FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
امین UT بخش جذابیه اما انصافا خیلی تخیلیه و مثه منیجر نیست :دی من میخوام خیلی واقعی تر بشه دقیقا مثل بخش منیجر مثلا من برم اینتر بشم تو بری یووه بشی یکی دیگه بره میلان بشه و اینطوری جلو بریم اما UT خیلی گستردگی بیشتری داره

بعد با هم بازی کنیم؟بعد بازیکنهای هم رو بخریم؟این میشه همون fut!تو میتونی اونجا هم اینتر باشی کسی جلوت رو نمیگیره.خوبیه fut همینه به نظر من.من همون اینتری که دوست دارم رو میسازم.
خرید و فروش هم نکنیم هم دقیقا میشه سیزن.

حالا یک چیزایی تو fut هست که سختش میکنه و گاهی رو مخه مثل قرارداد و ... اما اون هم شیرینیه کاره به نظر من.والا اصلش خرید و فروش و بازی با ملته.تورنومنت و سیزن هم داره.

خوب دوستان بعد از تقریبا 2هفته که شبا فیفا بازی نمی کردم دیشب 1محفل شدید فیفایی داشتم:bighug:
اونم با علی(mhfifa) اقا بی نظیر بوداز 12شروع کردیم چندتا بازی اولمون لگ داشت ولی بعدش کم کم لگ رفت فکر کنم از 3به بعد بود! یعنی چندتا بازی با هم کردیم خیلی خفن بود! بعد چند وقت 1سری بازی پرهیجان و استرس برگزار کردیم که هنوزم که هنوزه داره ادرنالین توخونم ترشح میشه! همه نوع گلی زدیم و خوردیم برد و باخت و مساوی سنگین داشتیم! دیگه کار به جایی رسیده بود مغزمون نمیکشید یعنی قشنگ از سوتیایی که تو دستای اخر می دادیم معلوم بود ساعتای 5 دیگه من اقا کلا مغزم خواب بود فقط دستام تکون میخوردن:d علی هم با اینکه اونم خواب بود(!) بازم yes میزد دیگه من no زدم و به این ماراتن پر هیجان خاتمه دادم. وبعدشم رفتم لالا...
چندتا چیز که از بازیای دیشب یاد گرفتم:
من با ارسنال اصلا نمی تونم خوب بازی کنم چراش نمیدونم با اینکه خیلی تیم خوبیه یعنی با هرکی برداشتم ارسنال نصف بازیه خودمم نبودم :(
اقا این تیم یووه چقدر غوله! یعنی این یورنته بازیش فک اندازه توی وسطم که ویدال مثل تانکی که با سرعت بوگاتی حرکت میکنه و 1اسنایپم روش باشه:d تو دفاع و دروازه هم که اصلا حرفی برای گفتن نمیذارن...
سینا هنوز حالا می فهمم ملت چی از دستت می کشن:p دیشب احسان می گفت یورنته غوله باورم نمیشد تا اینکه یووه برداشتم دیدم بابا این غوله چراغ جادوی:d یعنی هر نوع گلی بخوای برات میزنه:d 1شب ان شو چند دست با هم نبرد گلادیاتوری داشته باشیم:>
در کل دیشب این نوع بازیها برای افراد مبتلا به بیماریهای قلبی به شدت ممنوع بود:d

با راه حلی که داریوش ارائه داد تونستم به امین7018 کانکت بشم اما ایکاش اینترنتش قطع میشد کلا راهنمایی نمیکرد بهم کانکت نمیشدیم :| :دی رسما من که 3 سالِ دارم آنلاین بازی میکنم تا حالا اینقدر تحت فشار نبودم :| چند دست باهاش بازی کردم که فک کنم 3 دست من بردم 4 دست اون اما نکته جالب بازیش اینه خیلی توی حمله سرعتی بازی میکنه . بازیکناش هم ک ماشالا تا دقیقه 90 فقط پرس میکردن :| نمیدونم بقیه هم جلو امین مشکل دارن یا نه اما بنده به شخصه تا حالا حریف به این چغری نداشتم :دی

رضا@
اقا خداییش اسم من بد در رفته :دی من این دو سه روز اخیر حساب کردم تقریبا توی بیشتر بازیها اون کسایی که باهاشون بازی کردم بیشتر از من سانتر میکنن :دی ( جالب اینجاس یه سریا که کلا تنها تاکتیکشون توی فیفا اینه توپو میبرن کنار سانتر میکنن بعدش اینجا به یورنته من گیر میدن :| )

من این اواخر بیشتر از عمق بازی میکنم و سانتر کردنم خیلی کمتر شده اما بازم با یورنته حتی روی زمین راحت بازی میکنم .

با Sayeh04 هم بازی کردم که اونم 2-1 باختم :| :دی بازی هم خیلی لگ داشت اما دفاعم خیلی ضعیف بود . علی Mhfifa هم بهت پیام داد برای بازی که دیگه واقعا از باختن خسته شده بودم بیخیال بازی با علی شدم :دی

به لطف دوستان به سینا کانکت شدم :| یعنی عملا همدیگه رو در هم کوبیدیم (!) :دی
لامصب یه جوری دفاع میکه ادم نمیتونه تکون بخوره:| حملش از دفاعش بدتر:|

دیشب با یکی از دوستام آفلاین بازی کردم. ترکیب لیورپول رو بازی کردم ، در جایی که استرلینگ بازی میکنه از جووینکو استفاده کردم. برای اولین بار برای من جووینکو ترکوند :d یعنی لهش کردما. چه فرارایی که نکرد و چه موقعیت هایی که بدست نیاوردم. البته این وسط قدرت و دقت داغون شوت زنیش خیلی مسخره است. قبول دارم جووینکو این چند وقت تو یووه درست حسابی بازی نکرده ولی شکی در قدرت شوت هاش و دقت ضرباتش نیست. جووینکو از وسط زمین هم سابقه گلزنی داره. هر وقتم برای یووه بازی کرده وقتی تو موقعیت شوتزنی قرار گرفته خیلی عالی شوت زده.

