FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان چند روزی می شه که سیستم رئال تغییر کرده و 4-1-4-1 شده ، با این سیستم فکر می کنم خیلی وضعیت دفاعی می شه و من همون سیستم 4/2/3/1 رو بیشتر می پسندم
می خواستم بدونم نظر دوستان چیه راجع به این سیستم ؟
بهترین ترکیب برای رئال رو چی می دونید ؟

منم باهاتون موافقم . 4-1-4-1 در اصل مدل دفاعی شده سیستم 4-3-3 کلاسیکه اما با توجه به ابزار رئال حیفه از این سیستم استفاده بشه .

به نظر من از همون سیستم 4-2-3-1 استفاده کنید اگر لازم شد سیستم ادیت کنید و هافبک های کناری به LW و RW تبدیل کنید . اینطوری تیم هجومی تر میشه و از طرف دیگه راحت تر میتونی از سرعت مهاجمین رئال استفاده کنی ... حالا نظر من اینه اما دوستان رئالی بهتر میتونن راهنماییت کنن ;)

امروز با یه رئالی بازی کردم ، همینطوری سرعت رو میگرفت اینور اونور میکرد به دروازه میرسید. خیلی سبک بازیش برام جالب بود ، البته بعد از چند بار که رد شد دیگه با اسلاید تکل جلوشو میگرفتم ولی خوب حرکت جالبی بود. مخصوصا با مودریچ راحت رد میکرد.

به نظرتون بهترین چینش برای دفاع میلان چیه ؟؟؟ من اکثر اوقات اگه تیم مقابل یه بازیکن سرعتی به عنوان وینگر داشته باشه جا میمونه دفاعم به خصوص از سمت چپ
به نطرتون میتونم از اسین به عنوان دفاع استفاده کنم؟؟؟ نظرتون در مورد 3-5-2 چیه ؟؟؟ یکم تدافعی نیست این سیستم؟؟؟
سیستمی هم که اکثرا بازی میکنم 4-2-3-1 هست

به نظرتون بهترین چینش برای دفاع میلان چیه ؟؟؟ من اکثر اوقات اگه تیم مقابل یه بازیکن سرعتی به عنوان وینگر داشته باشه جا میمونه دفاعم به خصوص از سمت چپ
به نطرتون میتونم از اسین به عنوان دفاع استفاده کنم؟؟؟ نظرتون در مورد 3-5-2 چیه ؟؟؟ یکم تدافعی نیست این سیستم؟؟؟
سیستمی هم که اکثرا بازی میکنم 4-2-3-1 هست
هافبکهات بیشتر کنی بهتره 4-3-2-1

و من هم در بازی با عبدالله و رضا فهمیدم در مقابل این چند نفر 4 2 2 2 اصلا بدرد نمیخوره:dبا 2تاشون بازی حال داد ولی دمشون گرم 2تاشون چیت زده بودن واس من=))

این ایتالیا چقدر خوبه.تازه الشعراوی و کیلینی هم نیستن!حتما امتحانش کنین.خوراکه 4-3-3 منه چون هم هافبک با خصوصیات دفاعی داره،هم پاسور و هم سرعتی.اون نره غول هم که نوک خط حمله ست.دفاعش هم تو سرعت کم نمیاره.:دی

آقا از این protect the ball موقع حمل توپ حتما استفاده کنین.منه خر تا الان استفاده نمیکردم.واقعا عالیه!!

این ایتالیا چقدر خوبه.تازه الشعراوی و کیلینی هم نیستن!حتما امتحانش کنین.خوراکه 4-3-3 منه چون هم هافبک با خصوصیات دفاعی داره،هم پاسور و هم سرعتی.اون نره غول هم که نوک خط حمله ست.دفاعش هم تو سرعت کم نمیاره.:دی

آقا از این protect the ball موقع حمل توپ حتما استفاده کنین.منه خر تا الان استفاده نمیکردم.واقعا عالیه!!
منظورت همون حرکت علی دایی هست موقع حفظ توپ:d
L2 دیگه؟

