FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بشیر داداش فیفا گرفتی؟ بیا تلافی تلو سرت در بیارم:d
1کپی-پیست کنم برای دفاع:
تو فیفا 2نوع دفاع داریم تیمی و انفرادی که به هم وابسته هستن مثلا توی دفاع تیمی نباید هی بازیکنارو سریع با L1 عوض کنی چون با اینکار دفاعت 1خط میاد جلو و پشت وبین دفاعت خالی میشه و طرفت با 1-2 یا پاس بلند کلا دفاعت جا میزاره و نکته خیلی مهم اینه که تو دفاع تیمی سعی کن پشت18 ببندی و نگذاری راحت پاس کاری کنن و مالکیت توپ هم تاثیر زیادی روی دفاع تیمیت داره جوری که وقتی توپو از دست میدی دوباره خیلی سریعتر میتونه پرس کنی و توپ بگیری
توی دفاع انفرادی عجول نباش یعنی مثلا وقتی به بازیکن حریف میرسی هی تندتند مربع نزن چون اگه توپ رد شه دفاعت 2ثانیه ای جا میمونه و نکته بعدی اینکه مثلا وقتی طرف توپو میندازه پشت دفاعت و دفاعت با بازیکن حریف من تو من داره میدوه به هیچ وجه ریسک نکن و ضربدر نزن به جاش مربع بزن که قیچی بزنه و توپو برگردونه چون مثلا اگر مهاجم حریف سرعتی باشه با سینه توپ میندازه جلو دفاعت جا میزاره. و1نکته خیلی مهم تو دفاع انفرادی اینه که به هیچ وجه زمانی زیر فشار حمله تیم مقابل هستی با L1 دفاعت جلو نیار چون با 1اشتباه دفاعت جا میمونه. سعی کن بیشتر از دفاع های کناری استفاده کنی تا دفاعهای وسط و همینطور از هافبک های دفاعیت هم زیاد استفاده کن تو دفاع چون اگه جا موندن دفاع وسطا پوشش میدن روی سانترها سعی کن سریع بازیکنتو بیاری جلوی مهاجم تا سر بزنه و روی کرنری دروازه بان با مثلث جابه جا کن تا توپ دور کنه(به موقع این کار کن)و توی تک به تک ها دروازبان چندمتری بیار جلو تا طرف اگه خواست R2 بزنه توپ بخوره به پاش البته 1کمی باید تمرین کنی تا اندازش دستت بیاد که 1دفعه چیپ نخوری!
++
چند نکته که قبلا فراموش کردم بگم اینه که توی دفاع انفرادی به هیچ وجه به گرفتن ضربدر خودت عادت نده چون وقتی ضربدر میگیری بازیکنت با بازیکن حریف تو 1فاصله مشخص حرکت میکنه و توپ نمیگیره برای همین طرف هرکار بخواد با توپ میکنه و تو هم دنبالش میدوی... از ضربدر برای هماهنگ کردن خودت با بازیکن حریف استفاده کن در حد 2ثانیه و سعی کن بهش عادت نکنی! در ضمن تو فیفا بر خلاف تصور خیلیا تکل خیلی جواب میده و اگر بتونی زمان سنجی خوبی تو زدن تکل داشته باشی توپ میگره طرفم چپ میکنه! وسعی کن زمانی توی دفاع تعداد بازیکنات کمتر از مهاجمای حریف هست دفاعت روی بازیکنای کلیدی+سرعتی متمرکز کنی مثلا در مورد رئال و بارسا درجه1 مسی.رونالدو درجه2 نیمار وبیل یعنی اگر توپ دست مسی بود نیمار ببند وبالعکس و رئالم به همین ترتیب وتیمهای دیگه(این روش برای من خیلی جواب میده تقریبا پاس پشت دفاع و تودر جلوش میشه گرفت) و توی دفاع تیمی هم سعی کن بازیخونی کنی تو زمینه پاس مثلا زمانی توپ طرف میخواد پاس بده قشنگ بفهمی به کی و کجا میخواد پاس بده و سریع با L1 بازیکن عوض کنی بری روی پای کسی که توپ میره طرفش این کار اگر مداوم انجام بدی توپ خیلی سریع می تونی بگیری! بهترین کسی هم که تا حالا تو این قسمت دیدم برادر عبدلله هستن که بازیخونیش حرف نداره! البته اینکار 1کم مهارت+تجربه میخواد که با بازیهای زیاد تقریبا بدست میاد
خوبی این تایپیک اینه که بیشتر بچه های اینجا فوتبالی هستن و بازی باهاشون لذت بخشه یعنی مهم بازی نه نتیجه! و مهمتر اینکه هر قدر قوی باشن تو اخلاقشون هیچ تاثیری نداره! تازه ببازن دیزی میدن:d
ممنون ... آره فکر کنم تلافی تلو در بیاد ... من عادت ندارم زیاد ببازم (البته توی pes ) ولی خوب خودم آماده باختهای پر گل کردم =(( ولی خوب سعی میکنم اونقدر ناراحت نشم که دسته رو بکوبم زمین :d

