ahmad_reza
کاربر سایت
دوستان این اپدیت بازی رو چطور بریزم اپدیت مخصوص بازیم رو گرفتم ایدی بازیم ولی هر چی نصبش میکنم نمیاره اپدیت رو بازی هم رو هارد دستگاه ریختم گزینه اینترنال رو هم تیک زدم یکی کمک کنه
دوستان این اپدیت بازی رو چطور بریزم اپدیت مخصوص بازیم رو گرفتم ایدی بازیم ولی هر چی نصبش میکنم نمیاره اپدیت رو بازی هم رو هارد دستگاه ریختم گزینه اینترنال رو هم تیک زدم یکی کمک کنه
دوست عزیز شما تویه قسمت گیم دیتا هر چی گیم دیتا از فیفا هست پاک کن بعد تویه نتوورک کانکشن ،اینترنت کانکشن رو فعال کن بازی رو اجرا کن تا پیغام آپ بازی رو بهت بده بعد بزار دانلود شه همین
امروز بنتکه رو 139 تا(:-o) فروختم به موناکو:d
40تا خریده بودمش
وقتی فروختمش 24 سالش بود با اورال 87
اقای گل لیگ و cl هم شده بود(فکر کنم تو قیمتش تاثیر داره درسته؟)
امین واقعا از اوورال 83 والدز ناراحتی؟ این فصل بوفون 435235234 تا سوپرسیو داشته ، چند هفته یکبار مچ دی 2تا 3 تا به اوورالش اضافه میکرد. یه بازی با لاتزیو اومد سوتی اوگبونا رو جمع کنه اخراج شد ، 4 تا از اوورالش کم شد ، یکی از اوورال کلیش :-o فکر کن بوفون 84 شده. یعنی فرق بوفون و والدز یه دونه اوورالهاين آپديت آخري رسما گند زده با اورالاش ..
امسال والدز تقريبا بهترين فصلش بوده تو بارسا ، بعد اورالش رو كردن 83
الكسيس هم خدايي اين فصل خيلي عالي بوده بعد همون 82 مونده ..:biggrin1:

Me Tooبا دو نفر هم خیلی دوست دارم بازی کنم یکی کمال یکی هم کیانوش که حواسش هست دقیقا زمانایی انلاین میشه که دست من بهش نرسه![]()

افتخارات و عملکردی که بازیکنا دارن هم روی قیمت تاثیر میزارن هم روی مشتری ها هم روی اورال خود بازیکنمبارک باشه
خداکنه در اینده یک نسخه بدن که بشه بخش مربی گری بصورت انلاین بین دوستان بریم . واقعا عالی میشه
دیشب داشتم با حسام توتی بازی میکردم این چه شوتایی با دنی الوز میزنه :-o دو سه بار دقیقا از فاصله 45 متری نزدیک بود اونم از کنار زمین بهم گل بزنهبازیای خوبی انجام دادیم . با عبدلله هم بازی کردم که نسبت به دفعات قبل معلوم بود روی فرم نیست
جلو عبدلله مشکل من اینه 4-2-3-1 میچینه و در این سیستم خط هافبک منو خوب پرس میکنه و کارایی پیرلو خیلی کم میشه . البته با 4-2-3-1 تا حدی مثل قبل نمیتونه زهردار حمله کنه اما بازم وسط زمین ازم میگیره
من جلو هر کسی یک تاکتیک دارم ( براساس ضعف دفاعش ) مثلا جلو یکی بیشتر روی ضد حمله کار میکنم جلو یکی سانتر از کناره ها اما جلو عبدلله بیشتر از عمق با مثلث L1 جلو میرم که با توز هم جواب میده . عبدلله هم تاکتیکش تقریبا همینه اما سعی میکنه بصورت زمینی به عمق دفاع بزنه که در این زمینه عالی کار میکنه اما دیشب توی ضربات اخر خیلی بدشانس بود و مشکل کمالُ داشت
با دو نفر هم خیلی دوست دارم بازی کنم یکی کمال یکی هم کیانوش که حواسش هست دقیقا زمانایی انلاین میشه که دست من بهش نرسه![]()
پس fut چیه سینا؟افتخارات و عملکردی که بازیکنا دارن هم روی قیمت تاثیر میزارن هم روی مشتری ها هم روی اورال خود بازیکن مبارک باشه خداکنه در اینده یک نسخه بدن که بشه بخش مربی گری بصورت انلاین بین دوستان بریم . واقعا عالی میشه
خب رفیق بدون اینترنت که نمیشه یا باید با خود کنسول اونو بگیری یا اگه کپی خوری با pc دانلودش کنی بعد با فلش نصبش کنیداداش من اینترنت ندارم خوب دیتا هارم پاک کردم از گزینه دیتا پک تو منو باز نصب کردم انگار نه انگار
تو این فیفا حصرت بردن سینا به دلم میمونهیه بار دیگه دست به دست هم دهیم به مهر من و سینا رو کانکت کنیم
![]()
امین واقعا از اوورال 83 والدز ناراحتی؟ این فصل بوفون 435235234 تا سوپرسیو داشته ، چند هفته یکبار مچ دی 2تا 3 تا به اوورالش اضافه میکرد. یه بازی با لاتزیو اومد سوتی اوگبونا رو جمع کنه اخراج شد ، 4 تا از اوورالش کم شد ، یکی از اوورال کلیش :-o فکر کن بوفون 84 شده. یعنی فرق بوفون و والدز یه دونه اووراله
بوفون تو فیفاهای قبلی واقعا بوفون بود و میشد روش حساب کرد ولی تو این نسخه انگار والدز گذاشتم دروازه. اصلا نسبت به توپ ها بی اهمیته و کاری نداره.
Me Too![]()
:d كمال بوفون رو هم خيلي كم دادن ، ولي والدز اين فصل بعد از سانچز به نظر من بهترين بازيكنمون بوده .. خيلي بازيها عالي بوده سيوهاش خيلي خفن شده اين فصل .. ولي نميدونم چرا يهو كم كردن اورالش رو ؟!
تازه مثل بوفون كه تو ميگي تو مچ دي هم فرمش رو از دست نداده بود كه كم بشه ..
سانچز چندين هفته هست داره پشت سر هم تو همه بازيها گل ميزنه تو مچ دي هي براش -1 ميزنن ، فك كنم باهاش مشكل دارن:d
كمال كي هستي بزنيم ؟ :d هروقت پايه بودي اس بده سريعا ميام .. :d
فکر کنم مچ دی فقط به گلزن ها پیشرفت میده. مثلا یه بازی ویدال ترکونده بود ، یکی هم ازش کم کرده بود :dكمال بوفون رو هم خيلي كم دادن ، ولي والدز اين فصل بعد از سانچز به نظر من بهترين بازيكنمون بوده .. خيلي بازيها عالي بوده سيوهاش خيلي خفن شده اين فصل .. ولي نميدونم چرا يهو كم كردن اورالش رو ؟!
تازه مثل بوفون كه تو ميگي تو مچ دي هم فرمش رو از دست نداده بود كه كم بشه ..
سانچز چندين هفته هست داره پشت سر هم تو همه بازيها گل ميزنه تو مچ دي هي براش -1 ميزنن ، فك كنم باهاش مشكل دارن:d
كمال كي هستي بزنيم ؟ :d هروقت پايه بودي اس بده سريعا ميام .. :d
پس fut چیه سینا؟اینهمه طرفدار داره .الکی که محبوب نشده.من که دیگه اصلا نمیتونم سمت کریر برم.چه لذتی داره بردن کیوو و لیورنو؟