جوجو اخره پاییزه برگ درخت میریزه اونم ریزه ریزه حواست باشه 1وقت روت نریزه! ولی در کل هرکسی با اختلاف چند گل میزنه که نباید بیاد جار بزنه من رستم دستانم! بیخیال... خدا تا فیفا15 به تو و فراز صبر بده تا بچه های اینجا کوچ کنن اونور....

برادر پس کل کل نباید بکنیم؟!:dنمی دونستم دوستان ناراحت میشن و الا ما اهل خودنمایی نیستیم.:(حالا کار های لازمه رو انجام میدیم تا از دل دوستان در بیاد:دی

آخرین ویرایش:
rezam@
ارینم به اقتضای زمونه و..:d کمتر ان میشه. دلم برات تنگیده داداش:(
سبک نقل قولها از سینا:d

رضا من هستم تازگیا بیتشر فقط به این امید که دوستان بیایم بزنیم نبودن میریم کریر و هزار کوفت دیگه:d

این امین بنده خدا هر وقت پی ام میده من نیستم پایه دستگاه (KORP) از همینجا هم ازش معذرت میخوام و بهش میگم مخلصتیم در بست:x

دم اقا رضا گرم عجب بازی بود بسی حال کردم:d
بازی بارسا و چلسی خیلی زیبا بود انصافا"
گرچه دو بازی پر گونی گل خوردیم:d
هر کاری میکنم بازی با ارسنال ومنچستر نمیدونم بازی کنم انصافا
دوستان یکی راهنمای کنه این هجوممون درست شه .بازی حی دفاع نمیشه
+++++++
به بعضی از دوستان پیغام میدیم انگار نه انگار پیغام دادیم یا اینکه پیغام میدیم فرت افلاین :d
فدای سرشون نمیخوان بازی کنند .مشکلی ندار:d;)
دوستانی که میخوان بازی کنند ایدیشون رو بذارند تا ادد کنم با هم بازی کنیم

دم اقا رضا گرم عجب بازی بود بسی حال کردم:d
بازی بارسا و چلسی خیلی زیبا بود انصافا"
گرچه دو بازی پر گونی گل خوردیم:d
هر کاری میکنم بازی با ارسنال ومنچستر نمیدونم بازی کنم انصافا
دوستان یکی راهنمای کنه این هجوممون درست شه .بازی حی دفاع نمیشه
+++++++
به بعضی از دوستان پیغام میدیم انگار نه انگار پیغام دادیم یا اینکه پیغام میدیم فرت افلاین :d
فدای سرشون نمیخوان بازی کنند .مشکلی ندار:d;)
دوستانی که میخوان بازی کنند ایدیشون رو بذارند تا ادد کنم با هم بازی کنیم
amin_milan
اد کن بازی کنیم:دی

من هر چند وقت یه بار وقت میکنم میشینم پشت سر هم زیاد بازی میکنم.. بعد باز یه مدت انقدر پشت سر هم بازی میکنم که اصلا بازیم به گند کشیده میشه و فقط و فقط الکی بازی میکنم بدون تمرکز ..

اونم در حالی که تمرکز بخش خیلی مهمه واسه خصوصا دفاع..

نمیدونم چه حکمتیه... انگار باید هر چند وقت یه بار دسته رو بذارم کنار :دی ...

اگرچه بعضی موقع ها مشغله زندگی خود به خود ادمو یه هفته ای از بازی میندازه ... وقتی هم میشینه و فرصت داری .. نت اوضاعش آشغاله و مجبوری ساعت های خاصی بیای

امروز با سینا سه دست بازی کردم. سینا خیلی خوب مانع این میشه که ریتم پیدا کنی. برای همین مجبور بودم بارها سیستم عوض کنم که راه فرار پیدا کنم.

چیزی که بیشتر از همه بهم حال داد گل زدن میرکو بود. اینکه با یه اینتری بازی کنی و هر 4 گلتو میرکو بزنه خیلی جالب میده.

بازی اول 2-1 بردم. خیلی موقعیت داشتم. یورنته دو تا تک به تک گل نکرد.هندانوویچ جوری بازی کرد که آرزو کردم بوفون نصف این ساخته میشد.

بازی دوم 1-0 سینا برد که چیزی ازش یادم نمیاد :d

بازی سوم 2-2 شد . این بازی پایاپای بود ولی من به شخصه از بازی خودم راضی نبودم.ولی سینا عالی بازی کرد.

در کل دو گل رو سوتی بوفون خوردم که واقعا یه لول به بازی بود.

امروز با سینا سه دست بازی کردم. سینا خیلی خوب مانع این میشه که ریتم پیدا کنی. برای همین مجبور بودم بارها سیستم عوض کنم که راه فرار پیدا کنم.

چیزی که بیشتر از همه بهم حال داد گل زدن میرکو بود. اینکه با یه اینتری بازی کنی و هر 4 گلتو میرکو بزنه خیلی جالب میده.

بازی اول 2-1 بردم. خیلی موقعیت داشتم. یورنته دو تا تک به تک گل نکرد.هندانوویچ جوری بازی کرد که آرزو کردم بوفون نصف این ساخته میشد.