- - -ویرایش - - -

باورم نمیشه خوندمش:)):-b.اگه بشیر فیفا بلد نباشه من شاه رگمو می زنم:d
به جون خودم اصلا بلد نیستم ... خصوصا توی دفاع که له له هستم 8-| ولی خوب نکاتی که رضا گفت جالب به نظر میان و سعی میکنم انجامشون بدم :-s به هر حال بازی با من فرصت خوبی برای دوستان برای تمرین مهارتهای فردی و تاکتیک گروهی :d

لیست دوستام پر بوده مثل اینکه ! آخرش یکی مسیج داد فهمیدم .. شرمنده یه سری رو که خیلی وقت بود آنلاین نشده بودن پاک کردم .
ادد کنید .. با بازیکنای جدید بازی کردن لذت بخشه.
rango1042

این سینا هر تصمیمی می گیره کلا با مخ می ره تو دیوار :دی برنامه ریزی کرده بود روی ps4 اینو بخره :دی

فکرش نمیکردم EA از سود PS4 و ONE بگذره :دی جالب اینجاس 203 تیم ملی داره ! 100 تا انیمیشین جدید هم به بازی اضافه شده

Radiance@

امین بازی خیلی تغییر کرده بعیده EA به یک DLC 15$ راضی بشه احتمالا مثل 2010 فیزیکیه اما بهتره شریکی از PSN بگیریم

در مورد نسل جدید هم حرفت درسته فیفا در نسل هفتم از سال 2009 به بعد کم کم شکل گرفت اما من این جملت اینطوری درست میکنم که EA Sports از فیفا 09 کم کم توسنت فرمول جادویی جذب گیمرهای حرفه ای و کژوال بدست بیاره و PES کنار بزنه و الان تمامی نسخه ها هم بر اساس همون فرمول در گیم پلی داره جلو میره و نسل بعد هم پیشرفت همون فرموله EA اوایل این نسل هنوز نتونسته بود راه خودش پیدا کنه برا همین 3 سال زمان برد که تونست فیفا 09 بیرون بده

به نظر من از اونجا که نسل هشتم کوتاه تر از این نسله بهتره همین سال بعد PS4 بگیریم .

بشیر@

بشیر شکل اولیه بازی هیچ فرقی با اون FIFA 12 نکرده :دی فقط از عمق دیگه نمیشه اونطوری راحت جلو رفت ، شوت های کات دار هم دیگه کارایی نداره سرعت بازی هم بیشتر شده و در کل مثل همون موقع بازی کنی کم کم روش 14 دستت میاد :دی یوونتوس هم وردار برعکس 12 امسال تیم شاخیه :دی

فکرش نمیکردم EA از سود PS4 و ONE بگذره :دی جالب اینجاس 203 تیم ملی داره ! 100 تا انیمیشین جدید هم به بازی اضافه شده

Radiance@

امین بازی خیلی تغییر کرده بعیده EA به یک DLC 15$ راضی بشه احتمالا مثل 2010 فیزیکیه اما بهتره شریکی از PSN بگیریم

در مورد نسل جدید هم حرفت درسته فیفا در نسل هفتم از سال 2009 به بعد کم کم شکل گرفت اما من این جملت اینطوری درست میکنم که EA Sports از فیفا 09 کم کم توسنت فرمول جادویی جذب گیمرهای حرفه ای و کژوال بدست بیاره و PES کنار بزنه و الان تمامی نسخه ها هم بر اساس همون فرمول در گیم پلی داره جلو میره و نسل بعد هم پیشرفت همون فرموله EA اوایل این نسل هنوز نتونسته بود راه خودش پیدا کنه برا همین 3 سال زمان برد که تونست فیفا 09 بیرون بده

به نظر من از اونجا که نسل هشتم کوتاه تر از این نسله بهتره همین سال بعد PS4 بگیریم .