امروز از اون روزا بود که رو شانس بودم چند تا بازی با سایه 04 زدم که تو همه بازیا تو قوطی بودم ولی تو هر بازی دو سه تا موقعیت گیرم میومد میرفت تو گل میبردم ولی اون بنده خدا همه جا میزد ولی تو گل نمیرفت:))برد اینجوری واسه برنده خیلی حال میده ولی اعصاب بازنده نابود میشه:)

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk

امروز از اون روزا بود که رو شانس بودم چند تا بازی با سایه 04 زدم که تو همه بازیا تو قوطی بودم ولی تو هر بازی دو سه تا موقعیت گیرم میومد میرفت تو گل میبردم ولی اون بنده خدا همه جا میزد ولی تو گل نمیرفت:))برد اینجوری واسه برنده خیلی حال میده ولی اعصاب بازنده نابود میشه:)

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
خیلی خوب بود حیف بازی اخر لگی شد :| در کل حال داد

نمیدونم بقیه هم جلو امین مشکل دارن یا نه اما بنده به شخصه تا حالا حریف به این چغری نداشتم :biggrin1:
منم ديروز باهاش بازي كردم هر بازي 5تا 6تا 7تا خوردم .. :biggrin1: فقط يه بازي با ليورپول ازش بردم ..:biggrin1:
خيلي خوب حمله ميكنه با ميلان ، همش هم ميلان برميداشت :| :biggrin1:

این میلان میزبان نباشه خوبه ! ورزشگاهش تو روز پدر چشم رو درمیاره . این با شالکه .

اینو خوب گفتی ! من همیشه اینتر میشدم نمیدونستم بقیه از دستم چی میشکن اما الان میفهمم جوزپه مئاتزا واقعا افتضاحه ! زاویه دوربینش خوبه ها اما اگر بازی روز باشه عملا هیچی نمیتونیم ببینیم :| ورزشگاه فقط یوونتوس آرنا بهترین زاویه دوربینُ داره :دی

منم ديروز باهاش بازي كردم هر بازي 5تا 6تا 7تا خوردم .. :biggrin1: فقط يه بازي با ليورپول ازش بردم ..:biggrin1:
خيلي خوب حمله ميكنه با ميلان ، همش هم ميلان برميداشت :| :biggrin1:

دارم روی ضدسیستم امین کار میکنم :دی روشش دستم اومد اینجا میزارم همه استفاده کنن :| :دی

اینو خوب گفتی ! من همیشه اینتر میشدم نمیدونستم بقیه از دستم چی میشکن اما الان میفهمم جوزپه مئاتزا واقعا افتضاحه ! زاویه دوربینش خوبه ها اما اگر بازی روز باشه عملا هیچی نمیتونیم ببینیم :| ورزشگاه فقط یوونتوس آرنا بهترین زاویه دوربینُ داره :دی

دارم روی ضدسیستم امین کار میکنم :دی روشش دستم اومد اینجا میزارم همه استفاده کنن :| :دی

اگه دقت کرده باشی یه موقع هایی پیش میاد که کمتر فرندلی بازی میکنم. این موقع ها وقتیه که سیستمم به بن بست خورده و دارم روی جدیدش کار میکنم . معمولا وقتایی که با فرشاد بازی کنم بعد چند وقت بازی به بن بست میخوردم:دی حالا هم با همین سیستم میریم جلو ولی من دیشب احساس کردم دارم به بن بست میرسم. خیلی گنگ بودم نمیتونستم درست حمله کنم. صد در صد دفعه بعدی شکست بزرگی جلوت میخورم :دی

اگه دقت کرده باشی یه موقع هایی پیش میاد که کمتر فرندلی بازی میکنم. این موقع ها وقتیه که سیستمم به بن بست خورده و دارم روی جدیدش کار میکنم . معمولا وقتایی که با فرشاد بازی کنم بعد چند وقت بازی به بن بست میخوردم:دی حالا هم با همین سیستم میریم جلو ولی من دیشب احساس کردم دارم به بن بست میرسم. خیلی گنگ بودم نمیتونستم درست حمله کنم. صد در صد دفعه بعدی شکست بزرگی جلوت میخورم :دی

عوام فریبی نکن :دی فرشاد مگه انلاین میشه ؟ دلم واسه فرزاد و فرشاد تنگ شده :(

دوستان چند روزی می شه که سیستم رئال تغییر کرده و 4-1-4-1 شده ، با این سیستم فکر می کنم خیلی وضعیت دفاعی می شه و من همون سیستم 4/2/3/1 رو بیشتر می پسندم
می خواستم بدونم نظر دوستان چیه راجع به این سیستم ؟
بهترین ترکیب برای رئال رو چی می دونید ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or