امروز سینا اومد گفت کمال وقت داری 15 دقیقه دیگه بازی کنیم. منم گفتم اوکی. بعد سینا آفلاین شد ، آخرین بار که چک کردم 8 ساعت بود که آفلاین شده بود :d نمیدونم منظور سینا از 15 دقیقه چی بود :d

با اين تاپيك نميشه خداحافظي كرد چون بيشتر كسايي كه بازيشون خوبه اينجا پست ميزارن ادم ميتونه از تجربشون استفاده كنه تاپيك fifa ps4 فعلا خلوت خبري نيست

فراز جان کلی وقت پیش اینو به من گفت و واقعا هم که صحیح فرمودن جتی الان هم که که اون تاپیک شلوغ تر شده و بجه های ps4 دار زیاد شدن منتها من به بچه های این تاپیک که با هم بازی میکنن حسابی حسادت میکنم چون همه کار درست ها هم از نظر بازی هم از نظر اخلاقی اینجا جمع هستن . به جز ۱-۲ نفر استثنا هنوز نتونستم توی نسل جدید دوستی پیدا کنم که واقعا فبفا بازی کنه (فکری و تاکتیکی)تا باهاش بازی کنم که هم ازش بازی یاد بگیرم هم حال کنم هم باعث بشه منم فکرمو بدم تو بازی خلاصه اینکه خوش به حالتون. قدر گیمر های خوبی هم که اینجا هستند رو همه باید بدونن. ما که از تجربیات دوستان تو این تاپیک واقعا استفاده میکنیم ولی ایکاش زودتر میومدید تو نسل جدید تا در محضرتون هم بازی یاد بگیریم هم لذت ببریم. هم اینکه یه عده که تا حالا گیمر خوب ندیدن و بازی هم بلد نیستن به لطف بردن چند دست بازی از یک نوب این قدر ادعا نداشته باشن

rezam@
منم رضام:d. باید بهت بگم الان هجومی ترین ترکیب واسه رئال همون دیفالت خودش. یا 334 فقط نکته مهم تو این تیم چینش نفرات تو زمینه! مثلا اگر بخوای الترا اسپید بازی کنی اینجوری بچین بنزما وینگر.رونالدو و بیل بال .CDMالونسو .دیماری و ایسکو هم بزار CM راست و چپ .حالا میتونی بری برای تیک اف و پرواز:bighug: ولی اگر به شکست تاکتیکی خوردی! توی 2نیمه خسه و بنزما تعویض کن رونالدو بزار وینگر دیگه از تمام قدرتهای هجومی این تیم میتونی استفاده کنی! فقط به موقع استفاده کن و اسراف نکن:d.اینم 1پیشنهاد به عنوان 1بارسایی...

امین@
بابا این کلیدا چیه به بچه ها یاد میدی:d بزار بازی خودشون انجام بدن و توی جهل بمونن:p اون هفته این کلید بلد نبودی زدی لووووولم کردی الانم شاگرد لوله فروشیم:d حالا اینجوری که دیگه فاتحه......... جلوی من بازی عادی خودتو انجام بده.باشه:d

گلکسی11@
دیروز 1چرخی توی تایپیک جام و فیفا14 ps4 میزدم دیدم 1بابایی ادعای هربازی 8تا گل میکنه اگر دیدیش به اون ادعاالدوله از طرف بچه های این تایپیک بگو جوجو اخره پاییزه برگ درخت میریزه اونم ریزه ریزه حواست باشه 1وقت روت نریزه! ولی در کل هرکسی با اختلاف چند گل میزنه که نباید بیاد جار بزنه من رستم دستانم! بیخیال... خدا تا فیفا15 به تو و فراز صبر بده تا بچه های اینجا کوچ کنن اونور....
منم قلکم مهر میشکنم با پولش ps4 و fifa15 میخرم میام پیشتون:d
ارینم به اقتضای زمونه و..:d کمتر ان میشه. دلم برات تنگیده داداش:(
سبک نقل قولها از سینا:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or