ممنون ... آره فکر کنم تلافی تلو در بیاد ... من عادت ندارم زیاد ببازم (البته توی pes ) ولی خوب خودم آماده باختهای پر گل کردمبشیر داداش فیفا گرفتی؟ بیا تلافی تلو سرت در بیارم:d
1کپی-پیست کنم برای دفاع:
تو فیفا 2نوع دفاع داریم تیمی و انفرادی که به هم وابسته هستن مثلا توی دفاع تیمی نباید هی بازیکنارو سریع با L1 عوض کنی چون با اینکار دفاعت 1خط میاد جلو و پشت وبین دفاعت خالی میشه و طرفت با 1-2 یا پاس بلند کلا دفاعت جا میزاره و نکته خیلی مهم اینه که تو دفاع تیمی سعی کن پشت18 ببندی و نگذاری راحت پاس کاری کنن و مالکیت توپ هم تاثیر زیادی روی دفاع تیمیت داره جوری که وقتی توپو از دست میدی دوباره خیلی سریعتر میتونه پرس کنی و توپ بگیری
توی دفاع انفرادی عجول نباش یعنی مثلا وقتی به بازیکن حریف میرسی هی تندتند مربع نزن چون اگه توپ رد شه دفاعت 2ثانیه ای جا میمونه و نکته بعدی اینکه مثلا وقتی طرف توپو میندازه پشت دفاعت و دفاعت با بازیکن حریف من تو من داره میدوه به هیچ وجه ریسک نکن و ضربدر نزن به جاش مربع بزن که قیچی بزنه و توپو برگردونه چون مثلا اگر مهاجم حریف سرعتی باشه با سینه توپ میندازه جلو دفاعت جا میزاره. و1نکته خیلی مهم تو دفاع انفرادی اینه که به هیچ وجه زمانی زیر فشار حمله تیم مقابل هستی با L1 دفاعت جلو نیار چون با 1اشتباه دفاعت جا میمونه. سعی کن بیشتر از دفاع های کناری استفاده کنی تا دفاعهای وسط و همینطور از هافبک های دفاعیت هم زیاد استفاده کن تو دفاع چون اگه جا موندن دفاع وسطا پوشش میدن روی سانترها سعی کن سریع بازیکنتو بیاری جلوی مهاجم تا سر بزنه و روی کرنری دروازه بان با مثلث جابه جا کن تا توپ دور کنه(به موقع این کار کن)و توی تک به تک ها دروازبان چندمتری بیار جلو تا طرف اگه خواست R2 بزنه توپ بخوره به پاش البته 1کمی باید تمرین کنی تا اندازش دستت بیاد که 1دفعه چیپ نخوری!
++
چند نکته که قبلا فراموش کردم بگم اینه که توی دفاع انفرادی به هیچ وجه به گرفتن ضربدر خودت عادت نده چون وقتی ضربدر میگیری بازیکنت با بازیکن حریف تو 1فاصله مشخص حرکت میکنه و توپ نمیگیره برای همین طرف هرکار بخواد با توپ میکنه و تو هم دنبالش میدوی... از ضربدر برای هماهنگ کردن خودت با بازیکن حریف استفاده کن در حد 2ثانیه و سعی کن بهش عادت نکنی! در ضمن تو فیفا بر خلاف تصور خیلیا تکل خیلی جواب میده و اگر بتونی زمان سنجی خوبی تو زدن تکل داشته باشی توپ میگره طرفم چپ میکنه! وسعی کن زمانی توی دفاع تعداد بازیکنات کمتر از مهاجمای حریف هست دفاعت روی بازیکنای کلیدی+سرعتی متمرکز کنی مثلا در مورد رئال و بارسا درجه1 مسی.رونالدو درجه2 نیمار وبیل یعنی اگر توپ دست مسی بود نیمار ببند وبالعکس و رئالم به همین ترتیب وتیمهای دیگه(این روش برای من خیلی جواب میده تقریبا پاس پشت دفاع و تودر جلوش میشه گرفت) و توی دفاع تیمی هم سعی کن بازیخونی کنی تو زمینه پاس مثلا زمانی توپ طرف میخواد پاس بده قشنگ بفهمی به کی و کجا میخواد پاس بده و سریع با L1 بازیکن عوض کنی بری روی پای کسی که توپ میره طرفش این کار اگر مداوم انجام بدی توپ خیلی سریع می تونی بگیری! بهترین کسی هم که تا حالا تو این قسمت دیدم برادر عبدلله هستن که بازیخونیش حرف نداره! البته اینکار 1کم مهارت+تجربه میخواد که با بازیهای زیاد تقریبا بدست میاد
خوبی این تایپیک اینه که بیشتر بچه های اینجا فوتبالی هستن و بازی باهاشون لذت بخشه یعنی مهم بازی نه نتیجه! و مهمتر اینکه هر قدر قوی باشن تو اخلاقشون هیچ تاثیری نداره! تازه ببازن دیزی میدن:d
ولی خوب سعی میکنم اونقدر ناراحت نشم که دسته رو بکوبم زمین :d- - -ویرایش - - -
به جون خودم اصلا بلد نیستم ... خصوصا توی دفاع که له له هستمباورم نمیشه خوندمش:-b.اگه بشیر فیفا بلد نباشه من شاه رگمو می زنم:d
ولی خوب نکاتی که رضا گفت جالب به نظر میان و سعی میکنم انجامشون بدم
به هر حال بازی با من فرصت خوبی برای دوستان برای تمرین مهارتهای فردی و تاکتیک گروهی :d

:-b.اگه بشیر فیفا بلد نباشه من شاه رگمو می زنم:d