بشیر@

بشیر شکل اولیه بازی هیچ فرقی با اون FIFA 12 نکرده :دی فقط از عمق دیگه نمیشه اونطوری راحت جلو رفت ، شوت های کات دار هم دیگه کارایی نداره سرعت بازی هم بیشتر شده و در کل مثل همون موقع بازی کنی کم کم روش 14 دستت میاد :دی یوونتوس هم وردار برعکس 12 امسال تیم شاخیه :دی
سینا یه ترکیب خوب برای یوونتوس می خوام .. مردم از بس توی 24 ساعت L مثلث انداختن پشت دفاع و گل خوردم (من با ترکیب دیفالت بازی میکنم ) راستی دستت درد نکنه بابت تحویل بازی پولش که بیشتر نشد؟

- - -ویرایش - - -

رضا خدا لهت کنه که لهم کردی ... برو از اون روزی بترس که من دفاع کردن یاد بگیرم برو از خدا بترس >:)

یعنی مالدیو رو هم داره سینا ؟ :d
یادش بخیر فیفا 98 خودش همه تیم ملی ها و باشگاها رو داشت.مالدیو و ... رو هم داشت.1000 بار مرحله گروهی جام جهانی رو با ایران بازی کردم !!یادمه یبار با باقری از وسط زمین ضربه آزادم رفت تو گل مالدیو.خیلی سوراخ بود.:d

سینا یه ترکیب خوب برای یوونتوس می خوام .. مردم از بس توی 24 ساعت L مثلث انداختن پشت دفاع و گل خوردم (من با ترکیب دیفالت بازی میکنم ) راستی دستت درد نکنه بابت تحویل بازی پولش که بیشتر نشد؟
دفاع سریعای یووه رو بزار.کاسرس اوگبوندا کیلینی و بونوچی خوب سرعتین!من با ترکیب دیفالت یووه بازی کردم خیلی سیستمش خوب بود.
======

سینا بیخودی خودتو خراب نکن.:دی کوتاه و بلندی نسل رو بازیا که تاثیر نمیزاره. بعدشم سال دیگه تو آنلاین فیفا خرم پر نمیزنه.چه ایرانیا و چه خارجیا حداقل تا 2015 طول میکشه تا کشیده بشن به اون سمت.البته من خودمم شاید خریدم پلی4 رو ولی فیفا رو روی همین نسل ادامه میدم.پول بی خودی نمیدم پای اون.اگر بخرم برای آنچارتدی چیزی میخرم.

یعنی مالدیو رو هم داره سینا ؟ :d

حتما داره دیگه :دی فک کنم کل کشورهایی که عضو فیفا هستن توی بازی گذاشتن ... مثل اینکه مثل اینکه 19 مربی هم شبیه سازی کردن ! :دی ( اوج شبیه سازی :دی )

امیدوارم تیم ملی استقلال (ایران) هم خوب درست کنن :دی

دوستان من میخام بازی رو به اخرین ورژن دانلود کنم با برنامه پی اس3 اپدیت گرفتم فایل رو ولی وقتی تو اینستال پکیج نصبش میکنم ارو میده تو بازی و هیچ تغیری نمیکنه

دوستان من میخام بازی رو به اخرین ورژن دانلود کنم با برنامه پی اس3 اپدیت گرفتم فایل رو ولی وقتی تو اینستال پکیج نصبش میکنم ارو میده تو بازی و هیچ تغیری نمیکنه

رفیق شما اول تویه ستون گیم قسمت گیم دیتا،گیم دیتایه بازی رو پاک کن مجددا نصبش کن

سلام دوستان
دارم قسمت مربگیری بازی میکنم
الان چندین فهته حی به چند بازیکن پیشنهاد میدم هیچ خریدی نکردم!!
در حالی که 7 تا از بازیکنام رو فروختم :|8-| تیمم به فنا رفته دفاع ندارم:d
یه راهنمایی بکنید ممنون میشم
بعد یه قسمتی داره که یه بازیکنهای میخری بعد میفرستی تو لیگهای مختلف اونا جریانش چیه؟
ممنون

آخرین ویرایش:
امروز دو دست با عبداله بازی کردم. بازی اول زنیت - یووه بود که عبداله 2-1 بازی رو برد. بازی دوم سوسیداد - یووه بود که تو یه بازی شدید فشرده 0-0 تموم شد :d

عبدااله اصلا منو جدی نمیگیره :d همش تیم های 4.5 ستاره بر میداره :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or