بازی دوم 1-0 سینا برد که چیزی ازش یادم نمیاد :d

بازی سوم 2-2 شد . این بازی پایاپای بود ولی من به شخصه از بازی خودم راضی نبودم.ولی سینا عالی بازی کرد.

در کل دو گل رو سوتی بوفون خوردم که واقعا یه لول به بازی بود.

بازیای خوبی انجام دادیم واقعا حال داد :دی من تازه از امروز روش اینتر دستم اومد و دیگه سعی میکنم اکثرا جلو کسایی که تیم های سرعتی ورنمیدارن اینتر بشم . بازی اول 3-5-2 بودم که جواب نداد و نمیتونستم توپو به گردش در بیارم . بازی دوم 4-2-3-1 تست کردم که فکر میکنم برای اینتر بهترین سیستمه و بازی سوم هم تونستم ریتم خوبی به بازیم بدم و تا حدودی به ترکیب اینتر با 4-2-3-1 اشنا شدم .

هندانوویچ فوق العاده بود ! ایکاردی هم خوشبختانه تازه دارم بلد میشم باهاش بازی کنم ، برای دفاع چپ به جای ناگاتومو از آقامون زانتی استفاده کردم که کاملا سمت چپ دفاعم تقویت کرد . نکته مثبت بازی امروز کواچیچ بود که واقعا عالیه . با اینکه پست تخصصیش هافبک وسطه اما من ازش به عنوان RAM استفاده کردم و 3 تا گل هم امروز بهت زد :دی

امروز بعد از کمال رفتم با امین884 بازی کردم که اونم واقعا بازیش عالی شده . اوایل من باهاش بازی میکردم دفاعش خیلی مشکل داشت اما امروز بعد از یکی دو ماه این فرصت پیش اومد باهاش بازی کنم و واقعا بازیهای خوبی هم انجام داد . توی ضدحمله عالی کار میکنه و دفاعش هم نسبت به قبل بهتر شده با ارژانتین هم به نسبت ایتالیا بهتر بازی میکنه .

من باید سعی کنم با اینتر عمق بیشتری به بازیم بدم . تا حد زیادی قابل پیشبینی جمله میکنم و از طرف دیگه برخلاف حملات عمقی اصلا نمیتونم با اینتر از کناره ها نفوذ کنم . نمیدونم شاید با یک سری تغییر در ترکیب بتونم بهتر بازی کنم مثلا کوژمانوویچ و بوتا از اول بذارم و یا در دفاع راست به جای جوناتان از ده امبروسیو استفاده کنم اما بازم خوشحالم با اومدن هرنانس و اپدیت های اخیر اینتر تیم نسبتا کاملی شده ....

تو این اپدیت از همه بازیکنای میلان دو سه تا اورال کم کردن:lol: یعنی تر و تمیز گند زدن به میلان

- - -ویرایش - - -

دیشب با عبدلله بازی کردم و فهمیدم هنوز خیلی چیزا مونده که باید یاد بگیرم.یعنی 3تا پاس درست ندادم تو بازی

آخرین ویرایش:
دوستان من لیگ اسپانیا رو دارم بازی میکنم ولی داخلش خبری از لیگ قهرمانان اروپا و جام حذفی نیست
میخوام بدونم اصلا لیگ قهرمانان رو داره اگه داره لطف کنین بگین تو کدوم قسمتش هست
ممنون

دوستان من لیگ اسپانیا رو دارم بازی میکنم ولی داخلش خبری از لیگ قهرمانان اروپا و جام حذفی نیست
میخوام بدونم اصلا لیگ قهرمانان رو داره اگه داره لطف کنین بگین تو کدوم قسمتش هست
ممنون
لیگ قهرمانان رو نداره عزیز
لیگ اسپانیا رو هم که انتخاب کردی فقط بازیهای لیگه
جام حذفی یه جام جداست که اونو هم مثه لیگ باید انتخاب کنی و فقط هم حذفیه
کلا جام هاش سوا از هم هستن مثه PES نیستن که لیگ و حذفی و CL رو باهم بازی کنی

آرین آی لاو ایران زد پوکوند منو :v چی زده بود نمیدونم ولی رو فضا بازی میکرد .. یکی اینکه توپ نمیداد دوم اینکه نمیتونستم توپو بگیرم ازش سوم اینکه حفظ توپش عالی بود چهارم هم اینکه اصلا توپ نمیداد .
پنجم 41212 رو عالی بازیث میکرد شیشم خونسرررردد بود ( یه چیزی زده بود فک کنم .. خودشم میدونه ! :v ) هفتم اینکه هرچقدر اون خونسرد تر بازی میکرد من بدتر عجله میکردم واسه گرفتن توپ که هرکدوم ار اشتباهاتم منجر به گل میشد .
درکل عالی بود .
امین 884 هم بازیش خیلی خوب شده اون روز ظهر چنددست زدیم باهم .. خیلی خوب بود . امین میلان هم به همچنین . رضی هوتک هم پیشرفت کرده ! سینا هم اونروز خفت کرد منو
کلا راضیم ازتون :d

ولی حال همه تون رو میگیرم به موقع ش :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or